Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za iPhone X

iPhone X uistinu je nevjerojatan Appleov telefon i osigurali su da ga učine zaista jedinstvenim integrirajući u njega izvrsne značajke. No, telefon nikad nije dovršen bez savršenih aplikacija. A to vrijedi i za vrlo skupi iPhone X. Trgovina aplikacija ispunjena je mnogim aplikacijama za iPhone X, ali nažalost, nisu sve pravilno optimizirane za ovaj određeni telefon. Dakle, ovdje smo stvorili popis najboljih najboljih aplikacija za iPhone X. Sve ovdje spomenute aplikacije izgledat će sjajno na vašem telefonu, pa naprijed i odmah ih nabavite.

Također pogledajte: Najbolje najbolje aplikacije za iPhone 8 i iPhone 8 Plus

10 najboljih aplikacija za iPhone X

Tamno nebo Vrijeme

Prijava za vremenske prilike je obavezna. Dark Sky Weather osmišljen je kako bi vas obavijestio o vremenskim uvjetima sat vremena prije. Primjerice, ako postoji mogućnost jake kiše ili snijega, korisnici će to znati sat vremena prije. Svakako će vam pomoći da donesete odluku u slučaju da imate plan za izlazak. U ovoj aplikaciji moći ćete istražiti i najljepšu vremensku animaciju. Ponovno ova aplikacija integrira GPS i upozorava vas na vremenske uvjete vašeg tačnog mjesta u svakoj minuti. Nudi se vremenska prognoza za sljedeći sat, sljedeći dan i sljedeći tjedan i sve je to bez muke.

Preuzmite Vrijeme tamnog neba

YouTube

YouTube je definitivno dobar dodatak popisu aplikacija na vašem iPhoneu X. Zabavit će vas na sve moguće načine. Možete gledati filmove, videozapise, slušati glazbu itd. Ova je aplikacija ažurirana tako da na iPhone X radi na najbolji način. Dakle, bez pucanja i sve drugo, radije ćete moći glatko uživati ​​u svojim omiljenim videozapisima. Ako stvari na iPhone X zaslonu izgledaju šire i veće, samo prstohvat na zaslonu i stvari će postati nepropusne i malo manje.

Preuzmite YouTube

Netflix

Još jedna izvrsna aplikacija je Netflix. Ovo je vrlo zabavna aplikacija za iPhone X koja vam omogućuje lako prenošenje svih vrsta sadržaja. Posvuda možete uživati ​​u gledanju videozapisa, TV emisija i filmova. Također, sprema sve podatke o vašem računu i povijest gledanja kako biste mogli početi gledati od mjesta s kojeg ste stali.

Preuzmite Netflix

Google Maps

iPhone dolazi s Appleovom vlastitom kartom, ali ako tražite najbolju kartu kao svog pratioca svih vremena, Google Maps je najbolji od svih. Google Maps pomažu vam na svaki mogući način nudeći točne prijedloge. Bilo da se radi o lokalnom restoranu ili obližnjem parku ili nečemu u zabačenom gradu, Google Maps vas svugdje mogu odvesti nudeći najbolju navigaciju. Također, što se tiče pružanja najboljih prijedloga za javni prijevoz, ništa ne može biti tako dobro kao Google Maps. Dakle, nabavite ovu aplikaciju na svoj iPhone X zajedno s ostalim aplikacijama.

Preuzmite Google Maps

Halogenide

Ovo je izvrsna aplikacija za kameru koja je redizajnirana od nule kako bi se savršeno uklopila u iPhone X. Kamera izgleda i izvrsno funkcionira na iPhoneu X. Dizajnirana je kako bi ponudila izvrsno iskustvo snimanja fotografija. Halide također ima punu mogućnost transformacije načina snimanja fotografija iPhoneom X. Međutim, ova aplikacija nije besplatna kao većina ovdje spomenutih aplikacija. Morate platiti 4,99 USD da biste ga dobili na svoj iPhone. Dakle, ako ste ljubitelj fotografija i ako ste spremni potrošiti taj mali iznos, nabavite ovu aplikaciju na telefonu i uživajte u iskustvu.

Preuzmi Halide

Nana

Mint je stvarno korisna financijska aplikacija koja vam pomaže ostati u okviru proračuna. Samo unesite sve svoje bankovne podatke, podatke o kreditnoj kartici i ova će aplikacija pratiti vaše investicijske navike, navike potrošnje itd. U ovoj aplikaciji Mint možete ponovo stvoriti podsjetnik za plaćanje računa. Ako vam je teško upravljati svojom zaradom, u ovoj su aplikaciji dostupni savjeti i savjeti koji će vam pomoći. Pomoću ove aplikacije na vašem iPhoneu X postat ćete dobar upravitelj računa.

Preuzmite Mint

Kućna radinost

Housecraft je aplikacija proširene stvarnosti koja vam omogućuje zabavu redizajniranjem doma s virtualnim namještajem. Ono što trebate je unijeti iPhone u sobu koja ima dovoljno prostora. Aplikacija će odmah skenirati pod, a zatim vam omogućiti da ukrasite sobu postavljanjem virtualnog namještaja. Namještaj se može promijeniti i prebojati kako želite. Širok raspon namještaja dostupan je u aplikaciji Housecraft, pa samo odaberite onaj, obojite ga i stavite na pod kako biste dobili dobre ideje o dizajniranju interijera.

Preuzmite Housecraft

Snapseed

Ovo je sjajan uređivač fotografija koji je osnovni i jednostavan, ali ima veliku snagu. U osnovi ga možete koristiti za učitavanje fotografija i odabir filtara. No istinska snaga ove aplikacije leži u izborniku alata. Možete obrezati, urediti, prilagoditi perspektivu i krivulje te dodati sve vrste efekata i filtara kako bi slike bile nevjerojatne. Jednom riječju, ako tražite fleksibilnost, ovo je najbolja aplikacija za uređivanje fotografija za preuzimanje s vašeg iPhonea X. Glavna komponenta ove aplikacije je Stack koji vam omogućuje lako uređivanje. Dalje, svaki od njih može se učitati. Također, spremite uređivanje koje ste napravili, a zatim pomoću snopa dekonstruirajte unaprijed učitane slike.

Preuzmite Snapseed

1 Lozinka

Imamo nekoliko računa i svi su zaštićeni lozinkom. Dakle, stvarno je teško zapamtiti sve te lozinke za svaki pojedini račun. A stvari postaju složenije ako su lozinke kombinacija brojeva, abecede i drugih znakova. 1Password je najbolje rješenje za to. Ovo je sjajna aplikacija za iPhone X koja pohranjuje sve lozinke umjesto vas. Također, ne samo lozinka, već i podaci o kreditnoj kartici i drugi važni podaci mogu se sigurno spremiti u ovu aplikaciju. Jedina lozinka koju morate upamtiti je lozinka ove aplikacije. I to je to.

Preuzmite 1Password

Google zemlja

Još jedna zanimljiva aplikacija za iPhone X koju treba spomenuti na našem popisu. Ova je aplikacija izvrstan virtualni turistički vodič koji donosi čitav svijet na vaš dlan. Kroz njega možete s lakoćom istražiti cijeli svijet. Potražite bilo koje određeno mjesto, zumirajte ga, zakrenite i doživite najbolje iskustvo ikad. Vizualni sjaj programa Google Earth začaran je, a zaslon iPhonea X od ruba do ruba učinit će iskustvo još boljim.

Preuzmite Google Earth

Ovo je 10 najboljih najboljih aplikacija za iPhone X. Većina ovdje spomenutih aplikacija potpuno je besplatna u App Storeu. Nabavite ove i uživajte!

Također pogledajte: Najbolje najbolje aplikacije za praćenje djece

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found