Vodiči

Kako izvršiti softversko i hardversko resetiranje na Nokia Lumia 920

Kada kupujemo novi telefon, svi imamo prilično velika očekivanja. Jednom kada odaberemo telefon s dizajnom koji više volimo i specifikacije koje su savršene za naše potrebe, želimo da telefon stalno radi bez problema. Većinu vremena hoće. Djelat će kao šarm i nećete imati problema. Ali, u nekom se trenutku, posebno nakon nekoliko mjeseci ili čak godina korištenja, mogu pojaviti neki problemi. Aplikacije se mogu zamrznuti i srušiti, zaslon se može zamrznuti, telefon se sam ponovo pokrenuti itd. Svi ovi problemi smetaju korisnicima pametnih telefona širom svijeta, uključujući one koji imaju Nokia Lumia 920. Iako ovaj uređaj prilično dobro funkcionira, znati kako izvršiti soft reset i hard reset na Nokia Lumia 920 vrlo je korisno jer vaš uređaj može prestati reagirati ili može se slučajno ponovno pokrenuti. Pokazat ćemo vam kako softversko resetirati i hard reset vašeg Lumia.

Možete pročitati i: Kako izvršiti tvorničko vraćanje na tvornicu Nokia Lumia 920

Kako izvršiti soft reset i hard reset na Nokia Lumia 920

www.windowscentral.com

Kako izvršiti soft reset na Nokia Lumia 920

Izvođenje softverskog resetiranja zaista je jednostavno i u nekim situacijama može biti vrlo korisno, posebno kada vaš uređaj potpuno ne reagira. Sve što trebate je istodobno pritisnuti tipku za uključivanje / isključivanje i tipku za smanjivanje glasnoće i držati tipke oko 10 sekundi. Vaša će Nokia Lumia vibrirati i pojavit će se zaslon za pokretanje.

Kako izvršiti hard reset na Nokia Lumia 920

Kada imate problema s telefonom, možete izvršiti vraćanje na tvorničke postavke, tako da odete na Postavke> O programu> Resetiranje telefona i prvo biste trebali napraviti sigurnosnu kopiju datoteka.

Ali, što učiniti ako ova opcija nije moguća jer vaš uređaj potpuno ne reagira, ne možete pristupiti opciji "Resetiraj telefon", a uređaj ne reagira na soft reset. Jedina opcija koju imate je hardversko resetiranje pomoću hardverskih gumba.

Kao i soft reset, i ovo je prilično jednostavno. Pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje, tipku za smanjivanje glasnoće i tipku kamere istovremeno, a nakon što telefon zavibrira, pustite tipku za uključivanje, ali zadržite tipku kamere i tipku za stišavanje. Otpustite ove gumbe nakon pet sekundi.

Ponovno izvršite resetiranje samo ako vaša Nokia Lumia 920 potpuno ne reagira i soft reset ne radi.

Izvor slike: www.zastavki.com

Također možete pročitati: Kako ažurirati softver na Nokia Lumia 920

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found