Vodiči

Kako riješiti problem Samsung Galaxy S8 Red Tint

Samsung je nedavno lansirao njihov vodeći uređaj Galaxy S8 i S8 +, a dostigao je mnoga tržišta poput Južne Koreje i europskih zemalja. No, ovaj uređaj tek treba doći u Indiju jer je službeni datum izdavanja uređaja u Indiji 5. svibnja. Ovaj je uređaj prepun brojnih nevjerojatnih značajki, dok je zaslon još jedna atrakcija.

Ova se tvrtka suočila s velikim padom kad se pokazalo da je njihov Galaxy Note 7 katastrofa i zato su se mislili vratiti na tržište u potpunosti s drugim vodećim uređajem Galaxy S8 serije. Međutim, nažalost, ni ovaj nije bez nedostataka. Korisnici koji su već dočekali potpuno novu Galaxy S8 seriju počeli su se žaliti na neke probleme, a Galaxy S8 Red nijansa nijansi jedan je od najčešćih među njima.

Ovdje ćemo razgovarati više o izdanju oglasa i kako ga popraviti.

Također pogledajte: Kako onemogućiti Samsung Galaxy Uvijek na zaslonu

Što je problem s crvenom bojom u Galaxy S8 seriji?

Kao i korisnici Galaxy S8, zaslon njihovog uređaja ima crvenu nijansu i ta je boja uglavnom vidljiva na bijelom zaslonu. Također ako usporedite zaslon svih ostalih Galaxy uređaja s Galaxy S8, najnoviji ima crveniji zaslon od ostalih.

Korisnici koji su se suočili s ovim problemom pokušali su ga se riješiti na razne načine podešavanjem ravnoteže boja, ali nažalost, ništa nije uspjelo. Međutim, tvrtka je odbacila ovaj problem kad je prvi put prijavljena i izjavila je da je to samo mali problem koji se lako može riješiti odlaskom na opciju postavki. Serija S8 sadrži postavke balansa boja u kojima se može podesiti crvena, zelena i plava boja. Korisnici su također pokušali crvenu vrijednost postaviti na najnižu i nažalost nije ponudio nikakvu razliku u vezi s problemom nijanse Galaxy S8.

Na kraju, dok je Samsung počeo pritiskati iz svih krajeva, najavili su da će izaći s softverskim ažuriranjem kako bi riješili ovaj problem s crvenom nijansom.

Također, ovdje se spominje da ovaj problem s crvenom nijansom u galaxy S8 seriji nije problem s hardverom, već je to mali kvar koji se lako može popraviti nadogradnjom.

Rješenje za Galaxy S8 Red nijansu boje:

Iako možete isprobati razne metode poput ponovnog pokretanja uređaja, prilagođavanja postavki i još mnogo toga da biste se riješili problema, ali samo ažuriranje softvera može djelovati magično. Tvrtka je jednom najavila da donosi ažuriranje softvera, a dobra vijest je da je ažuriranje već dostupno.

Dakle, konačno rješenje za Galaxy S8 Red nijansu je ažuriranje softvera. Samsung je počeo s objavljivanjem ovog ažuriranja u Južnoj Koreji i u nekim europskim zemljama. Ovim novim ažuriranjem korisnici će dobiti dvije mogućnosti, poput prilagodljivog načina zaslona zaslona, ​​koji će nuditi 'Balans boja u cijelom zaslonu', dok će opcija opcija balansa boja zaslona biti dostupna u izborniku načina zaslona. Ovo ažuriranje softvera dostupno je za Galaxy S8 i S8 +, a nosi broj izrade XXU1AQDG.

Dakle, ne morate se brinuti zbog ovog problema s crvenom bojom u vašoj Galaxy S8 seriji. Indijski kupci su najsretniji jer još uvijek nisu dobili uređaj u svoje ruke i problem će moći odmah riješiti. Budući da će prvi put pokrenuti uređaj, pojavit će im se ažuriranje.

Uređaji Galaxy S8 i S8 + imaju visoku cijenu i svaka vrsta problema, iako dovoljno mala, doista će biti obeshrabrujuća. Međutim, srećom ovo nije bio hardverski problem, a što se tiče korisnika, ova S8 serija djeluje jako dobro.

Također pogledajte: Kako omogućiti Samsung Galaxy S8 filtar plavog svjetla

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found