Vodiči

Kako riješiti probleme s Bluetoothom Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge, najnoviji vodeći uređaj stvorio je oluju u svijetu pametnih telefona svojim nevjerojatnim i cool značajkama. Međutim, ni na ovom telefonu nisu nedostaci i korisnici su se počeli žaliti na razne probleme. Problem s Bluetoothom jedan je od problema koji muči vlasnike ovog uređaja. U ovom ćemo članku podijeliti nekoliko rješenja kako biste mogli riješiti probleme sa Samsung galaxy S7 Edge Bluetooth.

Pročitajte također: Samsung Galaxy S7 Edge najčešći problemi i njihova rješenja

Metode za rješavanje problema sa Samsung Galaxy S7 Edge Bluetoothom:

1. način: isključite i uključite Bluetooth prekidač

Ovo je najjednostavnije rješenje za rješavanje problema sa Samsung Galaxy S7 Edge Bluetoothom. Krenite prema postavkama i isključite Bluetooth opciju. Pričekajte nekoliko sekundi i ponovno ga uključite. Ova ideja primjenjiva je na druga pitanja poput Wi-Fi-ja, GPS-a, bez obzira koji pametni telefon posjedujete. Provjerite je li problem riješen, ako ne prijeđite na druge metode.

www.androidcentral.com

2. metoda: Ponovo pokrenite uređaj

Ponovno pokretanje slušalice može biti korisno i može riješiti problem s Bluetoothom u samo sekundi. Da biste ponovno pokrenuli uređaj, pritisnite i držite tipku za uključivanje i pojavit će se izbornik. Dodirnite Restart.

3. način: Očistite predmemoriju Bluetootha

Ovo je jedno od najučinkovitijih rješenja. Slijedite korake u nastavku.

  • Krenite prema Postavkama> Upravitelj aplikacija> prijeđite prstom ulijevo ili udesno da biste otvorili karticu Sve i na kraju odaberite ‘Bluetooth’
  • Dodirnite Prisilno zaustavi
  • Zatim dodirnite Izbriši predmemoriju i Izbriši podatke.
  • Dodirnite ‘U redu’ da biste potvrdili i ponovo pokrenuli uređaj.

4. način: Izbrišite prethodna uparivanja i ponovo ih postavite

Još jedan koristan način za rješavanje problema s Bluetoothom u vašem Galaxy S7 Edge je brisanje svih prethodnih Bluetooth uparivanja i ponovno postavljanje. Da biste to učinili, idite na Postavke> Bluetooth i prikazat će se popis svih Bluetooth uređaja uparenih s vašom slušalicom. Pritisnite ikonu zupčanika koja se nalazi pored uređaja jedan po jedan i dodirnite gumb za zaborav da biste ih izbrisali, ponovo pokrenite uređaj i ponovo ih uparite. Sada provjerite je li problem riješen.

www.youtube.com

5. metoda: Provjerite je li Bluetooth uređaj za uređaje ažuriran

Također, trebate osigurati da je softver Bluetooth uređaja ažuriran i predlaže se da pogledate priručnik zajedno s web stranicama proizvođača kako biste dobili dodatne informacije.

6. način: Obrišite particiju predmemorije

Još jedna korisna metoda za rješavanje spomenutog problema je prebacivanje uređaja u način oporavka i brisanje particije predmemorije. Evo kako to učiniti:

  • Prvo, potpuno isključite svoj Galaxy S7 Edge
  • Zatim pritisnite tipku za uključivanje, uključivanje i pojačavanje zvuka nekoliko sekundi
  • Nakon nekog vremena pojavit će se zaslon za oporavak Androida i ostavit će sve tri tipke
  • Sada koristite tipku za smanjivanje glasnoće za navigaciju i tipku za uključivanje / isključivanje za odabir. Odaberite "obriši particiju predmemorije", a zatim ponovo pokrenite uređaj.

Nakon što uređaj završi ponovno pokretanje, pokušajte upotrijebiti Bluetooth na svom Galaxy uređaju kako biste provjerili je li problem riješen.

Metoda 7: Vraćanje na tvorničke postavke

Ovo je konačna opcija i predlaže se samo u slučaju da ste isprobali sve gore navedene metode, ali se i dalje suočavate s istim problemom. Ovaj će korak izbrisati sve s uređaja, pa prvo napravite sigurnosnu kopiju, a zatim naprijed.

Krenite prema Postavkama> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> Vraćanje na tvorničke postavke> Resetiranje uređaja i izbrisat će cijelu stvar s vašeg uređaja.

Također pogledajte: Kako koristiti svoj Galaxy S7 Edge s dvije SIM kartice i microSD karticom istovremeno

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found