Vodiči

Kako riješiti probleme s obavijestima o Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9 + izvrsni su pametni telefoni s impresivnim hardverskim specifikacijama, ali imaju nekih softverskih problema s kojima ste se možda susreli. Prema mnogim korisnicima na forumima i Samsung stranicama za podršku; na ovim vodećim modelima postoje obavijesti i problemi s Wi-Fi mrežom. Evo nekoliko brzih savjeta o rješavanju problema s obavijestima Galaxy S9.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme sa Samsung Galaxy S9 SD karticom

Kako riješiti probleme s obavijestima o Galaxy S9

1. metoda: Počnite s osnovama ponovnim pokretanjem vašeg pametnog telefona

Većina problema rješava se magijom prilikom ponovnog pokretanja pametnog telefona, jer će se operativni sustav Android i njegova predmemorija očistiti kad isključite i uključite Galaxy S9. Tema je povezana s najnovijom verzijom Android OS-a i Samsungovim softverskim slojem na vrhu. Iako nije zajamčeno da će ponovno pokretanje sustava odmah riješiti vaše probleme s obavijestima, postoji vjerojatnost da bi moglo dobro funkcionirati za neke od korisnika.

2. način: Obrišite particiju predmemorije, a pritom čuvajte podatke

Vraćanje na tvorničke postavke trebalo bi biti krajnje sredstvo, jer ćete izgubiti većinu podataka i možda ćete ih morati vratiti iz oblaka, osim što ćete se prijaviti na desetak aplikacija da bi vaš telefon radio. Prije nego što ga isprobate, izbrišite particiju predmemorije. Trebalo bi to učiniti u dvije faze da biste utvrdili rješava li vaš problem.

 • Idite na stranicu postavki i aplikacije
 • Kliknite na tri točkaste crte u gornjem desnom kutu i odaberite "Prikaži sistemske aplikacije"
 • Pomaknite se da biste pronašli pružatelja značke
 • Kliknite na pohranu jednom u aplikaciji i pobrinite se da izbrišete predmemoriju i podatke
 • Nemojte ponovno pokretati, već potpuno isključite telefon i nastavite do posljednjeg koraka

Posljednji koraci za brisanje particije predmemorije

 • Kad je vaš uređaj još uvijek isključen, držite tipku za pojačavanje glasnoće, gumb Bixby i gumb za napajanje
 • Uređaj će se početi uključivati ​​i prikazivati ​​logotip Androida
 • Otpustite sve tipke i telefon će vas uputiti do opcija izbornika za oporavak Android sustava
 • Zatim možete koristiti tipku za smanjivanje glasnoće za pomicanje i pronalaženje izbornika particije za brisanje predmemorije
 • Kliknite gumb napajanja da biste potvrdili svoj izbor
 • Nakon što završite, pritisnite gumb za napajanje za ponovno pokretanje sustava sada u opcijama oporavka

3. metoda: dotjerajte postavke Android Dozea

Nakon opsežnog isprobavanja više metoda, neki su korisnici sugerirali da je upravo ta metoda riješila problem na njihovim Galaxy S9 + i S9 telefonima. Android Doze je značajka dizajnirana da zaustavi aplikacije da isprazne bateriju i uspava ih kad god je to moguće. Ponekad to može sprječavati aplikacije da šalju obavijesti kad primite novu poruku ili e-poštu.

 • Otvorite postavke i prijeđite na održavanje uređaja, a zatim na kategoriju baterija
 • Dodirnite za otvaranje aplikacija bez nadzora / aplikacija koje uvijek spavaju za pomicanje prema dolje na dno
 • Provjerite jesu li aplikacije poput poruka, hangouta, Gmaila i drugih važnih postavljene na aplikacije koje uvijek spavaju
 • Premjestite takve aplikacije u aplikacije bez nadzora kako ih Android Doze ne bi pokušao spriječiti u prikazivanju obavijesti
 • Idite na postavke telefona, otvorite određenu aplikaciju i dodirnite informacije o aplikaciji da biste kliknuli obavijesti da biste ih deblokirali

4. način: Izbrišite aplikacije koje ne prikazuju značke obavijesti i ponovo ih instalirajte

Značke obavijesti sada su totalna zbrka na Samsung telefonima i korisnici pokušavaju utvrditi radi li se o Androidu ili Samsungu. S Androidom P odmah iza ugla, ti bi problemi mogli biti riješeni, ali trebate brzo rješenje. Ikone aplikacija više ne pokazuju koliko propuštenih poziva, poruka ili obavijesti. To bi se moglo popraviti kad jednom potpuno deinstalirate aplikaciju s telefona i ponovo je instalirate iz trgovine Google Play.

5. metoda: Vratite obavijesti instaliranjem novog pokretača

Nova Launcher jedan je od najstarijih i najpopularnijih pokretača vani. Instaliranje pokretačkog programa treće strane preko pokretačkog programa za lansiranje dionica jedan je od najboljih načina da riješite savjete o problemima s obavijestima o galaxy s9 koje biste mogli pronaći. Nakon desetka pozitivnih povratnih informacija korisnika na više foruma, čini se kao još jedan pokretač dionica koji će vam pomoći u primanju znački obavijesti za sve vaše aplikacije dok Samsung ne bude spreman za pokretanje softverskog ažuriranja.

Na Trgovini Google Play dostupno je preko desetak pokretača Androida. Većina je besplatna, a ni premium verzije nisu skupe. Možete odabrati bilo koju, ali Nova Launcher ima značajku da uključi značke obavijesti za sve popularne aplikacije koje bi trebale odmah riješiti problem.

6. metoda: dotjerajte postavke obavijesti WhatsApp

Problemi s obavijestima Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9 + često se nalaze na svim njihovim telefonima zbog programskih pogrešaka. Većinu korisnika to živcira jer ne dobivaju pravodobna ažuriranja od svojih aplikacija WhatsApp i Gmail, koje su najčešće korištene aplikacije za komunikaciju. Možete razmotriti podešavanje postavki obavijesti za WhatsApp i to bi moglo popraviti za određenu aplikaciju.

 • Otvorite WhatsApp i kliknite liniju s tri točke u gornjem desnom kutu
 • Dodirnite postavke obavijesti
 • Provjerite je li uključena obavijest visokog prioriteta
 • Možete uključiti skočnu obavijest kao alternativno rješenje da ne biste propustili nijednu važnu poruku koja će osigurati njezino prikazivanje čak i kad je zaslon isključen

Metoda 7: Neizbježno rješenje za tvorničke postavke

Nakon što ste isprobali sve dostupne opcije, preostala vam je samo tvornička postavka uređaja. Odmah će izbrisati sve vaše lokalne podatke, SMS i korisničke prijave u svim instaliranim aplikacijama. Svježi Samsung Galaxy S9 dobiva se nakon što resetiranje završi i možda će trebati sati da ga vratite u uobičajeno radno stanje.

 • Otvorite postavke na Galaxy S9 ili pametnom telefonu Galaxy S9 +
 • Pomaknite se da biste pronašli stranicu za sigurnosno kopiranje i resetiranje
 • Dodirnite vraćanje na tvorničke postavke, a zatim dodirnite Izbriši sve da biste dovršili postupak

Nakon što završite, instalirajte samo najvažnije aplikacije jer uvijek postoji šansa da nevaljala aplikacija utječe na vaše postavke. Možete nastaviti koristiti telefon bez problema s obavijestima sve dok Samsung ne pokrene novo ažuriranje softvera za vaš Android OS.

8. metoda: Preuzmite sva najnovija OTA ažuriranja

Samsung s vremena na vrijeme izdaje OTA ažuriranja. Instalirajte ih čim postanu dostupni, jer programeri već rade na mogućem rješenju ovog problema. Ažuriranje će popraviti i obavijesti i probleme s Wi-Fi mrežom s kojima se korisnici Galaxy S9 suočavaju već nekoliko mjeseci. Također možete pokušati nazvati davatelja usluga mobilne telefonije ili Samsungovu korisničku službu kako biste znali kada će novo ažuriranje biti predstavljeno.

Vodič ima za cilj pomoći korisnicima da pronađu način kako riješiti probleme s obavijestima Samsung Galaxy S9, a jedna ili druga opcija trebala bi vam dati odgovor koji tražite. To je izvrstan telefon bez pitanja, a proizvođač će na kraju izglačati probleme sa softverom. Međutim, budući da vam treba brzo rješenje, možete koristiti alternativne pokretače, ručno prisiljavati aplikacije da obavještavaju na različite načine dok se službeno ne riješe.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found