Vodiči

Kako riješiti probleme sa strujanjem HBO Now

Definitivno nema argumenta da je HBO na vrhu popisa platformi za streaming za sve korisnike. Usluga nudi besprijekorno iskustvo gledanja nekih od najboljih emisija ikad napravljenih, a može se pohvaliti vrlo vjernom i ekspanzivnom bazom kupaca. Kao i bilo koji drugi moderni sustavi ili usluge, ni ovaj video streamer nije imun na tehnička pitanja koja mogu biti totalno frustrirajuća pogotovo kad se odluče dogoditi usred omiljene emisije ili programa. Usluge podrške, mreže i aplikacije također mogu učiniti uslugu pomalo dosadnom. Evo nekoliko stvari koje mogu pomoći u rješavanju problema sa streamingom na HBO-u.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s prijavom na HBO Now

Provjerite vezu

Većina izazova s ​​streaming uslugama obično je orijentirana na povezivanje. To može biti sve, od loše veze do previše prometa na mreži. Još jedan jasan pokazatelj ove vrste problema je trajno stanje međuspremnika koje jasno daje naslutiti da je povezanost ugrožena.

 • Pokušajte otvoriti drugu web stranicu na drugoj kartici samo u slučaju da je problem samo u HBO-u.
 • Postavite usmjerivač bliže uređaju kako biste smanjili domet i provjerili sigurnost svih žičnih veza.

Ponovno pokretanje uređaja

Ovo je prilično učinkovito za većinu jednostavnijih izazova.

 • Isključite li odgovarajući uređaj i odspojite ga od izvora napajanja.
 • Nakon otprilike minute, spojite ga još jednom i pokušajte učitati SADA usluge.
 • Isto se mora učiniti i za mrežnu vezu. Isključite ga u potpunosti i pričekajte minutu prije nego što ga ponovno omogućite i ponovno povežete.

Ispravci instalacije

Neki od problema potiču iz programskih pogrešaka i drugih kvarova koji su stvoreni tijekom instalacije zbog različitih razloga poput mrežnih prekida, zlonamjernog softvera ili neispravnog rada uređaja. To će cijelu aplikaciju učiniti potpuno problematičnom, pa ako izgleda da svi gornji popravci ne rade, pokušajte sljedeće:

 • Jednostavno izbrišite aplikaciju. Svaki je uređaj jedinstven što se toga tiče, ali to je obično prilično jednostavan postupak.
 • Da biste ovaj potez učinili učinkovitijim, obrišite sve podatke aplikacije iz predmemorije uređaja kako biste spriječili pokušaje sigurnosne kopije.
 • Po završetku isključite uređaj, a zatim ga ponovno uključite da biste očistili RAM memoriju.
 • Idite u odgovarajuću trgovinu aplikacija i preuzmite najnoviju verziju aplikacije koja je kompatibilna s uređajem koji se koristi.
 • Prijavite se na uslugu i pokušajte ponovo streaming.

Ažuriranje aplikacije

Sva izdanja aplikacija obično se povremeno ažuriraju kako bi se riješili problemi s kojima su se suočavale ranije verzije. Stoga ažuriranje aplikacije može riješiti dosta problema s izvedbom. Jednostavno idite u odgovarajuću trgovinu aplikacija kao što je Google Play i potražite HBO NOW aplikaciju, ako postoji novija verzija, bit će dostupna opcija ažuriranja koja može jednostavno ažurirati aplikaciju jednim klikom.

 • Možete i preuzeti najnoviji program iz drugih pouzdanih izvora i instalirati ga da biste ažurirali trenutnu verziju.
 • Na uređajima koji ne podržavaju instalaciju već postojećih aplikacija bez obzira na verziju, jednostavno izbrišite postojeću aplikaciju i instalirajte najnoviju verziju.

Beskrajno puferiranje

Međuspremnik može biti prilično dosadan. Da biste to popravili, pogledajte sljedeće:

 • Brzina interneta: savršena brzina trebala bi biti veća od 5mb / s za neometano strujanje. Neki su uređaji i mreže prilagodljivi u tom pogledu
 • Podrška za preglednike: jednostavno postoje brzi i brzi preglednici koji različito reagiraju na različite mreže i različite usluge, pa isprobajte različite preglednike.
 • Jednostavno ponovno pokretanje ovdje također može riješiti probleme s međuspremnikom. Jednostavno zatvorite sve aplikacije, ponovo pokrenite uređaj, a zatim pokušajte ponovno streaming.
 • Provjerite mrežno opterećenje, pokušajte smanjiti broj uređaja koji koriste vezu radi boljih performansi.

Ako se sve ove mjere pravilno provode, trebali biste krenuti! Za sve daljnje probleme pokušajte kontaktirati službu za podršku u slučaju da usluga trenutno prestane raditi.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found