Vodiči

Kako ispraviti pogrešku Google play trgovine 927

Postoje tisuće pogrešaka u Google play trgovini, a pogreška 927 jedna je od njih. Ova se pogreška obično javlja kada pokušate preuzeti ili ažurirati bilo koju aplikaciju iz Google play trgovine. Ali ne brinite jer postoji nekoliko rješenja za ispravljanje pogreške Google Play trgovine 927.

Ako se suočite sa sličnim problemima kao što je pogreška Google Play trgovine 498 ili drugi, posjetite naše prethodne postove kako biste pronašli rješenja.

Također pogledajte- Kako ispraviti pogrešku trgovine Google Plat 403

Kako ispraviti pogrešku Google play trgovine 927

Metode za ispravljanje pogreške u trgovini Google play 927

Metoda 1: Očistite predmemoriju i podatke

Prva metoda pomoću koje se možete riješiti problema je uklanjanje predmemorije i podataka iz Google play trgovine. Da biste to učinili, idite na Postavke, Sve, a zatim odaberite Google play store. Sada sila zaustavlja aplikaciju odabirom opcije Prisilno zaustavljanje. Očistite predmemoriju i podatke, a zatim iz Google play trgovine. Pokušajte odmah preuzeti aplikaciju i ako se opet dogodi bilo kakav problem, morate deinstalirati ažuriranu verziju Google play trgovine. Idite na Postavke aplikacija> Sve> Google trgovina trgovina> Deinstalirajte ažuriranu verziju za to.

Sada ćete uspješno preuzeti aplikaciju iz trgovina za reprodukciju.

2. način: Uklonite i dodajte Gmail račun

U ovom postupku prvo morate ukloniti Gmail račun tako da odete na Postavke sustava> Računi> Google> Ukloni Gmail račune.

Sada se prijavite pomoću drugog gmail računa.

Opet idite na Force stop aplikaciju Google play trgovine i očistite predmemoriju i podatke.

Zatim ponovo dodajte Gmail račun odlaskom na Postavke računa.

Postupak je fiksiran i na taj način možete ispraviti pogrešku 927 u Google play trgovini.

3. metoda: Nedovoljno memorije

Ponekad preuzimanje postane neuspješno zbog neadekvatne memorije telefona, a to pokazuje pogrešku 927. Dakle, prvo provjerite memoriju ako dobijete pogrešku prilikom preuzimanja ili ažuriranja aplikacija iz trgovine Google Play.

Dakle, sve tri metode su vrlo korisne koje vam mogu pomoći u prevladavanju problema.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found