Vodiči

Kako koristiti Samsung Galaxy S6 Quick Connect

Samsung Galaxy S6 brzo povezivanje značajka je koja omogućuje brzo povezivanje s obližnjim uređajima bez muke s prolaskom kroz Bluetooth ili WiFi Direct postavke. Samsung Galaxy S6 Quick Connect omogućuje vam brzo pretraživanje i povezivanje s obližnjim uređajima putem Bluetootha ili WiFi izravno. Omogućuje i brzu mogućnost emitiranja zaslona putem miracasta pomoću koje možete podijeliti zaslon svog Samsung Galaxy S6 s obližnjim televizorom ili projektorom.

Zapravo Samsung Galaxy S6 Quick Connect nije nova značajka na Samsung telefonima. Ako ste koristili bilo koji od Samsung Galaxy S5 ili Samsung Galaxy Note 4 telefona, tada ste možda već primijetili opciju Quick Connect. Da biste na bolji način iskoristili zaslon aplikacija Galaxy S6, posjetite ovdje.

Vidi također - Načini za povećanje pohrane na Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Quick Connect zaista je moćna značajka na Galaxy S6 telefonima koje nažalost nije puno korisnika potpuno svjesno. Osim što vam omogućuje lako povezivanje s obližnjim uređajima putem Bluetootha ili WiFi-ja, značajka brzog povezivanja Samsung galaxy S6 omogućuje vam i dijeljenje zaslona telefona s obližnjim televizorom ili nekim drugim uređajem koji podržava Miracast. Također bi se mnogi novi korisnici Androida mogli suočiti s problemima pri povezivanju dvaju uređaja putem Bluetootha ili WiFi Directa. Samsung Galaxy S6 Quick Connect olakšava im posao. Ako se na svom Galaxyju S6 suočite s problemom s WiFi-jem, ovdje pogledajte rješenje.

Koraci za upotrebu Samsung Galaxy S6 Quick Connect

Korak 1: Dosezanje Samsung Galaxy S6 Quick Connect

> Da biste pristupili Samsung Galaxy S6 Quick Connect, trebate prijeći prstom prema dolje po ploči s obavijestima, a zatim dodirnuti Quick Connect.

> Ako prvi put koristite Quick Connect, trebate odabrati opciju vidljivosti i dodirnuti Uključi Quick Connect.

> Vidjet ćete dvije mogućnosti u vidljivosti uređaja, iz sigurnosnih razloga trebali biste odabrati vidljivost kao vidljivu "Samo kad je uključena Quick Connect".

> Ovu postavku vidljivosti također možete kasnije izmijeniti ulaskom u postavke (vidljive u gornjem desnom dijelu).

Također možete odabrati privatnost za svoj Samsung Galaxy S6 tako da bude vidljiva samo osobama s vašeg popisa kontakata.

Korak 2: Pretražite i povežite se s uređajima u blizini

> Nakon što uključite Samsung Galaxy S6 Quick Connect, značajke Bluetooth i WiFi automatski će se uključiti, a vaš Samsung Galaxy S6 započet će potragu za uređajima u blizini.

> Za ostale uređaje možete uključiti Quick Connect na sličan način ako je dostupan ili možete ručno omogućiti WiFi direct ili Bluetooth. Ako i na drugom uređaju koristite Quick Connect, provjerite je li zaslon na uređaju uključen i ne gasi se.

Ako ručno omogućavate Bluetooth, provjerite je li vidljivost uređaja uključena.

> Pokazat će vam se obližnji uređaj ili uređaji koje vaš Samsung Galaxy S6 pronađe. Na popisu sada možete vidjeti uređaj s kojim ste se htjeli povezati, a možete ga povezati dodirom na naziv uređaja. Nakon što dodirnete naziv uređaja, prikazat će se popis svih mogućih operacija dostupnih za uređaj.

Korak 3: Dijeljenje sadržaja putem Samsung Galaxy S6 Quick Connect

> Nakon dodirivanja pronađenog uređaja vidjet ćete dostupne operacije koje možete izvršiti s tim uređajem.

Dostupne operacije mogu biti Dijeljenje sadržaja ili Dijeljenje WiFi profila, ovisno o vrsti uređaja koji pokušavate povezati.

> Za dijeljenje sadržaja jednostavno dodirnite opciju Dijeli sadržaj.

> Tada ćete vidjeti razne vrste sadržaja koje se mogu dijeliti s pronađenim uređajem. Samo dodirnite vrstu sadržaja i odaberite sadržaj koji želite podijeliti putem Samsung Galaxy S6 Quick Connect.

> Nakon toga morate odabrati sadržaj koji želite dijeliti putem Samsung Galaxy S6 Quick Connect.

Od drugog će se uređaja tražiti da PRIHVATI ili ODBIJE dijeljenje. Nakon što odabrani držač uređaja kucne PRIHVATI, sadržaj u Samsung Galaxy S6 podijelit će se s odabranim uređajem.

Pogledajte dodatnu pomoć

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found