Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za iPad Video Player

iPad je prepun zadanog video playera putem kojeg možete uživati ​​u bilo kojoj visokoj razlučivosti i HD videozapisima koje želite, ali što se tiče moćnih značajki, možda zadani neće udovoljiti vašim zahtjevima. U trgovini aplikacija dostupno je mnogo aplikacija za reprodukciju video zapisa, a ovdje se raspravlja o najboljim aplikacijama za video uređaje za iPad. Možete preuzeti onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Možete pročitati i: Najbolja prijenosna računala za studente inženjerstva.

Pogledajte: Najbolje web stranice za besplatno preuzimanje MP3 datoteka.

Najbolje iPad aplikacije za reprodukciju video zapisa

OPlayerLite

Izvor - play.google.com

Ovo je najvjerojatnije jedna od najboljih aplikacija za iPad video player. Ako želite poboljšati medijske sposobnosti svog iPada, ništa ne može biti bolje od ove aplikacije. Bez obzira na format videozapisa, nije potrebno pretvoriti ga u određeni format datoteke da biste uživali u njemu jer OPlayer Lite podržava svaki format osim AC3. Može strujati audio i video zapise s Interneta. Također, u ovoj aplikaciji video playera nudi se podrška za više audio zapisa, podršku za titlove, stvaranje vlastitog popisa za reprodukciju itd.

Savijati:igrač

Izvor - itunes.apple.com

Ova aplikacija pruža besprijekorno iskustvo gledanja videozapisa s ugrađenim uzbudljivim značajkama. Ova aplikacija podržava HD videozapise u formatima kao što su MKV, WMV, VOB AVI, DivX, Xvid itd. Ali da bi otključali sve napredne značajke, korisnici moraju platiti iznos od 7,99 USD. Flex: Player dolazi sa značajkom funkcije nastavljanja i neće vam pružiti priliku da vas oglasi prekidaju. Ovo je nevjerojatna aplikacija za poboljšanje iskustva gledanja videozapisa na iPadu, iPhoneu i iPodu.

HDIgrač

Izvor- - itunes.apple.com

Ovo je jedna od najboljih aplikacija za iPad video player koja dolazi s jednostavnim sučeljem, ali bogatim značajkama. Pruža nesmetano iskustvo bez ikakvih problema s kodekom, a niti jedan se korisnik nije žalio na problem s kodekom. Dekodiranje je stvarno dobro. Međutim, ako želite uživati ​​u podršci za audio kodek, morat ćete potrošiti mali iznos od 1,99 USD i spremni ste za to. Dakle, nesumnjivo je ovaj HD Player izvrstan izbor kada je u pitanju odabir jednostavne, ali dobre aplikacije video playera za iPad.

RockPlayer 2

Izvor - prodomainblog.com

Ako tražite korisnu aplikaciju za reprodukciju video zapisa koja pruža sve potrebne značajke dobrog media playera, RockPlayer 2 razmislite o ovoj. Ova aplikacija podržava većinu datoteka i besplatna je. Osnovne značajke RockPlayer 2 su podrška za više audio zapisa, podrška za više jezika, podrška za titlove, podrška za TV, kontrole gesta itd.

PlayerxtremeMedijiigrač

Izvor - itunes.apple.com

Medijski uređaj za reprodukciju koji može pružiti najbolje, svi preferiraju, a ako tražite tako nešto, PlayerXtreme Media player izvrstan je izbor. Sposoban podržati većinu video datoteka, može čak i streaming datoteke s Interneta i reprodukciju. Mogli biste se iznenaditi kad čujete da veličina streamane datoteke može biti do 4 GB. Ovo je stvarno zanimljivo, a može reproducirati i videozapise s e-pošte.

MoliPlayer

Izvor - www.topapps.net

Oglašavanje usred bilo kojeg videozapisa stvarno je iritantno, a postoje i iPad korisnici koji traže najbolje aplikacije za iPad video playere bez oglasa. MoliPlayer je savršen jer ne prikazuje nikakve oglase. Najnovija verzija već je došla u Apple trgovinu. Poboljšan je i nudi više značajki. Ova aplikacija također podržava sve vrste formata datoteka kao što su RTMP RTSP, LRC tekstovi itd.

ZrakPlayitHD

Izvor- www.148apps.com

Ova aplikacija sposobna je podržati više od 320 formata datoteka, kompatibilna je s iOS-om 4.0 i novijim verzijama. Pohranjuje sve videozapise i audiozapise u oblak, a datoteke možete strujati, gledati ili slušati. Pomoću ovog video uređaja možete reproducirati videozapise na Apple TV-u. Najnovija verzija eliminirala je prikazivanje oglasa.

VMPlayerLite

Izvor - itunes.apple.com

Ovo je dobra opcija za video uređaj ako bilo koja od vaših video datoteka nije AC3, EAC3 ili Dolby kodek. Osim spomenutih, ova aplikacija podržava i druge kodeke, a dolazi s mnoštvom značajki. Svakako razmislite o ovoj aplikaciji!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found