Vodiči

Najnovije glasine o GTA 6 - Evo svega što znamo

Ako se pitate o mogućnosti da se dogodi GTA 6, budite sigurni jer dolazi. Moramo samo pričekati jer Rockstar Games stavlja posljednji detalj na Red Dead Redemption 2 prije njegovog izlaska. Međutim, dopustite nam da vam kažemo što znamo o šestoj rata Grand Theft Auto.

Kada će izaći?

Naravno, prvo pitanje koje svima iskrsne u mislima je ‘kada će nam doći GTA 6’. Nadamo se da se nećete razočarati, ali morat ćete pričekati najmanje tri ili četiri godine prije nego što se dočepate ove igre. To barem kaže "Znalac". To je samo jedan izvor, pa savjetujemo da se ne kladite u ovo predviđanje.

Negdje tijekom 2021./2022. Rockstar Games mogao bi objaviti "Project Americas", kako se isprva govorilo o GTA 6. S datumom izlaska prilično dalekim u budućnost, sve što o tome čujete morate uzeti s rezervom.

GTA Vice City bit će dio toga?

Isti izvještaj iz časopisa 'The Know' navodi da će se GTA 6 dogoditi u Vice Cityu, Rockstarovoj verziji Južne Floride koja je franšizu učinila jednom od najpopularnijih igara ikad odigranih. Ne znamo je li to potpuno istina, a ne znamo ni hoće li se to dogoditi tijekom iste ere koju je dijelila prethodna igra. Pa možda nećemo dobiti još jedan slatki soundtrack iz 80-ih.

Likovi

S GTA 5, Rockstar je prvi put predstavio mogućnost igranja s više likova u ovoj franšizi. Predstavljao je najzanimljiviji način igranja igre za jednog igrača kroz više stajališta.

'The Know' ne navodi da ćemo isto vidjeti i s GTA 6, ali možda ćemo vidjeti ženskog protagonista.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found