Vodiči

Kako riješiti problem Nexusa 6 koji se ne puni ili sporo puni

Nexus 6, nasljednik Nexusa 5, sada zadaje nekoliko problema svojim vlasnicima, a Nexus 6 se ne puni ili sporo puni jedan je od njih. Ako ste kupili ovaj jedan od najuspješnijih pametnih Googleovih telefona, možda ćete se suočiti i s ovim problemom. Ali nemojte misliti da je telefon loš jer je prepun brzog procesora, svijetlog i oštrog zaslona i mnogih drugih značajki. U stvari, ne možete imenovati niti jedan pametni telefon bez grešaka. Dakle, ne brinite ako se suočite s problemom Nexus 6 koji se ne puni ili sporo puni. Slijedite korake u nastavku koji bi vam mogli pomoći u rješavanju problema.

Osim na Nexusu 6, ako se sa sličnim problemom suočite i na drugim pametnim telefonima kao što su Galaxy note 3, Nokia Lumia 1520 itd., Možete vidjeti i naše objave o tome kako riješiti problem ne punjenja na Galaxy Note 3, rješenje za ne punjenje ili sporo pitanje punjenja Nokia Lumia 1520.

Nexus 6 se ne puni ili sporo puni

Također pogledajte- Kako instalirati protok svjetlosti na Nexus 6

Moguća rješenja za Nexus 6 koji se ne puni ili sporo puni

> Ako utvrdite da se vaš telefon puni, ali vrlo sporo, onemogućite neželjene aplikacije. Kada završite s upotrebom aplikacije, dvaput pritisnite gumb za povratak, umjesto da pritisnete tipku za početak. Zatvorit će aplikaciju iz pozadine. Ako pritisnete gumb za početni zaslon, aplikacija će nastaviti raditi u pozadini i troši više baterije.

> Kad se Nexus 6 puni, ne igrajte igre poput 3D-a jer im je potrebna veća procesorska snaga. Dakle, brzina punjenja postaje niža od brzine pražnjenja.

Ako utvrdite da se vaš Nexus 6 uopće ne puni, morate provjeriti nekoliko stvari:

> Prvo provjerite radi li kabel za punjenje dobro, pa pokušajte s drugim kabelom.

> Provjerite pin za punjenje telefona. Pohranjena prašina u nožici može uzrokovati problem Nexus 6 koji se ne puni ili sporo puni. Stoga uzmite pribadaču i pažljivo očistite ako ima prašine.

> Ako se telefon puni putem priključka, pokušajte s prijenosnim računalom ili obrnuto.

> Bilo koja gruba aplikacija također može biti razlog ovog problema. Zato pokrenite telefon u sigurnom načinu rada i provjerite puni li se. Ako je odgovor da, pokušajte pronaći problematičnu aplikaciju i izbrisati je ili izvršiti vraćanje na tvorničke postavke, a zatim selektivno ponovo instalirati aplikacije.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found