Vodiči

10 najboljih aplikacija za Android za 2015. godinu

Android je platforma za uživanje u igrama u vašem najboljem izdanju. U Trgovini Google Play možete birati između širokog spektra igara. Neke su igre besplatne, dok su neke plaćene. Programeri svakodnevno stvaraju nove igre. Pogledajmo neke od najboljih igara 2015. koje možete preuzeti, igrati i zabaviti se.

Također pogledajte- Najbolje android aplikacije iz 2015

Crossy Road

Ako ste ljubitelj brzih igara, onda je to jedna od sjajnih. To je vrlo slatka igra baš kao i Temple Run i pati. Ovo je stvoreno za ljude koji vole sesije s brzim popravcima. Sadrži beskrajni blok svijet 3D piksela koji vam omogućuje otkrivanje novih likova dok nastavljate kroz igru. Ova igra Crossy road osvojila je nagradu 'Najbolja igra brzog igranja' na međunarodnim nagradama za mobilne igre. Što duže preživite više zlata možete zaraditi. Ovu šarmantnu i izazovnu igru ​​vole mnogi ljudi.

Prema nebu

Ovo je još jedna zanimljiva igra za android uređaje koja je besplatno dostupna u Google play trgovini. Ova igra omogućuje vam da jednim korakom dosegnete nebo. Izgleda točno poput spomeničke doline i postoje dva kruga, crveni i plavi. Morate ih kontrolirati putem Eschera poput nivoa koji zaostaju za vama. Krug se uopće ne smanjuje.

Podzemna željeznica pati

Ako volite voziti što brže onda je ova igra za vas. Morate voziti vlak kroz željezničke pruge koje su vrlo šarene i crtane. Mjesta gdje možete lutati su Las Vegas, London i Bangkok. Da biste otključali nove likove, morate zaraditi više novčića izbjegavajući sve prepreke s kojima se suočavali tijekom vožnje. To je sjajna igra s brzim razmakom.

Nove riječi s prijateljima

Ova vam igra pruža iskustvo u stvarnom vremenu, pružajući vam osjećaj da se igrate s prijateljima koji sjede. Možete uživati ​​u igri s nekoliko ljudi i okrenuti se kad želite. Nova verzija iznijela je neke dodatne značajke za praćenje vaše izvedbe, prikaz najdužih riječi koje ste napravili, rezultat i ukupni rezultat pobjede i poraza. Postoji i ugrađeni rječnik koji vam pomaže da saznate značenje riječi za ono što ste osvojili bodove, ali zapravo niste svjesni značenja riječi.

Beznadno: Mračna špilja

Užas, komedija i simpatičnost kombinirani su u ovoj igri. Ova se igra bavi pucanjem u mračnoj špilji radi borbe protiv beskrajne bande čudovišta mračnog stana. Ovo je neprestani postupak u kojem trebate prikupiti novčiće za prikupljanje više oružja za nastavak borbe. Pružit će vam iznenađujuće iskustvo dok duboko ulazite u igru.

Biljke protiv zombija 2

Programeri su dodali ovu igru ​​isto kao i izvorna verzija, ali dodali su više zombija, biljaka i pojačanja. Ovo je živopisna igra obrane kula kojoj treba puno vremena. Ako volite zabavnu igru, to vas definitivno može usrećiti.

Jetpack joyride

Ova igra govori o beskrajnom trčanju s nekoliko preokreta. Na putu ćete se suočiti s raznim opasnostima, ali nemojte skakati, već radije koristite jetpack. Možete sakupljati druga vozila kao što su bicikli, zmajevi, teleporteri, odjeća i dodatna oprema. Pokušajte zaraditi više novčića prije pada.

Sukob klanova

Ova igra nikad ne završava i vrlo je zarazna. Ovdje trebate izgraditi grad i njegovu obranu. Zatim uvježbajte svoje jato da se odbrani od napada drugih igrača. Ova igra je vrlo popularna među igrama koje su dostupne u play storeu. Napredak se sinkronizira s vašim Google+ računom, tako da možete nastaviti igru ​​na više uređaja.

Asfalt 8: Airbone

Ljubiteljima auto utrka ova će se igra najviše svidjeti. Postoji ogromna opcija odakle možete odabrati sanjani automobil i uživati ​​u vožnji. Također možete voziti u načinu karijere ako imate konkurentsku stranu. Način karijere provest će vas kroz 8 sezona i 180 događaja.

Ljutite ptice Idite

Angry Birds je vrlo popularan svugdje i sada se vratio kao oblik trkačke igre u stilu Mario. Možete odabrati ljutitog lika ptice za nastavak utrke kroz fantastične terene i kontinuirano pucati u protivnike.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found