Vodiči

Kako ispraviti pogrešku koja je istekla sesije Facebook aplikacije

Ponekad se na vašoj Facebook stranici može pojaviti pogreška poput "Facebook App Session Expired", a ona također kaže da se morate ponovo prijaviti. Sesije se obično koriste za zadržavanje prijave na željenim web mjestima i uslugama. Sesije su razvijene kako bi isteklo vrijeme kako netko drugi ne bi mogao dobiti pristup vašim osjetljivim podacima. Facebook također koristi sesije na isti način, ali sesije obično rezervira za usluge i aplikacije trećih strana kako bi vaš Facebook račun bio siguran. Također štedi trajanje baterije vašeg mobilnog telefona.

Pogledajte također- 8 načina za popravljanje hakirane Facebook stranice

Facebook koristi sesije kako bi potvrdio da je vaš račun unutar njegove usluge, to može biti kada igrate neke igre ili koristite aplikaciju Facebook. Sesije se oslanjaju na predmemorirane podatke na vašem pametnom telefonu ili računalu i kada se predmemorija izbriše, sesija završava. Postoji nekoliko razloga zbog kojih se predmemorija može očistiti, npr. Zatvaranjem nekih aplikacija, ako je neka aplikacija otvorena dulje vrijeme i odjavom s Facebooka.

Evo nekoliko koraka ako se suočite s pogreškom istekla sesija aplikacije Facebook:

Metoda 1

Prvo idite na postavke na telefonu, a zatim se pomaknite dolje do Facebooka i kliknite na njega. Od vas će se zatražiti da se ponovo prijavite. Učinite to i provjerite je li problem riješen.

Metoda 2

Većina ljudi suočena je s pogreškom istekla sesija aplikacije Facebook kada koriste usluge trećih strana poput Candy Crush. Stoga je najbolje rješenje ponovno se prijaviti na svoj račun.

Ali ako ovaj korak ne riješi problem, pogledajte je li ažurirana verzija aplikacije dostupna na Internetu. Zatim deinstalirajte ovaj i ponovo instalirajte ažuriranu verziju na telefon.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found