Vodiči

Gdje besplatno gledati sport putem interneta

Vremena kada smo sportske igre mogli gledati samo na televiziji davno smo prošli. Danas postoje mnoge mogućnosti sportskog streaminga. Iako mnoge web stranice nude sportski streaming uz određenu naknadu, još uvijek postoje one koje uslugu nude besplatno. Ako ste tražili sportska web mjesta koja korisnicima omogućuju gledanje utakmica bez ikakvih naknada, nastavite čitati. Podijelit ćemo nekoliko pouzdanih i jednostavnih opcija.

Također pogledajte: Top 10 sportskih aplikacija za Android i iOS

ESPN

ESPN ne treba poseban uvod jer je jedan od najpopularnijih sportskih kanala na svijetu. Ova stranica nudi nekoliko kanala koji su dostupni kao prijenosi uživo. Izbor je malo raznolik, međutim, većina je igara zaključana i dostupna gledateljima ili pretplatnicima koji plaćaju. Ipak, dostupno je nekoliko igara, ograničenih na one za koje web mjesto ima prava na prijenos uživo. Dakle, stisnuti palci da su mečevi koje želite gledati dostupni za streaming. Sportovi koje možete gledati su tenis, košarka, bejzbol, hokej itd.

Facebook Watch

Možda ovo niste znali (pogotovo ako niste toliko aktivan korisnik Facebooka), ali možete gledati video sadržaje na Facebooku, uključujući sport. Ono što trebate učiniti je otići na Facebook Watch, prijaviti se na svoj račun, odabrati opciju Pretraži videozapise (traka za pretraživanje). Postoje različiti sportovi koje možete gledati. Ako nemate Facebook račun, možda je ovo sjajno vrijeme da se prijavite i besplatno gledate sport.

Sportrar.tv

Evo još jednog mjesta na kojem možete gledati svoje omiljene sportove na mreži. Sportrar nudi razne sportove koje možete gledati, ali pripremite se za mnoštvo oglasa i skočnih prozora jer oni mogu biti prilično dosadni. Ako jedna od poveznica za streaming ne radi (što se može često događati), vidjet ćete popis ostalih dostupnih. Na web mjestu postoji nekoliko kategorija, poput igara uživo, igara na televiziji i popisa igara koje nisu započele. Možete gledati sportove kao što su nogomet, tenis, odbojka, rukomet, hokej na ledu, borbe i još mnogo toga.

Laola1

Još jedna izvrsna opcija za sve one koji bi željeli gledati sport putem interneta. Laola1 je austrijska web stranica koja nudi razne sportove iz cijelog svijeta. Ako se bavite nogometom (UEFA Liga prvaka, UEFA Europska liga, Primera i Bundesliga) ili odbojkom, tamo ćete naći mnogo dostupnih utakmica. Ako vam oglasi prije ili tijekom videozapisa smetaju, možda biste trebali postati premium korisnik. U tom će slučaju oglasi nestati i moći ćete gledati sport bez ometanja. Kao što je spomenuto, možete gledati nogometne utakmice, odbojku, ali tu su i košarka, rukomet, moto sport i još mnogo toga.

Cricfree

Ova web stranica nudi razne sportove i ima nešto zajedničko sa Sportrar.tv koji smo prethodno spomenuli. Zajedničko je ove dvije web stranice nešto što se korisnicima ne sviđa toliko - tona skočnih prozora i oglasa. Međutim, sav sportski sadržaj ponuđen na Cricfreeu je besplatan. Dostupni su mnogi sportovi, od tenisa, nogometa, bejzbola, košarke, pikada, boksa, do ragbija, motora i golfa. Dakle, postoji ponešto za svačiji ukus. Možete vidjeti popis predstojećih i onih uživo.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found