Vodiči

Facebook: Kako se odjaviti iz Messengera

Facebook Messenger jedna je od najpopularnijih aplikacija stvorenih ne samo za čavrljanje već i za pozive (uključujući video pozive). Jednostavan je za upotrebu, a dolazi s širokim rasponom emojija, gif-ova i još mnogo toga. Ali, mnogi se korisnici prilično zbune kad se žele odjaviti iz messengera. Ako ste među njima, nastavite čitati. Ovdje ćemo vam pokazati kako to učiniti.

Vidi također: Najbolje najbolje Facebook igre

Odjava iz Messengera na Androidu

U nekim je slučajevima Android Android puno lakši za upotrebu u usporedbi s iOS uređajima. Jedna od super korisnih stvari je izbornik Aplikacije iz postavki koji omogućuju korisniku upravljanje aplikacijama, a da do njih uopće ne dođe. Sve što treba učiniti da biste se odjavili iz messengera je otići u postavke i odabrati opciju aplikacija.

Jednom tamo potražite Glasnik. Dodirnite je da biste otvorili aplikaciju, prikazat će se kartica Informacije o aplikaciji s opcijama poput mobilnih podataka, pohrane, deinstalacije i ostalog. Dodirnite Opcije pohrane koja će vas odvesti do detalja o pohrani aplikacije Messenger. Postoji nekoliko dodatnih mogućnosti, Clear Data i Clear Cache. Dodirnite obriši podatke koji će ukloniti sve podatke koje je aplikacija pohranila na uređaj i odjavit će se.

Pjevanje iz Messengera pomoću iOS uređaja

Izgled iOS-a za postavke aplikacije sličan je Androidu, ali nema ništa poput Clear Data. Ne možete se odjaviti iz Messengera pomoću postavki aplikacije. Morali biste ući u aplikaciju Facebook da biste izvršili ovaj zadatak. Ako ga nema na uređaju, instalirat ćete ga za odjavu iz glasnika. Evo što morate učiniti, prijavite se u Facebook aplikaciju s računom koji mora biti odvojen od messengera.

Otvorite izbornik s popisom ili ikonom hamburgera na dnu zaslona. Zatim dodirnite opciju Postavke i privatnost i odaberite postavke. Tamo ćete vidjeti karticu Sigurnost i prijava koja će vas odvesti na popis s naslovom Gdje ste prijavljeni. Sadrži popis svih uređaja na kojima ste se prijavili svojim Facebook računom. Na popisu će se podebljano prikazati naziv uređaja, kao što su iPhone 8 Plus ili Samsung SM-J250F, a ispod toga platforma, Facebook ili Messenger ili oboje.

Ako na navedenom popisu ne možete pronaći ime uređaja, označite Vidi više. Kad dođete do željenog uređaja, dodirnite ikonu s tri točke točno do naslova ispod kojeg je napisan glasnik i dodirnite Odjava. Napokon ćete se maknuti iz glasnika i taj će uređaj biti uklonjen s popisa.

Ova metoda također se može koristiti na Androidima ako postavke aplikacije nisu poželjne. Postoje samo minimalne razlike, poput opcije izbornika na vrhu na Androidu.

Pjevanje iz Messengera s Facebook.com

Evo načina na koji možete koristiti na iOS uređaju bez aplikacije Facebook. Jednostavno idite na Facebook.com i otvorite postavke s padajućeg izbornika ispod strelice u gornjem desnom kutu. Uđite u sigurnost i prijavu, provjerite popis Gdje ste prijavljeni, odaberite uređaj s napisanim glasnikom, dodirnite ikonu s tri točke i odjavite se. Naziv uređaja nestat će kao što se dogodilo u načinu aplikacije Facebook.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found