Vodiči

Kako preuzeti Instagram video zapise na Android

Instagram je jedna od najpopularnijih aplikacija za Android i iOS platformu, a neprestano se poboljšava donoseći nove značajke. Ipak, ne postoji značajka koja će korisnicima omogućiti preuzimanje videozapisa. Instagram vam ne daje mogućnost desnog klika za spremanje videozapisa ili spremanje slike kao funkcije zbog problema s autorskim pravima i distribucijom. Postoje aplikacije treće strane dizajnirane u tu svrhu. Svi se možemo složiti da bi bilo lakše kada bi i sam Instagram imao ovu značajku i možda jednog dana promijene svoju politiku. Ako se pitate kako skinuti videozapise s Instagrama na Android, nastavite čitati.

Također pogledajte: Kako spremiti live Instagram Video na Androidu i iPhoneu

Vodič: Kako skinuti videozapise s Instagrama na Android

Da biste na svoj Android uređaj preuzeli Instagram video zapise, morat ćete preuzeti aplikaciju treće strane. Jedna od najboljih aplikacija u tu svrhu je Video Download za Instagram. Dakle, prvi korak je krenuti na Google Play i preuzeti aplikaciju. Aplikaciju možete preuzeti klikom na donju vezu koja će vas odvesti ravno na Google Play.

Preuzimanje videa za Instagram

Nakon instalacije slijedite korake u nastavku:

  • Video koji želite spremiti pronađite na Instagramu
  • Dodirnite tri točke u gornjem desnom kutu
  • Zatim dodirnite Kopiraj URL za dijeljenje

  • Sada otvorite Video Downloader za Instagram
  • Dodirnite polje "Zalijepite URL za dijeljenje ovdje"
  • Zatim dodirnite Zalijepi
  • Čim dodirnete Zalijepi, primijetit ćete poruku "Video spreman"

To je to. Na svoj Android uređaj preuzeli ste video s Instagrama. Videozapis se nalazi u aplikaciji Galerija. Video Downloader za Instagram, poznat i kao InstaDownloader, omogućuje vam ponovno objavljivanje videozapisa ili slike. To možete učiniti dodirivanjem ružičaste ikone.

Vidjet ćete tri mogućnosti: Repost, Download Image, Download Video. Samo dodirnite željenu opciju.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found