Vodiči

5 načina za popravljanje iPhone 6 crno-bijelih zaslona

Ako je lijepi i šareni zaslon na vašem iPhoneu 6 postao crno-bijeli, to nije toliko komplicirano pitanje kao što možda mislite, a u većini slučajeva korisnici to rješavaju sami. Pronaći ćete nekoliko jednostavnih i učinkovitih koraka za rješavanje problema koje biste trebali isprobati, a jedan od 5 načina kako popraviti crno-bijeli zaslon iPhone 6 učinit će trik. Evo ih.

Također pogledajte: Kako popraviti ispucali zaslon iPhone 6

5 načina kako popraviti iPhone 6 crno-bijeli zaslon

5 načina za popravljanje iPhone 6 crno-bijelog zaslona

Rješenje br.1: Sive nijanse

Koliko ste puta slučajno nešto uključili na iPhoneu 6? Barem par, a ovaj put bi to moglo biti sive boje. Što učiniti je ovo:

  • Idite na aplikaciju Postavke i dodirnite Općenito
  • Odaberite Pristupačnost
  • Isključite sivu skalu.

Rješenje br.2: Zumiranje

Ovo je jedan od 5 načina kako popraviti iPhone 6 crno-bijeli zaslon koji je mnogim korisnicima riješio problem, pa ga svakako isprobajte. Ovdje postoje dvije mogućnosti, obje jednako učinkovite. Prvo je ovo: idite na Postavke> Općenito> Pristupačnost> i uključite Zumiranje, a zatim se isključite. Drugi je ovaj: trebate tri puta dodirnuti gumb Home, a zatim jednostavno poništiti opciju Zoom. Boja će se vratiti.

Rješenje br.3: Ponovo pokrenite iPhone

Obično je dovoljno jedno od prethodnih rješenja, no u slučaju da ih niste smatrali korisnima, ponovo pokrenite iPhone 6 .. Da biste to učinili, jednostavno pritisnite i držite tipku za uključivanje i pomaknite klizač da biste isključili telefon. Kad se potpuno isključi, ponovno pritisnite i držite tipku za napajanje da biste je ponovno uključili.

Rješenje br.4: Resetiranje

Ako u nekom slučaju ne možete ponovno pokrenuti iPhone, istovremeno pritisnite i držite tipku Home i napajanje (tipka za spavanje / buđenje), a kada se na zaslonu pojavi Appleov logotip, otpustite gumbe. Nadamo se da problem s crno-bijelim zaslonom iPhone 6 više neće biti.

Rješenje br. 5: Izbrišite sav sadržaj i postavke

Vjerojatno ste ranije izbrisali postavke i sadržaj i znate da to može biti prilično učinkovito rješenje. Samo da vas podsjetimo, prije nego što započnete, napravite sigurnosnu kopiju iPhonea 6 na iCloud ili iTunes. Evo što trebate učiniti:

  • Idite na aplikaciju Postavke i dodirnite Općenito
  • Pomaknite se prema dolje i dodirnite Resetiraj
  • Odaberite Izbriši sav sadržaj i postavke
  • Kad je odaberete, pojavit će se mali prozor, pa ćete morati potvrditi radnju.
  • Telefon će se ponovno pokrenuti, a obično će se za nekoliko minuta, a ponekad i više, sadržaj i postavke izbrisati.

Prilično smo sigurni da će jedan od 5 načina popravljanja crno-bijelog zaslona iPhone 6 riješiti problem, a zaslon na vašem iPhoneu 6 bit će normalan. U slučaju da se to ne dogodi, trebali biste posjetiti jednu od Apple trgovina i zatražiti daljnju pomoć.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found