Vodiči

Najbolje avanturističke igre za Android

Ništa ne može pobijediti uzbuđenje igranja avanturističke igre. Zapravo ih je Play Store pun. Ako volite igrati avanture u slobodno vrijeme i zbunjeni ste koja bi vas najviše oduševila, ovdje je popis najboljih avanturističkih igara za Android.

Vidi također: Najbolje najbolje offline igre za Android

Popis najboljih pustolovnih igara za Android

Dead Effect 2

Ovo je akcijska znanstveno-fantastična pucačka igra koja svojim korisnicima nudi klasu konzole. Postoji priča koju trebate slijediti i u njoj ćete trenirati i rasti u svom karakteru. Možete prikupiti i nadograditi oružje koje imate. Dobivate i implantate za tijelo koji su visokotehnološki i imaju razne funkcije i značajke. Zvukove i kvalitetu filma i pripovijedanje rade profesionalni umjetnici glasa.

Preuzmite Dead Effect 2

Ničija zemlja Walking Dead

U ovoj igri imate sve likove iz AMC-a The Walking Dead - Daryla, Ricka, Michonnea, Glenna, Maggie i druge. Ovo je uzbudljiva igra s akcijama postavljenim u svakom vašem pokretu. Morat ćete odabrati svoj tim koji će morati ići u misije. Morate se pobrinuti za sklonište, hranu i vodu. Također ćete rješavati zagonetke i povećavati svoju grupu te ih čuvati. Tjedni su izazovi, predstraže i još mnogo toga. Svaki lik ima svoj stil borbe i posebnost u korištenju određenog oružja.

Preuzmite The Walking Dead Ničija zemlja

Vuk među nama

Ovo je jedna od najboljih pustolovnih igara za Android. Dolazi od tvoraca filma The Walking Dead. Likovi iz bajke pobjegli su u naš svijet. Ovo je nevjerojatna igra koja se temelji na bajkama, a odluka koju donesete može dovesti do različitih posljedica. Bigby Wolf je lik kojim vi upravljate. Istražujete ubojstvo žene i prikupljate sve dokaze. Mogu se kasnije pregledati iz inventara.

Preuzmi Vuk među nama

Igra prijestolja

Za one koji su zaljubljeni u seriju, ova je savršena igra. Jedna od najpoznatijih emisija HBO-a sada se može igrati kao igra. Priča govori o House of Forrester koji je sa sjevera Westerosa i govori o njihovoj odanosti Starksima iz Winterfella. Cijela igra smještena je u šest epizoda i svaka postaje uzbudljivija od prethodne. Dok rat zadire, Pet kraljeva se vide kako se međusobno bore, a sedam kraljevstava rastrgano među svojim krvavim ratovima. Možete preuzeti ulogu različitih likova u domaćinstvu Forrester i vaše će odluke odlučivati ​​o sudbini rata.

Preuzmite Game of Thrones

Batman - serija Telltale

Sada možete glumiti bogatog i zgodnog Brucea Waynea koji je i Batman. Igra je postavljena na način da igrač ima izbor okrenuti se Batmanu ili Bruceu Wayneu. Igra je stvorena u pozadini kada je Bruce Wayne nedavno odlučio postati Batman. Postoje istrage koje liku dopuštaju da iskoristi svoje vještine da vodi priču dalje. U igru ​​je uključena jedna besplatna epizoda.

Preuzmite Batman - serija Telltale

Ovaj moj rat

Ti si civil u ovoj igri koji zajedno s drugima pokušava spasiti opkoljeni grad. Postoje snajperisti i čistači koji vam neće dopustiti da napustite svoje skrovište. Hrane je malo, a lijekova manje. Morate se pobrinuti za preživjele i noću polako odlaziti u misiju i probijati se kroz niz mjesta kako biste sakupljali predmete koji će vam omogućiti da ostanete živi. Morate dizajnirati vlastito oružje i također kontrolirati svoje preživjele. Potpuno je nova priča u kojoj vi niste onaj koji ima oružje ili oružje, već pokušava preživjeti tešku situaciju.

Preuzmi ovaj moj rat

Na mjesec

Igri uključuju život Johnnyja i njegova sjećanja. Johnny mora potražiti određene predmete i prikupiti energiju od njih kako bi svoje sjećanje ojačao, a zatim dublje zaviriti u svoje pamćenje i pronaći njegov dio koji je izgubljen. Ovo je nešto o njegovom djetinjstvu. Vi kao Johnny morali biste se ponekad osvrtati po svojoj kući i tražiti određene predmete koji vas povezuju s vašim sjećanjima. Ako igrač nije u stanju prikupiti dovoljno energije, ne može nastaviti s igrom. Kako se predmeti sakupljaju i igrač vidi sve svoje uspomene, moći će sve stvari povezati. Štoviše, Johnny će moći manipulirati sjećanjima i mijenjati predmete, događaje i likove pa vjeruje da je ostvario svoj san o odlasku na Mjesec. Ova se avanturistička igra prilično razlikuje od ostalih koje uključuju oružje, inventar itd.

Preuzmi na Mjesec

Lara Croft Deus Ex GO

Igra se temelji na franšizi Tomb Raider. Kao Lara Croft, morate se kretati kroz različite razine rješavajući zagonetke kako biste mogli prijeći na sljedeću razinu priče. Ne postoji neka posebna priča ili nešto slično, međutim, poput filma možete očekivati ​​puno avanture. Štoviše, postoje kupole, zagonetke, dronovi, neprijatelji i stražari koje trebate skinuti. U priči ove igre ima više od 50 zagonetki.

Preuzmite Lara Croft Deus Ex GO

Samorost 3

Stvoritelji Botanicule i Machinariuma stvorili su ovu igru. Ovo je naj avanturističnija igra u sve tri serije Samorost. Riječ je o čarobnoj flauti koja pada oko Gnomova doma koji želi znati odakle je zapravo potekla. Putovanje je oko kozmosa i on upozna inženjera i zamoli ga da napravi raketu. Gnom tada leti na različite planete i pita različita bića tih planeta o flauti koju je otkrio. U konačnici saznaje da flauta pripada četvorici redovnika, ali mir među njima je narušen i Gnom će sada otići zlom redovniku i izvršiti neke radnje koje će stvari ispraviti.

Preuzmite Samorost 3

Svaka je igra jedinstvena i zabavljat će vas. Uživajte u igri!

Pročitajte također- Najbolje najbolje Android igre za djecu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found