Vodiči

(Jednostavno) Kako iskorijeniti HTC One M8

O, dečko, HTC One M8 postao je najomiljeniji pametni telefon ikad proizveden (osim Applea, naravno). Iako dobivate sve funkcije za kojima želite, jer se radi o Androidu (postoji i verzija za Windows), a prilagodljivost je temelj toga. Ali stjecanje potpunog root pristupa daje vam ključ za postizanje gotovo svega što se od njega može učiniti. A ako već neko vrijeme tražite oko sebe najlakši način za iskorjenjivanje s manjim rizikom, onda je ovaj vodič savršen za vas.

Prije nego što nastavite s root-om, iako ovdje postoji malo ili nimalo rizika, preporučujemo vam da napravite sigurnosnu kopiju svih podataka, samo iz predostrožnosti, jer nikad ne znamo što bi moglo poći po zlu. Krenimo sada s tim, jer krenimo:

Kako iskorijeniti HTC One M8

Korak 1: Postupak o otključavanju pokretača možete pronaći na samom web mjestu HTC Dev. To svima olakšava postupak. Iako su neki spomenuli da su složeni, jer postoji nekoliko spomenutih poveznica, i sve to. Ali ako točno slijedite korake, teško da postoji šansa da ćete se tako osjećati.

Nakon što otključate bootloader, morat ćete sve instalirati ispočetka, jer će se vaš uređaj učitavati u Android OS. Morat ćete prenijeti zip SuperUser u jezgru SD kartice.

Korak 2: Otključavanje bootloadera je poput dobivanja pola bitke za ukorjenjivanje. Sada je dio oporavka. Nastavit ćete s prilagođenim oporavkom pomoću brzog pokretanja. Ako upotrebljavate međunarodnu varijantu HTC One M8, ovdje je link TWRP-a.

Ako koristite bilo koju drugu varijantu, Google vam je tada najbolji prijatelj. Samo potražite pluseve i naći ćete odgovarajući tang.

Korak 3: Ako se sjećate iz prvog koraka, prenijeli smo zip datoteku u jezgru vaše SD kartice. S tim ne morate ništa raditi. Samo kopirajte i zalijepite datoteku slike TWRP u istu mapu kao i ta zip datoteka.

Korak 4: U ovom ćemo koraku u naredbeni redak upisati redak koda. Ne trebate paničariti, jer sve smo napravili prije vremena. I ako se sjećate, već ste u prvom koraku koristili naredbeni redak za otključavanje pokretača. Samo treba ući adb uređaji nakon toga završiti s ovim korakom.

Opet, naredba je:

adb uređaji

Nakon toga naredba će otkriti da je vaš One M8 povezan s računalom. Zatim jednostavno trebate ponovo pokrenuti uređaj putem naredbenog retka, pomoću ove naredbe:

adb ponovno pokretanje bootloader

Ovo će ponovno pokrenuti vaš uređaj i stavit će vas u bootloader. Jednom tamo koristite tipke za glasnoću za kretanje kroz opcije, a zatim odaberite brzo pokretanje pomoću tipke za uključivanje.

Korak 5: Ponovno u ovom koraku morat ćete unijeti neke naredbe. Evo ih u slijedu:

fastboot flash oporavak twrp.img

ponovno podizanje sustava fastboot

Čestitamo, uspješno ste instalirali prilagođeni oporavak na svoj uređaj. Ali pričekajte, ovdje je ostalo još koraka.

Korak 6: Sada isključite telefon, a zatim ga ponovno pokrenite da biste prešli u način rada bootloader istodobnim pritiskom na tipku za smanjenje glasnoće + napajanje. Morate odabrati opciju oporavka navigacijom kroz izbornik. Opet, možete se kretati pomoću gumba za glasnoću i odabrati opciju pomoću tipke za uključivanje.

Nakon što odaberete opciju Oporavak, uređaj će se sada pokrenuti s TWRP oporavka. Kad stignete tamo, dodirnite instalaciju, a zatim odaberite zip datoteku SuperUser koju ste prenijeli u jezgru SD kartice. Nakon što se ta instalacija završi, imat ćete root pristup svom telefonu.

Osjećao se poput vjetrića, zar ne? Želite li mu dati dio?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found