Vodiči

Mi Mix 4 Procurile žive slike predlažu pokretanje 2019

Glasine o Mi Mix 4 ne prestaju otkako je Xiaomi početkom ove godine objavio Mi Mix Alpha. Prvo je dužnosnik Xiaomija izjavio da neće postojati Mi Mix 4, koji je navijače ostavio u očaju. Kasnije je povukao svoje riječi niti potvrđujući niti negirajući glasine o lansiranju Mi Mix 4. Prema najnovijim glasinama i curenju informacija, možda postoji šansa da Mi Mix 4 bude lansiran 2019. godine.

Nedavno se na Twitteru pojavila živa slika glasine Mi Mix 4, koja je oboje potvrdila glasine o Mi Mix 4 i sugerira da je uređaj spreman za lansiranje.

Procurila je slika Mi Mix 4 Live

Živa slika Mi Mix 4 prvi put se pojavila na Twitteru, gdje je suradnik za Slashleaks objavio sliku. Slika prikazuje mutnu sliku uređaja bez okvira koji pokreće MIUI. Navodna slika Mi Mix 4 prikazuje jednolično tanke okvire na sve četiri strane bez vidljive prednje kamere.

Navodna fotografija uživo Xiaomi Mi Mix 4 # xiaomi #redmi # xiaomimimix4 # mimix4 #mimixalpha pic.twitter.com/DYux50A9cb

- Mincu Andrei (@andrei_eclynoh) 14. listopada 2019

Slika se podudara s još jednom slikom uživo koja je procurila od strane Slashleaks-a, a koja je imala isti zaslon bez okvira, bez kamere s urezom ili bušotinom. Kamera može biti iskačući mehanizam ili se koristi tehnologijom kamere ispod zaslona koja je u fazi izrade.

O uređaju se ne može puno reći gledajući procurile slike uživo, osim činjenice da će uređaj imati značajan zaslon bez zareza.

Mi Mix 4 glasina specifikacije

U prošlosti je bilo curenja i savjeta o specifikacijama Mi Mix 4. Procurivanje sugerira da će Mi Mix 4 imati slične specifikacije kao Mi Mix Alpha, koji je objavljen početkom ove godine. Specifikacije uključuju Snapdragon 855+ procesor, zajedno s 12 GB RAM-a i 2k zaslonom, a napajat će ga masivna baterija od 4.500 mAh. Očekuje se i da će uređaj imati značajku brzog punjenja s brzim punjenjem od 45 W u slučaju žičnog punjenja i brzim punjenjem od 30 W kada se puni bežično.

Očekuje se da će kamera na Mi Mix 4 biti 108MP Samsung ISOCELL Bright HMX pucačina, što je ranije viđeno na Mi Mix Alpha. Uz primarni snimač od 108MP, uređaj sadrži zaslon od 12MP f / 2 otvora blende i kameru od 16MP.

Očekuje se da će slušalica imati keramičko kućište, što će joj pružiti vrhunski osjećaj, a omogućit će i brzo punjenje. Procurile slike sugeriraju da će pametni telefon imati 4G LTE podršku, ali može biti i podrška za 5G.

Xiaomi još nije službeno potvrdio Mi Mix 4, ali procurile slike uživo sugeriraju da je uređaj spreman za lansiranje. U 2019. godini ostalo je još tri mjeseca, tako da možemo očekivati ​​lansiranje Mi Mix 4 iz 2019.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found