Vodiči

Kako preuzeti MovieBox za PC i Mac

MovieBox je poznata aplikacija za besplatno uživanje u filmovima i TV emisijama, a izgleda kao showbox. Nažalost, ova aplikacija nije dostupna na svim platformama. Ovu aplikaciju možete s lakoćom instalirati na platformu Android preuzimanjem njene apk datoteke, ali na iOS-u ova aplikacija nije dostupna u App Storeu.

Ako ste zainteresirani za korištenje ove aplikacije osim na Android telefonu i tabletu, na primjer na Windows PC-u ili Macu, možete koristiti emulator za Android aplikacije. Jedan od najboljih emulatora je Bluestack. Riječ je o uređaju za reprodukciju aplikacija (emulator) za Windows i Mac platformu, pa ćete na njemu moći instalirati i koristiti Android aplikacije. Dijelit ću kako instalirati Bluestack, preuzeti MovieBox, instalirati ga i biti potpuno spreman za upotrebu kao besplatni zabavni medij.

Kako preuzeti i instalirati Bluestack na PC ili Mac

Aplikaciju Bluestack možete preuzeti na njihovoj službenoj web stranici. Web stranica Bluestack automatski će otkriti operativni sustav koji koristite i instalacijska datoteka preuzet će se izravno. Na primjer, na Macu, instalacijski program Bluestack imat će veličinu datoteke oko 260 MB s imenom datoteke BlueStacks-Installer.dmg. Možete samo otvoriti tu datoteku i dvaput kliknuti ikonu datoteke Bluestack da biste je instalirali.

U sustavu Windows (koristim Windows 7), instalacijski program Bluestack ima 14 MB veličine datoteke s nazivom datoteke: ThinInstaller_native.exe. Da biste ga instalirali, samo dvaput kliknite tu datoteku i slijedite čarobnjaka. Nakon završetka instalacijskog programa otvorit će se aplikacija Bluestack koja će automatski preuzeti podatkovnu igru ​​koja vam je potrebna.

Bluestack

U osnovi, Bluestack je emulator ili virtualni stroj. Upotrijebit će vaš hardverski resurs koji imate, poput memorije, procesora i tvrdog diska. Bluestack ima jednostavan izgled kakav možete pronaći na Android uređaju s operativnim sustavom Kitkat. Možete se prijaviti svojim Google računom i aktivirati značajku Bluestack računa i sinkronizaciju aplikacije. Nakon što je Bluestack spreman za upotrebu, slijedite sljedeći korak za preuzimanje MovieBox-a za PC i Mac.

Kako preuzeti MovieBox za PC i Mac

  1. Aplikaciju MovieBox možete preuzeti na ovoj poveznici
  2. Dvaput kliknite filmbox.apk koji ste preuzeli
  3. MovieBox će se automatski instalirati na Bluestack, a aplikaciju MovieBox možete pronaći na Nedavno odigrano odjeljak.

To je sve. Ako imate povezano pitanje, samo ostavite komentar ispod.

Također pogledajte: Kako preuzeti Windows 10 na računalo

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found