Vodiči

Kako riješiti probleme s Bluetoothom LG G4

Iako je većina ljudi koji su kupili LG G4 prezadovoljna njime, drugi su imali određenih problema. Dobra stvar je što je većinu grešaka koje se javljaju na LG G4 lako popraviti. Mnogi se korisnici žale na probleme s Bluetoothom i o tome ćemo ovdje razgovarati. Nastavite čitati i pogledajte vodič za rješavanje problema s LG G4 Bluetoothom.

Prije nego što nastavimo, provjerite je li način uštede energije onemogućen. Da biste to učinili, idite na Postavke> Baterija> Način uštede energije.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s Wi-Fi mrežom LG G4

Kako riješiti probleme s Bluetoothom LG G4

msmobile.vn

Rješenje br.1: Uključite ili isključite Bluetooth

Bez obzira na to koliko ludo mislite da ovo zvuči, to može riješiti problem. Sve što trebate učiniti je isključiti Bluetooth, pričekati nekoliko sekundi i ponovo ga uključiti. Nadam se da će ovo biti jedino što ćete morati učiniti.

Rješenje br.2: Izbrišite stare profile

Jedan od razloga zašto se mogu pojaviti problemi s Bluetoothom jest činjenica da je korisnik dosegao ograničenje Bluetooth profila. U tom slučaju samo izbrišite stare i neiskorištene profile.

Rješenje br.3: Očistite Bluetooth predmemoriju

Preporučljivo je povremeno očistiti Bluetooth predmemoriju, posebno kada imate bilo kakvih problema. Idite na Bluetooth postavke i očistite predmemoriju.

Rješenje br.4: Ponovo pokrenite LG G4

Kada imate problema sa pametnim telefonom, bez obzira koliko je problem složen, jednostavno ga ponovno pokretanje može riješiti. Isprobaj.

Rješenje br.5: Vraćanje na tvorničke postavke

Ako prethodna rješenja nisu riješila problem, možete pokušati resetirati tvorničke postavke podataka, ali prvo napravite sigurnosnu kopiju datoteka. Idite na Postavke> Osobno> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje i potvrdite okvire pored Izrada sigurnosnih kopija mojih podataka i Automatsko vraćanje. Kada završite s tim, kliknite na Vraćanje tvorničkih postavki i kad to učinite provjerite je li opcija Brisanje SD kartice onemogućena. Sada dodirnite Resetiraj telefon> Dalje, kliknite Izbriši sve> U redu.

Izvor slike: digitaltrends.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found