Vodiči

Kako riješiti probleme s vijekom trajanja baterije LG V10

Neki klijenti LG V10 izvještavaju da su imali problema sa baterijom LG V10. Otkrili su da se baterija telefona brzo troši tamo gdje ih je potrebno redovito napajati, a baterija jednostavno traje ne samo jedan dan.

Ovaj je problem vrlo neugodan zbog čega se vijek trajanja baterije vašeg telefona znatno skraćuje. Stoga morate otkriti odgovor za rješavanje vašeg problema s ciljem da svoj LG V10 možete lako koristiti.

Bolje je da energija baterije uništi vaš Wi-Fi i uključi ga točno kada ga morate iskoristiti. Dodatno možete oštetiti svoj LTE, Location i Bluetooth uređaj kako biste poštedjeli kontrolu baterije. Jednostavno ga možete uključiti kada vam trebaju ti elementi.

Druga alternativa za rješavanje baterije je korištenje LG V10 načina uštede energije. Ovo je isto tako izravan pristup postavljanju vašeg područja ili GPS-a da se prirodno uključuje kad je to potrebno i ubija kada nije potrebno.

Još jedna stvar koju možete pokušati je oslabiti ili se pozabaviti temeljnom sinkronizacijom. To možete učiniti povlačenjem nijanse upozorenja, a zatim dodirnite Sinkronizacija. To također možete učiniti dodirom na Postavke, a zatim odaberite Računi. Nakon što odaberete neke programe na kraju, onesposobite Sync za programe kako je naznačeno nagibom da poštedite kontrolu nad baterijom.

Međutim, ovdje su navedena najbolja moguća rješenja i zaobilazna rješenja koja će vam pomoći da riješite problem trajanja baterije na vašem LG V10 uređaju.

Također pogledajte: Kako popraviti loše trajanje baterije na LG G5

Zaobilazna rješenja:

  • Baterija se može ukloniti, tako da jednostavno možete kupiti dodatnu. Proširenu bateriju za LG V10 možete kupiti od Amazona po cijeni od oko 50 USD.
  • Zaslon pouzdano ima najveći učinak na bateriju, pa ga postavite tako da automatski svijetli ili smanjite sjaj na sličan način na koji to možete mirno postići.
  • Možete razmisliti i o tome da odete u Postavke> Lokacija i promijenite način rada na Štednja baterije.
  • Neki su pojedinci otkrili da je trajanje baterije dodatno produljeno nakon ubijanja VoLTE-a u Postavke> Poziv.
  • Pogledajte naše opće savjete kako poštedjeti vijek trajanja baterije mobitela za više razmišljanja.
  • Mogli biste pokušati onesposobiti aplikacije koje ne koristite. Nosači bloatware-a mogu konkretno dovesti do ispražnjenja baterije, ali s druge strane, presudno je pogledati pojedinačne programe prije nego što ih oslabite. Idite na Postavke> Općenito> Aplikacije i pogledajte karticu Sve da biste vidjeli sve što je uvedeno. Dodirnite programe koji vam nisu potrebni i deinstalirajte ih.
  • Neke se aplikacije moraju izbaciti ako ne iskoristite LG V10 bateriju. Osnivanje će vam također dati izbor da promijenite izvršenje na različite načine i pokušate prepoznatljive ROM-ove, međutim, to bi također moglo poništiti vaše jamstvo.

Rješenja za probleme trajanja baterije LG V10

Rješenje 1

Životni vijek baterije V10 trebao bi imati dovoljno baterije da biste proveli uobičajeni dan s puno napunjenih ušteda. U slučaju da se to ne dogodi i ako svoj gadget ne nabijate željni aplikacija za napajanje, problem će vjerojatno pokrenuti programiranje.

Promatrajte u Postavkama da biste vidjeli koje aplikacije također koriste GPS, jer je to još jedan poznati baterija: vidjet ćete da bez obzira na Karte, aplikacije, na primjer, Facebook i Twitter, koriste i vaše područje. To možete promijeniti tako da odete u Postavke> Lokacija> Način i odaberete Ušteda baterije, čime se GPS drastično smanjuje. Jednostavno vam je potrebna najtraženija postavka, Visoka preciznost, u slučaju da svoj LG koristite za praćenje trčanja i drugih vježbi na otvorenom.

Rješenje 2

Mnogo vremena za prazno pražnjenje baterije nije vaša krivnja: to je često posljedica aplikacije koja troši više energije nego što bi trebala. Osobita vijest je da postoji jednostavan pristup otkrivanju takvih aplikacija, a to je da odete u Postavke> Uređaj> Baterija.

To vam pokazuje koje aplikacije i administracije troše najviše baterije. U slučaju da neka aplikacija koristi više snage od emisije, to je popriličan trag da imate pobunjeničku aplikaciju. Deinstaliranje i ponovna instalacija aplikacije redovito rješava problem, što je često posljedica buga.

Dvije su različite stvari koje treba pokušati pokušati kada trajanje baterije nije jednako onome što biste željeli. Za početak idite u Postavke> Mreže> Mobilni podaci i nakon toga taknite simbol Izbornik. Ovdje ćete otkriti izbor za ograničavanje podataka o temeljima. Odabirom ovog programa aplikacije se neće uklanjati iz vida, što je korisno za smanjenje ispražnjenosti baterije - ako se aplikacija podudara, njezina snaga upotrebe - što je dragocjeno u slučaju da ste na udruzi s mjerenim informacijama.

Rješenje 3

Mnogi vlasnici LG V10 priopćili su pogrešku u vijeku trajanja baterije svog novog uređaja. Ima bateriju od 3.000 mAh, no s 5,7-inčnim showom visoke odlučnosti - i onim dodatnim show-om za upravljanje - možda neće nastaviti trajati koliko biste vjerovali. S zahvalnošću, V10 se brzo puni, međutim, postoje i neki pristupi kojima se produžuje vijek trajanja baterije kada nemate ulaz u utičnicu.

Postoji pristojna mogućnost da je neka aplikacija odgovorna za bilo kakvo neobično pražnjenje baterije, pogotovo ako otkrijete da se baterija vašeg LG V10 ispraznila. Možete istražiti Postavke> Uređaj> Baterija da biste se zamislili što guta snagu. Možete također testirati ovu misao pokretanjem u eksperimentalni način. Držite pritisnutu tipku Power Power, a zatim dodirnite i držite isključeno i dodirnite Restart u sigurnom načinu> OK. U slučaju da vaše akumulatorske poteškoće nestanu u eksperimentalnom načinu, morate ih deinstalirati jednu po jednu da biste otkrili krivca.

Rješenje 4

Prije nego što resetirate industrijski pogon, krenite u brisanje paketa trgovine. Idite na Postavke> Pohrana> Predmemorirane informacije i dodirnite Da da biste ih izbrisali.

Rješenje 5

Nekoliko ljudi izvještava da im se tvornica resetira nezamislivo im je produžio vijek trajanja baterije. Za početak osigurajte da pomaknete sve vitalne dijelove, a zatim idite na Postavke> Općenito> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> Resetiraj telefon> Izbriši sve> U redu.

Također pogledajte: Najbolje najbolje značajke LG V20

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found