Vodiči

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom

Većinu vremena Androidi rade savršeno, bez kvarova, bez grešaka. Ali, svako malo možete naići na neke probleme. Razgovarali smo o mnogim od njih, poput problema s Wi-Fi mrežom, problema s Bluetoothom, pražnjenja baterije i još mnogo toga. Obično napravite neke promjene u postavkama, ponovno pokrenete telefon ili ažurirate OS i stvari se vrate u normalu. Uz sve to, postoji nekoliko prilično nevjerojatnih aplikacija koje su dizajnirane sa svrhom da poprave vaš uređaj. Dakle, u ovom ćemo članku podijeliti popis od 10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom.

Kada pokrenete Google Play Store, moći ćete pronaći hrpu sredstava za čišćenje, antivirusnih aplikacija, onih namijenjenih popravljanju Wi-Fi-ja i GPS-a. Kako bismo vam sve olakšali, na jednom smo mjestu okupili neke od najboljih. Na ovaj način nećete morati gubiti vrijeme tražeći vrstu aplikacije koja vam treba.

Vidi također: Najbolje besplatne aplikacije za pozadinu za Android

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom: Popravite vijek trajanja baterije Pro

Krenut ćemo s Repair Battery Pro. To je jednostavno zato što je problem ispražnjenja baterije najčešći, ne samo za Android već i za pametne telefone općenito. Ako svoj Android morate puniti prečesto, možda biste trebali razmisliti o instaliranju ove aplikacije. Besplatno je i ima niz sjajnih značajki. Trebali biste ga koristiti jednom tjedno samo kako biste produžili vijek trajanja baterije na uređaju. Također dolazi s indikatorom temperature, napona i tehnologije. Uključene i mnoge druge stvari. Tu je i podrška 24/7. Dakle, kliknite vezu ispod i isprobajte.

Preuzmite Repair Battery Life Pro

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom: Doze

Mnogo stvari utječe na vijek trajanja baterije. Ali, što je jedan od najvećih odvoda energije? To su podaci. Kako mnogi od nas podatke čuvaju 24/7, telefon moramo puniti svakih nekoliko sati. Tražite li izmjenjivač igara? Razmislite o Dozeu. To je besplatna aplikacija koja sprečava aplikacije da šalju ili primaju podatke kada je zaslon isključen, a da pritom ne onemogući Wi-Fi ili 2G / 3G / 4G. Ova praktična aplikacija učinit će da baterija traje mnogo duže i nećete se morati pitati kako to popraviti. Isprobaj!

Preuzmite Doze

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom: 1Dodirnite WiFi Repair Lite

Mnogi se korisnici često žale na probleme s Wi-Fi vezom. Ako je signal slab i nestabilan, probajte 1Dodirnite WiFi Repair Lite. To je besplatna aplikacija dostupna u Trgovini Google Play. Međutim, to nije pojačivač Wi-Fi-ja, to je alat dizajniran za popravak Wi-Fi veze. To postiže osvježavanjem. Ima sjajne značajke i jednostavan je za upotrebu. Što je najvažnije, može riješiti probleme s Wi-Fi mrežom koji vas muče. Ocijenjen je s 4 zvjezdice i ima mnogo pozitivnih kritika. Stoga ga svakako isprobajte.

Preuzmite 1Tap WiFi Repair Lite

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom: WiFi Analyzer

Još jedna izvrsna aplikacija koja vam može pomoći u rješavanju problema s Wi-Fi mrežom na Android uređaju je WiFi Analyzer. Kao i druge aplikacije koje smo ovdje spomenuli, potpuno je besplatna. Ova aplikacija prikazuje Wi-Fi kanale oko vas i pomaže vam pronaći onaj manje gužve za vaš usmjerivač. Može učiniti čuda, a kad ga jednom počnete koristiti, zasigurno ćete primijetiti veliku promjenu kada je u pitanju vaša Wi-Fi veza. Nabavite iz Play trgovine!

Preuzmite WiFi Analyzer

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom: GPS Status & Toolbox

Ako ste primijetili da je GPS prespor i treba vam puno vremena da pronađete mjesto, GPS Status & Toolbox možda su upravo ono što vam treba. Ova praktična aplikacija prikazuje položaj i jačinu signala satelita. Ali ne samo to. Također prikazuje brzinu, ubrzanje, stanje baterije i još mnogo toga. Sadrži mnoge korisne alate. Pomoću nje možete lako ubrzati pronalaženje lokacije. Aplikacija je besplatna.

Preuzmite GPS Status & Toolbox

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom: Popravak sustava za Android 2017

Tražite aplikaciju koja će vam pomoći da na najbolji način iskoristite svoj Android? Ako je odgovor da, Popravak sustava za Android 2017 savršena je opcija. Aplikacija je dizajnirana za provjeru sustava vašeg telefona i zatim odlučivanje što treba učiniti za najbolje performanse vašeg uređaja. Potražuje pogreške, a zatim ih uklanja. Aplikacija je besplatna, pouzdana i vrlo jednostavna za upotrebu.

Preuzmite Popravak sustava za Android 2017

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom: Čistač virusa (Hi Security)

Pametni telefoni nisu skloni antivirusima i zlonamjernom softveru. To može uzrokovati puno problema, usporiti telefon i učiniti upotrebu potpuno neugodnom. Dakle, instaliranje aplikacije koja će očistiti viruse je neophodno. Možete isprobati Virus Cleaner. Traži prijetnje i uklanja ih. Također skenira datoteke na internoj i SD kartici. Uz to, uklanja neželjene datoteke, pruža značajku sigurnog pregledavanja, pruža Wi-Fi sigurnost, ima blokiranje poziva i mnoge druge korisne značajke. Aplikacija je besplatna.

Preuzmite sredstvo za čišćenje virusa (Hi Security)

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom: All-in-one Toolbox

Mnogi problemi na pametnim telefonima počinju jer čuvate previše smeća. Zastarjele i neiskorištene aplikacije također mogu stvarati probleme. Male stvari na koje često zaboravimo imaju ogroman utjecaj na memoriju vašeg telefona. Usporava se, baterija se brže prazni i u nekom trenutku upotreba više nije tako zabavna. Sve-u-jednom Toolbox pruža sjajan set alata koji će vam pomoći da na najbolji način iskoristite svoj telefon. Pomoću ove aplikacije moći ćete popraviti loše performanse, riješiti se smeća i mnogih drugih stvari. Slobodno je!

Preuzmite All-in-one Toolbox

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom: Clean Master

Još jedna izvrsna aplikacija s mnoštvom opcija koja vam može pomoći da riješite neke probleme kako biste mogli uživati ​​u ponovnom korištenju uređaja. Clean Master je antivirusna aplikacija, sredstvo za uklanjanje smeća, pojačivač performansi, štednja baterije i hladnjak procesora. Sve u jednom! Pomaže vam da se riješite smeća i virusa koji mogu uzrokovati puno problema, poboljšava performanse vašeg Androida. Uz to, ima i CPU hladnjak koji će vam za nekoliko sekundi rashladiti telefon. Riješite se mnogih problema uz pomoć jedne aplikacije. Besplatno je, ocijenjeno je s 4,7 zvjezdica, a instalirali su ga milijuni ljudi širom svijeta.

Preuzmite Clean Master

10 aplikacija za rješavanje problema s Androidom: CCleaner

Popis ne bi bio potpun bez CCleanera. Želite li vidjeti svoj telefon bez smetnji i riješiti se neiskorištenih aplikacija samo jednim dodirom? Želite da vaš telefon bude čist i optimiziran? Ako je odgovor da, CCleaner je aplikacija za vas. Problemi kao što su mali prostor za pohranu, nered i spore performanse bit će stvar prošlosti. Aplikacija prati upotrebu CPU-a, RAM-a i interne memorije. Također prati trajanje baterije i temperaturu. Sve značajke koje aplikacija ima pomoći će vam riješiti mnoge probleme. Jednostavan je za upotrebu i besplatan je.

Preuzmite CCleaner

Podijelili smo popis s 10 aplikacija koje će vam pomoći da riješite razne probleme s Androidom. Neki će poboljšati bateriju, drugi će riješiti probleme s GPS-om i Wi-Fi-jem. Postoje i oni koji će vam pomoći da se riješite virusa, očistite uređaj, oslobodite prostor za pohranu i poboljšate performanse. Sve su ove aplikacije poprilično sjajne i sve su besplatne i jednostavne za upotrebu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found