Vodiči

The Sims 4 ide prema vodenom životu s otočkim životom

Tijekom konvencije o igrama E3, Electronic Arts najavio je novi razvoj s The Sims 4. Novi DLC Sims 4: Island Living pružit će igračima igranje koje je i svježe i originalno među svim Sims 4 DLCS. Prema EA-i, proširenje će krenuti u igru ​​20. lipnja.

Uz novi DLC Island Living, igrači mogu plivati ​​s dupinima, provesti neko vrijeme oko logorske vatre s mještanima "Sulani". Najnovije proširenje donijelo je i otok koji ima aktivni vulkan. Srećom, vulkan ne eruptira češće u tropskom okruženju. Neki igrači širom svijeta čak su podijelili službeni video likova koji istražuju neistražene otoke. Štoviše, igranje novog DLC-a nije bilo razočaravajuće.

Ipak, postoje neke sličnosti između proširenog izdanja Island Paradise i Islanda koji žive kao što se igrači mogu odlučiti za život spasioca i svjedočiti kako se sirena približava obali. I ovaj put spasilac ne bi smio zaboraviti staviti im kremu za sunčanje na nos. Simsov budući DLC sadrži spasioca koji obavlja zadatke poput čišćenja plaže, spašavajući živote ljudi koji se utapaju u oceanu.

Otok življenja donijet će novu granicu je Sims igra serija

Ako je ljudima već dosadno voditi život poput superšpijuna ili im je dosadno biti psihopatski kriminalac, tada će ih ova verzija primamiti. Karta se vrti oko sporog i mirnog mjesta koje puno usredotočuje na okoliš i kulturu.

Igra se uglavnom fokusira na lokalnu tradiciju plaže koja je i duboka i dragocjena. Otok također može ponuditi puno stvari poput pohađanja tradicionalnog roštilja i razgovora s precima Otoka. Programeri su u igru ​​dodali i egzotična jela koja igrači mogu probati.

Novi način izrade također ide prema igri. Igrači također mogu stvoriti uobičajene stavke create-a-sim s novim DLC paketom. U najnovijem DLC-u Island Living, likovi također mogu komunicirati s dupinima. Sada igrači moraju virtualno spakirati kovčege, kremu za sunčanje i plivati ​​prema novim avanturama koje su pred njima u Sims-u 4.

7. lipnja izvorni opis igre slučajno je procurio u Electronic Arts. DLC će se prvi put probiti do Xboxa One i PS4 16. lipnja 2019.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found