Vodiči

Vrhunski pronalazači Wi-Fi žarišnih točaka

Živimo u eri u kojoj internetska veza igra vitalnu ulogu u našem životu. Dakle, svi želimo ostati povezani s internetom tijekom cijelog dana. Ostati povezan s Wi-Fi mrežom kod kuće ili u uredu moguće je, ali što ako trebate puno putovati? Mobilni podaci su izvrsna opcija bez sumnje, ali treba uzeti u obzir mnogo čimbenika, poput ograničenja podataka, spore internetske veze itd., I zato svi više volimo Wi-Fi vezu od mobilnih podataka.

Dobra vijest je da većina restorana, kafića, trgovačkih centara itd. U gradskim gradovima nudi Wi-Fi pristupnu točku. Dakle, ono što trebate je samo potražiti najbližu Wi-Fi žarišnu točku i povezati se s mrežom. Pitate se kako potražiti Wi-Fi pristupnu točku? Pa, postoji nekoliko aplikacija koje će vam pomoći u ovom zadatku. Ovdje smo naveli najbolje pretraživače Wi-Fi žarišnih točaka koji će vam pomoći da lako pronađete najbližu Wi-Fi vezu.

Također pogledajte: Najbolja Chromeova proširenja za pisce

9 najboljih najboljih pretraživača Wi-Fi žarišnih točaka

Wi-Fi karta

Ovo je prva aplikacija koju smo spomenuli na našem popisu i koja vam pomaže pronaći najbližu Wi-Fi mrežu. Ima vrlo čisto sučelje uz jednostavnu navigaciju. Dakle, s tim se lako možete nositi kako biste pronašli najbližu Wi-Fi mrežu. Ovom aplikacijom mogu se lako baviti i početnici. Wi-Fi karta je vrlo zanimljiva i definitivno jedna od najboljih pretraživača Wi-Fi žarišnih točaka koja ima široku pokrivenost od gotovo 100 milijuna dostupne Wi-Fi mreže. Zapadne zemlje, Rusija Istočna Europa, Afrika i još više pokriveni su ovom aplikacijom. Dakle, ovaj širi raspon pokrivenosti ukazuje da je ova aplikacija idealna za ljude koji trebaju puno putovati.

Ponosi se bogatim značajkama, dok je unaprijed popunjeni offline način definitivno jedan od zanimljivih. Ne treba vam internetski signal ili telefon da biste poznavali Wi-Fi mrežu.

Preuzmite Wi-Fi kartu

Wi-Fi glavni ključ

Wi-Fi glavni ključ savršena je aplikacija za vas ako ste prilično zabrinuti za sigurnost tijekom pregledavanja. Ovaj Wi-Fi Hotspot Finder omogućuje vam prikupljanje podataka u vezi s dostupnošću Wi-Fi mreže, dok možete izvršiti i mnoge druge zadatke. Osigurava potpunu sigurnost blokiranjem svih web stranica koje mogu ukrasti vaše podatke. Pokrenite ovu aplikaciju i dodirnite plavu ikonu tipke za povezivanje. Lozinci treba pristupiti prije toga.

U slučaju da se bilo koja mreža primijeti bez tog ključa, to znači da nije potrebna lozinka za povezivanje. Ova je aplikacija zaista korisna za stalno održavanje veze dok istovremeno možete osigurati sigurnost i privatnost.

Preuzmite Wi-Fi glavni ključ

Aplikacija Avast Wi-Fi Finder

Avast je vrlo popularno ime u svijetu antivirusnih programa, ali prisutni su i u Wi-Fi svijetu. Ovo je još jedan zanimljiv pretraživač Wi-Fi žarišnih točaka koji nudi važne informacije na karti. Prikazuje Wi-Fi mrežu dostupnu u dometu, zajedno s vašim trenutnim mjestom i udaljenostom Wi-Fi mreže. Ugrađeni test brzine i sigurnosna provjera sjajna je značajka ove aplikacije koja korisnicima omogućuje testiranje brzine i sigurnosti Wi-Fi mreže. Također uključuje ploču za pretraživanje na kojoj možete pretraživati ​​mjesta. Sučelje ove aplikacije vrlo je jasno i jednostavno. Samo preuzmite ovu aplikaciju, pokrenite je i započnite s pretraživanjem dostupne Wi-Fi mreže. To je to.

Preuzmite aplikaciju Avast Wi-Fi Finder

Waple-Wi-Fi platforma za dijeljenje

Još jedna uzbudljiva aplikacija za poboljšanje Wi-Fi iskustva. Podrazumijeva li vaš posao puno putovanja? Ako je to slučaj, onda je ova aplikacija za vas najbolji izbor koji vam omogućuje pronalazak obližnje Wi-Fi mreže na Googleovoj karti. Dalje, možete ga koristiti da biste ostali povezani sa svojim dragima. Ova aplikacija radi na svim uređajima, pa je nabavite neovisno o tome koji uređaj upotrebljavate. Značajka ispitivanja brzine još je jedna prednost ove aplikacije. Stoga ga svakako isprobajte. Ovo je zapravo platforma za dijeljenje Wi-Fi mreže koja vam omogućuje neprimjetno dijeljenje lozinke sa svim ostalim korisnicima.

Preuzmite Waple-Wi-Fi platformu za dijeljenje

WifiMapper

Jedna od najboljih aplikacija za upotrebu tijekom putovanja. Značajka koja ovu aplikaciju izdvaja je širok raspon Wi-Fi mreže. Na karti ćete pronaći gotovo 500 milijuna mreža. Zvuči zaista nevjerojatno. Uključuje filtar koji vam omogućuje sortiranje mreže prema brzini, kvaliteti veze, vrsti itd. Dakle, možete lako pronaći brzu i kvalitetnu Wi-Fi mrežu unutar svog dometa. Kao i sve druge aplikacije, i ova uključuje zajednicu odakle ćete dobiti dragocjene informacije poput lozinke, brojnih savjeta, brzine mreže itd. Dostupna je za Android i iOS uređaje.

Preuzmite WifiMapper

4G Wi-Fi karte i test brzine

Ova je aplikacija korisna za pronalaženje javnih mreža oko nas, zajedno s njihovom udaljenostom i snagom. Ali ovo nije jedan i jedini zadatak ove aplikacije, već je dizajnirana da učini nešto više. Ako planirate imati novog prijevoznika, ova aplikacija pomoći će vam u odluci što učiniti. Na karti prikazuje uslugu svakog prijevoznika. Mjesta sa slabim signalom istaknuta su na karti. Također, ovom aplikacijom možete testirati brzinu nosača. Drugim riječima, uz pomoć pronalaženja dostupne Wi-Fi mreže, 4G Wi-Fi karte i test brzine također vam omogućuju otkrivanje performansi mobilnih usluga.

Preuzmite 4G Wi-Fi karte i test brzine

Besplatna aplikacija Wi-Fi Finder

Ova je aplikacija vrlo korisna za brzo pronalaženje najbliže Wi-Fi mreže. Sve obližnje Wi-Fi mreže navedene su u ovoj aplikaciji, zajedno s nekim korisnim informacijama. U ovoj aplikaciji Wi-Fi Finder dobit ćete osiguran i besplatni popis Wi-Fi mreže. Zanimljiva je činjenica da odabirom ove opcije u postavkama aplikacije možete odabrati samo jak Wi-Fi. A onda se povežite na tu jaku mrežu. Uz sve to, korisnicima također omogućuje stvaranje vlastite Hotspot-a besplatno. Ova aplikacija ne zahtijeva mobilne podatke ili internetsku vezu, radi izvan mreže. Dakle, ovo je izvrsno za sve one kojima nedostaje podataka.

Preuzmite besplatnu aplikaciju Wi-Fi Finder

Putujte Japanom Wi-Fi

Postoji li plan za istraživanje prelijepih gradova Japana? Ako je to slučaj, nemojte odgađati preuzimanje ove aplikacije na svoj mobitel. Omogućio vam je lociranje oko 60 000 Wi-Fi mreža u Japanu i povezivanje s njima bez muke. Preuzmite ovu aplikaciju i dok sletite u Japan počnite koristiti ovu aplikaciju za pronalaženje obližnjih Wi-Fi mreža. Ne zahtijeva nikakvu lozinku. Međutim, dva tjedna moći ćete pristupiti besplatnom Wi-Fi mreži. Ali ovo je vremensko razdoblje dovoljno za slučaj da vaše putovanje u Japan traje 10-15 dana. Dakle, iskoristite ovu aplikaciju i učinite svoje putovanje nezaboravnim.

Preuzmite Wi-Fi putovanja Japan Japan

Otvorite Wi-Fi Finder

Posljednja aplikacija za pronalazak Wi-Fi žarišnih točaka na našem popisu. Pomaže vam da lako pronađete najbližu Wi-Fi mrežu kako biste mogli ostati povezani cijelo vrijeme čak i dok putujete. Bez obzira koristite li Android uređaj ili iOS uređaj, to će raditi svugdje. Dakle, ovo je dodatna prednost. Također prethodno prikazuje informacije poput osiguranog ili besplatnog Wi-Fi-ja, tako da se lako možete povezati s obližnjom mrežom. Definitivno, ovo je jedno od najboljih pretraživača Wi-Fi žarišnih točaka za vaš mobilni uređaj kako bi stalno bio povezan.

Preuzmite Open Wi-Fi Finder

Ovo je 9 najboljih pretraživača Wi-Fi žarišnih točaka pomoću kojih možete lako pronaći dostupnu Wi-Fi mrežu. A zatim se povežite s besplatnom mrežom da biste ostali aktivni dok spremate neke podatke na mobitel.

Također pogledajte: Najbolje najbolje besplatne aplikacije za Mac OS X

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found