Vodiči

LG G3 Uobičajeni problemi i kako ih popraviti

LG G3 objavljen je 2014. Ovo je nasljednik G2 i vodeći telefon tvrtke LG. G3 usvaja zaslon od 1440p i koristi infracrveni hibridni autofokus na svom sustavu kamera. Međutim, kao vodeći model s izvrsnim specifikacijama, i dalje ima nekih problema kao što su izvjestili neki korisnici. Navest ćemo neke uobičajene probleme na G3 i kako ih riješiti.

Androidcommunity.com

Uobičajeni problemi LG G3 i njihova rješenja

Problemi s pregrijavanjem LG G3

LG G3 se ponekad zagrije kad igrate tešku igru ​​ili koristite druge teške aplikacije. Da biste ga riješili, možete isprobati ova rješenja.

Rješenje 1:

Ažurirajte OS Android tako da odete na Aplikacije> Postavke> Općenito> O telefonu> kliknite Ažuriranja sustava> Provjeri sada. Ako je ažuriranje dostupno, dodirnite Instaliraj sada i slijedite dane korake.

Rješenje 2:

Smanjite razinu svjetline odlaskom na Aplikacije> Postavke> dodirnite Zaslon> Svjetlina i postavite je na nižu razinu koliko želite.

Rješenje 3:

Pogledajte koje aplikacije i procesi koriste najviše baterije odlaskom na Postavke> Baterija> dodirnite Upotreba baterije. Ili idite na Postavke> Aplikacije i odaberite karticu Pokretanje> dodirnite aplikaciju ili postupak koji uzrokuje problem.

Rješenje 4:

Nemojte overclockati frekvenciju procesora.

Rješenje 5:

Izvršite tvorničko resetiranje tako što ćete otići na Postavke> Općenito> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> dodirnite Vraćanje na tvorničke podatke> Resetiranje telefona> Izbriši sve.

LG G3 se neće uključiti

Neki su korisnici izvijestili da se njihov LG G3 neće uključiti. Ako ste jedan od njih, možete to popraviti slijedeći ova rješenja.

Rješenje 1:

Pritisnite i držite tipku za uključivanje 10 sekundi.

Rješenje 2:

Pokušajte svoj LG G3 puniti 15 do 20 minuta i pokušajte ga uključiti. Obavezno koristite originalni punjač.

Rješenje 3:

Izvadite bateriju na nekoliko minuta, vratite je i pokušajte je uključiti.

Rješenje 4:

Izvadite bateriju i punite pametni telefon oko 30 minuta. Zatim vratite bateriju na pametni telefon i pokušajte ga uključiti.

Rješenje 5:

Izvršite hard reset pritiskom i držanjem gumba za uključivanje i tipke za stišavanje dok se ne pojavi LG logotip. Držite tipku za utišavanje i pustite je i odmah je ponovno pritisnite i zadržite taj položaj. Nakon što se pojavi zaslon za vraćanje tvorničkih postavki, otpustite obje tipke. Dodirnite "Da" i pritisnite gumb za uključivanje. Dodirnite još jednom "da" i pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje za potvrdu.

Izdanje s sporim punjenjem LG G3

Problem s sporim punjenjem na LG G3 jedno je od čestih problema. Ova potencijalna rješenja mogu vam pomoći u rješavanju problema.

Rješenje 1:

Upotrijebite opciju Ušteda baterije tako da odete na Postavke> Baterija> odaberite Štednja baterije.

Rješenje 2:

Onemogućite nepotrebne značajke, kao što su GPS, NFC, 3G i Bluetooth.

Rješenje 3:

Provjerite i deinstalirajte aplikacije koje troše najviše baterije.

Postavke> Općenito> Baterija> Upotreba baterije. Nakon što pronađete te aplikacije, deinstalirajte ih.

Rješenje 4:

Obrišite particiju predmemorije odlaskom na Postavke> Općenito> Pohrana> Predmemorirani podaci> pritisnite U redu.

Rješenje 5:

Vratite na tvorničke postavke tako da odete na Postavke> Općenito> Izrada sigurnosnih kopija i resetiranje> Preferirani način sigurnosne kopije

> Odaberite Resetiranje tvorničkih podataka.

Rješenje 6:

Podignite LG G3 u način oporavka i obrišite particiju predmemorije.

Rješenje 7:

Obavezno koristite originalni punjač ili isprobajte drugi punjač.

Rješenje 8:

Preuzmite i instalirajte aplikaciju Ampere na Trgovini Play. Može vam reći savršenu kombinaciju između punjača i kabela za vaš pametni telefon, također, koliko energije prima vaš uređaj.

Rješenje 9:

Zatvorite aplikacije koje se izvode u pozadini: Postavke> dotaknite Aplikacije> prijeđite prstom ulijevo i dodirnite odaberite Pokreće karticu. Zatvorite pokrenutu aplikaciju tapkajući je i kliknite Stop.

LG G3 isključuje se sam

Ako se vaš LG G3 sam isključi bez ikakvog razloga, slijedite ove jednostavne korake u nastavku:

Vratite na tvorničke postavke tako da odete na Postavke> Općenito> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> Vraćanje na tvorničke postavke> Resetiranje telefona> Izbriši sve.

Zaostajanje tipkovnice na LG G3

Tipkovnica je jedan od važnih dijelova pametnog telefona jer bez nje ne možemo poslati nijednu poruku. Ali, možete isprobati ova potencijalna rješenja za rješavanje tog problema.

Rješenje 1:

Očistite predmemoriju tipkovnice tako da otvorite Postavke> Aplikacije> pronađite i dotaknite aplikaciju tipkovnice> dodirnite Izbriši predmemoriju.

Rješenje 2:

Isprobajte aplikaciju tipkovnice treće strane odlaskom u Trgovinu Play, potražite tipkovnice i isprobajte jednu od njih.

Rješenje 3:

Izvršite vraćanje na tvorničke postavke: Postavke> Općenito> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> Vraćanje na tvorničke postavke> Resetiranje telefona> Izbriši sve. Ne zaboravite prvo napraviti sigurnosnu kopiju podataka.

LG G3 Wi-fi izdanje nije povezano

Ne morate se brinuti ako ste suočeni s problemom Wi-Fi-ja koji se ne povezuje. Samo slijedite ova rješenja da biste to popravili.

Rješenje 1:

Isključite usmjerivač, a zatim ga ponovno uključite.

Rješenje 2:

Izvadite bateriju, pričekajte nekoliko minuta. Vratite bateriju na pametni telefon i uključite telefon.

Rješenje 3:

Idite na Postavke> Wifi> pritisnite na usmjerivaču nekoliko sekundi i dodirnite Zaboravi mrežu. Zatim pokušajte ponovno uspostaviti vezu.

Rješenje 4:

Isključite Uštedu baterije.

Rješenje 5:

Isključite Bluetooth svog LG G3 ako je uključen.

Rješenje 6:

Dodirnite gumb izbornika na WiFi zaslonu, idite na Advanced WiFi i promijenite postavke. Pokušajte spojiti 5 GHz.

Rješenje 7:

Instalirajte aplikaciju WiFi Analyzer da biste provjerili jesu li kanali prezauzeti. Ako vam je tako, prebacite se na manje zauzet kanal.

Rješenje 8:

Provjerite ima li usmjerivač najnoviji ugrađeni softver provjerivši ga za proizvodnju.

Zaostalo pitanje na LG G3

Neki su korisnici izvijestili da njihov LG G3 ima zaostali problem. To je tako čest problem i evo nekoliko rješenja kako to riješiti.

Rješenje 1:

Zatvorite pozadinske pokrenute aplikacije: Postavke> Aplikacija> dodirnite Pokrenute i zatvorite sve otvorene programe.

Rješenje 2:

Ažurirajte OS.

Rješenje 3:

Promijenite postavke telefona: Postavke> Pristupačnost> Dodirnite vrijeme povratne informacije i tamo ga prilagodite.

Rješenje 4:

Deinstalirajte nedavno preuzete aplikacije. Ako ovaj korak ne riješi problem, očistite predmemoriju.

Rješenje 5:

Instalirajte TWRP prilagođeni komplet alata za oporavak. Nakon završetka postupka instalacije postavite telefon u način oporavka. Zatim isključite telefon i ponovno ga uključite. Pritisnite tipke za napajanje i glasnoću jednu minutu dok se podiže. Nakon što se pojavi LG logotip, ponovno otpustite i držite obje tipke i telefon će se ponovo pokrenuti.

Bluetooth je zaustavio problem na LG G3

Ako se Bluetooth zaustavio na LG G3, pokušajte ga riješiti slijedeći ova jednostavna rješenja u nastavku.

Rješenje 1:

Korijenite svoj telefon da biste instalirali prilagođene modove. Nakon što instalirate prilagođeni mod, sljedeći je korak ponovno pokretanje telefona. Da biste to učinili, pritisnite i držite tipku za napajanje dok se ne prikaže "Zaslon s opcijama telefona". Zatim odaberite "Isključi i ponovno pokreni" i pritisnite "OK".

Rješenje 2:

Resetiranje Bluetooth aplikacije: Postavke> Upravitelj aplikacija> Bluetooth> Resetiranje aplikacije. Uključite Bluetooth i provjerite radi li sada?

Rješenje 3:

Vratite na tvorničke postavke pritiskom i držanjem istovremeno tipki za uključivanje i isključivanje zvuka dok se ne pojavi logotip LG. Otpustite gumb za napajanje i odmah ga ponovno pritisnite i pojavit će se neke opcije. Odaberite Resetiranje tvorničkih podataka pomoću gumba za glasnoću. Ako se od vas zatraži da izbrišete sve korisničke podatke i vratite zadane postavke, odaberite "Da".

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found