Vodiči

5 načina za popravak slučajnog isključivanja iPhone 6 Plus

Iako su iPhone uređaji doista nevjerojatni uređaji, svaki model ima neke pogreške i pogreške s kojima ćete se morati suočiti. U prethodnim modelima, posebno iPhoneu 5, jedno od problema bilo je to što se uređaj nasumično isključio, čak i kad je baterija puna. Mnogi korisnici imaju isti problem s iPhoneom 6 Plus. Naravno, to se neće događati prečesto, ali može biti stvarno frustrirajuće, čak i ako je to jednom tjedno. Dat ćemo vam nekoliko različitih prijedloga, a vi biste ih trebali isprobati. S ovih 5 načina kako ćete nasumično isključiti iPhone 6 Plus, nadamo se da ćete riješiti problem i uređaj će ponovno raditi sjajno. Ako ova rješenja ne pomažu, posjetite jednu od Apple trgovina.

Također pogledajte: 5 načina kako popraviti iPhone 6 kako se izuzetno vruće i što se baterija brzo prazni

5 načina za popravak slučajnog isključivanja iPhone 6 Plus

Izvor: appleigeek.com

Rješenje br.1: Tvrdi reset

Tvrdim resetiranjem možete riješiti mnoge probleme, uključujući ovaj kada se uređaj sam isključuje. Da biste izvršili hard reset, istovremeno pritisnite i držite tipku za spavanje / buđenje i gumb Početna i držite tipke dok ne vidite Appleov logotip.

Rješenje br.2: Izbrišite aplikacije koje ste nedavno instalirali

Ponekad je razlog zašto se telefon sam isključio taj neki program. Tamo ima mnogo aplikacija koje su loše kodirane i mogu uzrokovati sve vrste problema, uključujući ovaj. Preporučljivo je izbrisati aplikacije koje ste nedavno instalirali, otprilike u vrijeme kada se problem pojavio. Da biste izbrisali aplikaciju, pronađite njezinu ikonu, pritisnite je i držite i kad se pojavi X pritisnite je. Zatim dodirnite Izbriši.

osxdaily.com

Rješenje br.3: Ispraznite i napunite telefon (kalibrirajte)

Morate pustiti da se uređaj potpuno isprazni dok se ne isključi. Zatim neka se napuni do 100%. To je riješilo problem za mnoge korisnike iPhonea, pa pokušajte.

Rješenje br.4: Ažuriranje iOS-a

To je možda problem sa softverom, a možete ga riješiti jednostavnim ažuriranjem iOS-a. Da biste vidjeli treba li vaš uređaj ažuriranje, idite na Postavke, Općenito i odaberite Ažuriranje softvera. Ako postoji opcija Preuzmi i instaliraj, dodirnite je.

www.extremetech.com

Rješenje br.5: Vratite

Još jedna stvar koju možete pokušati je vratiti svoj iPhone kao novi pomoću iTunesa. Obavezno instalirajte najnoviju verziju iTunesa i napravite sigurnosnu kopiju podataka koje imate na iPhoneu. Slijedite korake u nastavku:

  • Otvorite iTunes
  • Povežite svoj uređaj s računalom pomoću kabela koji ste dobili uz njega
  • U iTunesu odaberite svoj uređaj
  • Na ploči Sažetak kliknite Vrati
  • Da biste potvrdili svoju akciju, kliknite Vrati
  • Softver iTunes izbrisat će vaš iPhone i instalirat će najnoviju verziju iOS-a

support.apple.com

U većini slučajeva korisnici su mogli riješiti problem s ovih 5 načina kako nasumično isključiti iPhone 6 Plus.

 

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found