Vodiči

Kako popraviti Apple Watch neće se naplatiti

Kao što možemo pročitati Appleovo objašnjenje o bateriji Apple Watch, ona ima "cjelodnevno trajanje baterije" koja tehnički ima 18 sati uz sljedeću upotrebu: 90 provjera vremena, 90 obavijesti, 45 minuta korištenja aplikacije i 30-minutni trening s reprodukcija glazbe iz Apple Watcha putem Bluetootha. To je najbolje što imamo od ovog istinskog nošenja s bogatim ekosustavom aplikacija i baterijom od 205 mAh. Riječ "cjelodnevno trajanje baterije" dojam je da je moramo puniti svaki dan, barem jednom dnevno. Zahvaljujući induktivnoj tehnologiji koju Apple Watch koristi kako bi nam pomogao da je napunimo. Štoviše, s hardverskim postoljem treće strane. može pratiti vaš Apple Watch u noćnom punjenju.

Također pogledajte: Najbolje prekrasno postolje za punjenje ili stanica za Apple Watch

Ritam je jasan: koristite ga ujutro s punim vijekom trajanja i napunite ga noću sljedeći dan. Međutim, jedan od problema s kojim ćete se suočiti s ovim uređajem jest da se Apple Watch neće puniti.

Napomena: Ako je vaš Apple Watch i njegova dodatna oprema još uvijek pokriveni jamstvom, možete ga odnijeti u Apple Store kako biste zatražili svoje jamstvo rezervacijom na Genius bar ili ga možete odnijeti ovlaštenom pružatelju usluga Apple.

Ili također možete riješiti probleme kako biste popravili da se Apple Watch neće sam puniti kako biste uštedjeli vrijeme.

Kako popraviti da se Apple Watch neće puniti

Budi siguran:

  • Obavezno skinite zaštitnu plastiku sa stražnje površine punjenja sata jer se to u nekim slučajevima dogodilo i prouzročilo je da se Apple Watch isprekidano ne puni.
  • Iako tehnologija punjenja u Apple Watchu koristi indukciju, ali ipak moramo voditi računa o čistoći površine ispod Apple Watcha i stražnje površine za punjenje Apple Watcha.
  • Pokušajte se ne omotati oko kabela jer se kabel može saviti. Apple sat ima punjač i kabel s glavom induktivnog punjača. Ako možete pronaći drugi punjač i kabel, isprobajte ih. Prebacite se između punjača i kabela da biste saznali rade li punjač ili kabel ili oboje. Ako na jednom od njih nađete štetu ili oboje, ne morate učiniti sljedeći korak. Jednostavno možete otići u Apple Store ili ovlaštenog pružatelja usluga i zatražiti novi.

Rješavanje problema

  • Ponovo pokrenite Apple Watch: prvo isključite Apple Watch pritiskom i držanjem bočne tipke dok se klizač ne pojavi. Zatim povucite klizač za isključivanje udesno. Ponovo ga uključite Apple Watch držeći pritisnutu bočnu tipku dok se ne pojavi Appleov logotip.

  • Prisilno ponovno pokrenite Apple Watch: istodobno držite bočni gumb i Digital Crown najmanje 10 sekundi dok se ne pojavi Appleov logotip.

  • Resetirajte svoj Apple Watch: otvorite aplikaciju Postavke s početnog zaslona

IćiOpćenito — Resetirati, zatim dodirnite Izbriši sav sadržaj i postavke.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found