Vodiči

5 načina za popravak IPod Touch-a neće se povezati s Wi-Fi mrežom

Ako se vaš iPod touch ne može povezati s Wi-Fi mrežom, podijelit ćemo s vama neke ideje kako biste ih mogli isprobati i nadamo se da ćete se riješiti problema za nekoliko minuta. Prije nego što provjerite rješenja koja smo pripremili za vas, provjerite je li usmjerivač uključen, a ako jest, prijeđite na zaobilazna rješenja navedena u nastavku. Pronaći ćete 5 načina kako popraviti da se iPod touch neće povezati s Wi-Fi mrežom, a sve što trebate jest slijediti jednostavne korake. Započnimo.

Također pogledajte: 5 načina popravljanja neodzivnog zaslona osjetljivog na dodir na iPod Touchu

5 načina kako popraviti iPod touch neće se povezati s Wi-Fi mrežom

5 načina kako popraviti iPod touch neće se povezati s Wi-Fi mrežom

Rješenje br. 1: Uključite i isključite način rada u zrakoplovu

Kad se iPod ne može povezati s Wi-Fi mrežom, problem može riješiti način rada u zrakoplovu. Evo što biste trebali učiniti:

 • Idite na Postavke
 • Dodirnite Način rada u zrakoplovu
 • Uključite ga
 • Pričekajte nekoliko sekundi i isključite ga.

To je nešto što može riješiti probleme s Wi-Fi mrežom ne samo na iPod touchu već i na drugim iOS uređajima, uključujući iPhone i iPad.

Rješenje br. 2: Ponovo pokrenite modem i usmjerivač

Ovo može pomoći. Isključite konektor za napajanje iz modema i usmjerivača, pričekajte minutu i ponovno ga priključite. Ponekad je to sve što trebate učiniti i moći ćete se normalno povezati s Wi-Fi mrežom.

Rješenje br.3: Ponovo pokrenite iPod

Kao i za mnoge druge probleme, ponovno pokretanje može učiniti trik. Pritisnite i držite tipku za napajanje (tipka za spavanje / buđenje), a kad se pojavi klizač, povucite ga i isključite uređaj. Ponovno pritisnite i držite tipku za uključivanje i ponovno uključite iPod touch.

Rješenje br.4: Resetirajte mrežne postavke

Još jedno vrlo jednostavno rješenje, koje je ujedno i jedno od najučinkovitijih. Kada odlučite resetirati mrežne postavke, poništit će se i mobilne postavke, APN i VPN postavke, Bluetooth uparivanje podataka, Wi-Fi mreže, spremljene lozinke itd., No budući da ovaj korak može riješiti problem, svakako biste ga trebali isprobati . Slijedite ovih nekoliko koraka:

 • Idite na Postavke
 • Odaberite General
 • Dodirnite Resetiraj
 • Odaberite Poništi mrežne postavke.

Rješenje br. 5: Ažurirajte iOS softver

Mnogo puta kad primijetite neke probleme na iPodu, možete ih popraviti najnovijom verzijom iOS-a. Dakle, ako postoji nova verzija, a vi je još uvijek niste dobili, sada je vrijeme da to učinite. Morat ćete to učiniti putem iTunesa, ali prije nego što započnete nabavite najnoviju verziju iTunesa. Slijedite ove korake za ažuriranje iOS-a:

 • Upotrijebite USB kabel koji ste dobili s iPodom i spojite iPod na računalo
 • Odaberite svoj uređaj u iTunes softveru
 • Na ploči Sažetak odaberite opciju Provjeri ažuriranje
 • Odaberite preuzimanje i ažuriranje.

Korisnici koji su imali isti problem, uspješno ga riješili jednim od ovih 5 načina kako popraviti iPod touch, neće se povezati s Wi-Fi mrežom, a kladimo se da ste i vi učinili isto.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found