Vodiči

Kako popraviti GTA 5 da ne započinje izdanje

GTA je jedna od najpopularnijih igara koju igraju svi mladi, posebno oni koji vole igrati video igre na računalima ili PlayStationu.

U ovom ćemo vodiču govoriti o tome kako popraviti problem s GTA 5 koji ne započinje

Korisnici računala na internetu imaju vrlo loše ocjene sportskih zastava. Većina se žali da bi se igra mogla srušiti svakih 20 do 30 minuta. Nepravedno je za ljude koji nadograđuju svoje sustave kako bi udovoljili zahtjevima igre i troše previše vremena na instaliranje koje nije ispravljeno dovoljno za pad grešaka u igri ili virusa.

Mnogo razloga može uzrokovati vašeGTA 5 ne treba pokrenuti a dolje je malo zaobilaznih rješenja za njih.

Kako popraviti GTA 5 da ne započinje izdanje

Kako popraviti GTA 5 koji ne pokreće izdanje

Čitanje uputa za igre prije instalacije pomoglo bi vam znati je li igra dovoljno sigurna za instaliranje na vaše računalo. GTA igraći sustav mogao bi imati problema s raspakiranjem u vezi s instalacijom. Zahtijeva sigurnije zahtjeve operativnog sustava i procesora. Instalaciji će možda trebati određeni prostor na memorijskoj kartici, ili ako se ne da, datoteka se može smanjiti i usporiti postupak igre. Nakon prostora potrebnog za instalacijski postupak, ostavite još mjesta na tvrdom disku ili memorijskoj kartici.

Nemojte otkazivati ​​tijekom postupka instalacije jer bi to moglo objesiti sustav. Korisnici PlayStationa koriste kompaktni disk otporan na ogrebotine, uključuju se i isključuju kada se ne koriste te kupuju memorijsku karticu za sigurno spremanje i učitavanje igre bez stvaranja grešaka u učitavanju igre pri sljedećem igranju.

Pogledajte također-Kako popraviti petlju sigurnog načina rada za PS4

Korisnici bi trebali odmarati svoj sustav svakih 30 minuta jer bi se mogao pregrijavati kontinuiranim igranjem koje bi moglo zaustaviti ili usporiti proces igranja. Pokušajte očistiti disk kad se sustav uspori. Za korisnike računala, bilo bi poželjno obratiti pažnju na popis privremenih popravaka koji mogu slijediti dolje navedene korake kako bi se izbjeglo rušenje igraćeg sustava tijekom igre:

Kako popraviti da se GTA 5 ne pokreće na računalu:

Ovo su koraci za ukidanje GTA 5 Neće započeti problem

  1. Otvorite opciju Upravitelj uređaja na upravljačkoj ploči.
  2. Odaberite adaptere za zaslon i odaberite Disable (Onemogući) za svoju glavnu namjensku (Nvidia) igraću karticu, a ne integriranu karticu.
  3. Idite na pretragu ili ponovno potražite pokretač pokretanja i trebao bi omogućiti korisnicima prijavu, ažuriranje i aktiviranje GTA-a.
  4. Nakon što se GTA aktivira putem Social Cluba ili s bilo koje druge poveznice, vratite se u Upravitelj uređaja i ponovo omogućite svoju (Nvidia) igraću karticu.
  5. Pokušajte očistiti disk ili ponovno pokrenuti sustav kada se pregrije.

Korisnici mogu isprobati i druge stvari poputPopravak GTA 5 koji ne pokreće izdanje:

  1. Otvorite GTA tipke L1 i R1 na daljinskom upravljaču, držite dok se ne pojavi zaslon za učitavanje, a zatim ćete na zaslonu možda vidjeti postavku svjetline, a zatim otpustite tipke (smanjite svjetlinu).
  2. Za sigurniji način rada korisnici bi trebali koristiti opcije obnavljanja datotečnog sustava i obnove baze podataka, one su spomenute na GTA web mjestu za igre, što bi moglo pomoći u rješavanju problema.
  3. Uvijek nakon pokretanja računala pustite ga besplatno za instalaciju ili učitavanje igre. Ne isključujte sustav dok se koristi, završite postupak sigurno nakon igranja igre i osvježite sustav dok se pokreće te ubrzava sustav kada se sljedeći put upotrijebi. Slijedite gornje korake kada je sustav u opasnosti.

Upravo ste pročitali Kako riješiti problem s GTA 5 koji ne započinje

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found