Vodiči

Kako dobiti povrat za Fortnite

Fortnite je trendovska pucačka igra u prvom licu koja je dostupna na PC-u, Xboxu, PlayStationu i platformi za pametne telefone. Ova je igra potpuno besplatna za preuzimanje i igranje, ali postoji mnogo kupovina u igri. Kupnje u igri nisu jeftine i ponekad ih slučajno kupi korisnik. U takvim slučajevima Epic Games pokreće usluge povrata novca za slučajne kupnje u Fortniteu. Novo ažuriranje Fortnitea donijelo je usluge povrata novca u igri. Ako tražite korake kako povratiti Fortnite, pogledajte sadržaj u nastavku.

Postoje dvije vrste povrata za Fortnite. Jedno osiguravaju Epic Games, a drugo je povrat u igri. O korisniku ovisi koju vrstu povrata želi.

Također pogledajte: Kako dobiti povrat novca za Steam

U igri Fortnite povrat novca

Ovaj povrat je dostupan u igri za neželjene kupnje. Podnošenje zahtjeva za povrat ili zahtjev za povrat može se izvršiti u nekoliko sekundi s dva do tri klika. Ovo je najprikladniji način za povrat novca, a moguće je nakon slučajnih kupnji, neovlaštenih kupnji i ako artikl nije onako kako se očekivalo. Ali glavni nedostatak ove vrste povrata je taj što ga možete dobiti samo tri puta. Postoje samo 3 povrata za doživotne kupnje. Dakle, morate biti oprezni dok tražite povrat novca. Proces je sličan za svaku platformu. Da biste dobili povrat novca, slijedite korake u nastavku:

 1. Otvorite Fortnite Battle Royale na računalu, konzoli ili Android / iOS uređajima.
 2. Kliknite opciju izbornika koja se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona.
 3. Na kartici izbornika kliknite opciju Postavke.
 4. Otvorite karticu "Račun i sadržaj" na zupčaniku postavki.
 5. U odjeljku "Nenamjerne kupnje" kliknite gumb "Pošalji zahtjev".
 6. Odaberite stavke koje ste kupili.
 7. Odaberite stavku za koju želite povrat novca.
 8. Nakon odabira razloga, samo kliknite gumb Pošalji zahtjev.

V-novci za kupljene predmete vraćaju se odmah i spremni su za upotrebu u budućim kupnjama.

Povrat novca za Epic Games Store

Epic Games počeli su vraćati novac za kupnje iz Epic Storea, kao i za kupnje u igri. Međutim, to je složen i dugotrajan postupak. Povrat novca možete zatražiti u roku od 14 dana nakon kupnje predmeta. Samo trebate posjetiti službenu stranicu Epic Gamesa i otvoriti njihov centar za podršku. Zatim šaljete e-poruku Epic Gamesu s objašnjenjem situacije i popisom predmeta za koje želite povrat novca.

Korisnik mora ispuniti neke kriterije za povrat novca poput sljedećih:

 • Igrač mora imati pravi račun,
 • Više od dva sata igranja,
 • Mora podnijeti zahtjev najkasnije 14 dana nakon kupnje predmeta.

Također se možete prijaviti za puni povrat novca za igru, što znači da ćete dobiti sve kupnje koje ste izvršili u Epic Storeu za igru, plus kupnje u igri i troškove za sadržaj koji se mogu preuzeti.

Novac se obično vraća putem načina plaćanja koji ste koristili za kupnju predmeta, a to može biti kreditna / debitna kartica ili bilo koji drugi novčanik. Vrijeme obrade povrata ovisi o načinu plaćanja korisnika. Međutim, korisnik može dodati zamjenski način plaćanja kako bi brže dobio povrat novca.

Pregled

Možete slijediti bilo koji od gore navedenih načina za povrat Fortnitea. Ali prije podnošenja zahtjeva morate provjeriti ispunjavate li uvjete za povrat novca, u protivnom će vas Epic Games utvrditi da kršite pravila povrata i otkazati zahtjev za povrat.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found