Vodiči

Ponovno je resetirano 5 načina popravljanja veze ITunesa s iPhoneom

Mnogo puta, kada pokušavate sinkronizirati iPhone s iTunesom, možete dobiti sve vrste pogrešaka, a jedna od njih kaže da svoj uređaj ne možete sinkronizirati s iTunesom jer je veza resetirana. Kao korisnik iPhonea, vjerojatno ste se već suočavali s nekim pogreškama i znate da postoje potencijalna rješenja, kao i uvijek. U tekstu koji ćete vidjeti u nastavku nalazi se 5 načina za popravak iTunes veze s iPhoneom, koji smo pripremili za vas. Provjerite ih i pogledajte hoće li netko od njih nešto promijeniti jer to obično čini.

Također pogledajte: 5 načina popravljanja iPhonea ne može se povezati s ITunesom

Poništeno je 5 načina popravljanja iTunes veze s iPhoneom

Izvor: pcworld.hu

Rješenje br. 1: Ponovo pokrenite iPhone i računalo.

Jednostavnim ponovnim pokretanjem uređaja i računala pogreška može nestati, zbog čega ovaj jednostavan korak može riješiti problem.

Rješenje br.2: Ažurirajte iTunes.

Za bilo koju vrstu pogreške koju ste povezali s iTunesom ključ može biti ažuriranje iTunesa. Ako je dostupna nova verzija, preuzmite je i instalirajte. Da biste to učinili, otvorite program i u izborniku pronađite Provjeri ažuriranja. Ovo je za korisnike Mac i Windows sustava. Znate kako to učiniti, jer ste to već vjerojatno činili mnogo puta.

Rješenje br.3: Promijenite USB priključak.

Sljedeće što možete isprobati je promjena USB priključka. Jednostavno iskopčajte kabel iz trenutnog priključka i priključite ga u drugi. Ako to ne riješi problem, odspojite sve uređaje koje trenutno ne upotrebljavate s drugih USB priključaka.

Rješenje br.4: Zamijenite kabel.

Još jedan razlog zašto možete dobiti ovu pogrešku je taj što je vaš kabel neispravan. Ako nemate drugi kabel, posudite ga nekome, samo da budete sigurni u čemu je problem.

Rješenje br. 5: resetiranje povijesti sinkronizacije.

Da biste to učinili:

  • Odspojite uređaj s računalom i otvorite iTunes softver
  • Kliknite Uredi i odaberite Postavke
  • Kliknite Uređaji i odaberite Poništi povijest sinkronizacije
  • Isključite iTunes
  • Ponovno spojite iPhone

Ako ovih 5 načina popravljanja iTunes veze s iPhoneom nije resetirano, ništa nije promijenilo, posjetite jednu od Appleovih trgovina da biste dobili savjete.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found