Vodiči

Sims donosi vještice i vještice s filmom "The Sims 4: Carstvo čarolije"

Ljubitelji magije, vještica, vještica, letećih metli, čarolija, čarobnih čarolija čekaju poslasticu jer The Sims 4 donosi novo proširenje, naime, The Sims 4: Carstvo magije. EA i Maxis također su objavili najavu za nadolazeći DLC koji bi trebao biti predstavljen u rujnu.

EA napokon predstavlja najočekivanije Carstvo magije koje se sastoji od magije i čaranja. DLC je savršen primjer gdje je Maxis poslušao molbe obožavatelja da kupe DLC s magijom kao njegovom jezgrom. U novom svijetu magije Sims mogu kuhati napitke, bacati uroke, jahati na metlama i sudjelovati u čarobnjačkom dvoboju.

Posljednji trenuci najave sugeriraju da će paket za proširenje prvo biti objavljen na Macu i PC-u 10. rujna 2019. Igrači konzola moraju pričekati gotovo mjesec dana da bi igrali DLC na PlayStationu 4 i Xbox One. Najava također sadrži datum izlaska serije proširenja za igraće konzole 15. listopada 2019.

Ovo nije prvi put da je Sims franšiza predstavila uroke i magiju

Prvi dio Simsa, The Sims 1, također je imao čarobni DLC proširenja nazvan "Makin 'Magic". Nakon dva desetljeća, Sims ponovno unosi njuh magije i uroka u “The Sims 4” s Carstvom čarolije.

Prikolica se vrti oko zgodnog mladića plave kose koji šeta zelenim portalom u šetnji selom. Neimenovani lik našao se u čarobnom carstvu ispunjenom ljubičastim plutajućim otocima na kojima su čarolije nosile ribarske mreže. Druga polovica prikolice prikazuje zapanjujući dvoboj između neigranog lika koji nosi kardigan i dražesnog gospodina. Službeni opis igre sugerira da će se odgovarajući Simsi trenirati da postanu spellcasters.

Predpostavka Carstva magije

U novom proširenju, Simsi će morati skupljati i bacati različite čarolije za borbu protiv drugih Simsa. Sims također može pretvoriti ostale Sims u predmete. Sim će također biti osposobljen za kuriranje napitaka za piće kako bi se zaljubio, vječno živio ili uklonio smrtonosnu kletvu. Poput Sabrine, bacači čarolija s njima također imaju poznate osobe poput vile, zmaja, mačaka i pasa.

The Sims mogu prilagoditi svoj izgled, frizure, odjeću i štapiće. Prema programeru, proširenje će predstaviti dva potpuno nova svijeta, naime Glimmerbrook, a drugo mjesto je Magic Realm. Početkom kolovoza The Sims 4 došao je s Moschino Stuff Packom koji sadrži široku lepezu odjeće i novu karijeru slobodnog fotografa.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found