Vodiči

Kako ispraviti pogrešku provjere autentičnosti Google play trgovine

Pogreška autentifikacije Google Play trgovine vrlo je jednostavan problem povezan s play storeom koji se može popraviti u trenutku slijedeći neke trikove. Postupci su opisani u nastavku.

Ako se suočite s bilo kojim drugim problemima u vezi s trgovinom Google Play, posjetite Technobezz. Tamo smo razgovarali o mnogim problemima i njihovim rješenjima.

Također pogledajte - Kako ispraviti pogrešku trgovine Google Play 24

Načini ispravljanja pogreške autentifikacije Google play trgovine

Prva metoda: Uklonite i dodajte svoj Google račun

Ponekad se korisnici Androida susreću s ovom pogreškom zbog problema s prijavom dok je Google Play trgovina nadograđena. Dakle, prvo idite na Postavke> Račun> Google> Ukloni Google račun. Ovo bi trebao biti račun koji vam šalje poruku o pogrešci. Sada ponovo dodajte račun. Najvjerojatnije će popraviti pogrešku autentifikacije Google play trgovine. Sada možete pokušati preuzeti ili ažurirati bilo koju aplikaciju da biste to provjerili.

Druga metoda: Obrišite predmemoriju i podatke iz Google play trgovine

Ako niste zadovoljni prvom metodom i još uvijek se suočavate s problemom, izvedite drugu metodu da biste se riješili problema.

> Prvo idite na postavke.

> Dodirnite Postavke sustava.

> Odaberite Upravljanje aplikacijom.

> Dodirnite "Sve".

> Pomaknite se prema dolje da biste pronašli Google play trgovinu.

> Kliknite na to i pritisnite gumb Očisti predmemoriju i obriši podatke jedan po jedan da biste uklonili predmemoriju i podatke iz trgovine za reprodukciju.

Prvo možete isprobati prvu metodu, a ako je rezultat neuspješan, ponovno pokrenite telefon i prijeđite na drugu metodu kako biste ispravili pogrešku autentifikacije Google play trgovine.

Treća metoda: Deinstalirajte ažuriranja trgovine Google play

Treća metoda zahtijeva da deinstalirate ažuriranja Google play trgovine odlaskom u Google play trgovinu iz postavki, a zatim kliknite aplikaciju, uklonite ažuriranja. Nakon uklanjanja ažuriranja, Google play trgovina vašeg Android telefona vratit će se na verziju instaliranu na telefonu. Sada instalirajte najnoviju verziju Google play trgovine i počnite s ponovnom prijavom.

Svi gore navedeni trikovi jednostavni su i jednostavni nakon kojih možete vrlo lako ukloniti pogrešku autentifikacije play trgovine.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found