Vodiči

Slučajno ponovno pokretanje Samsung Galaxy S8 - Kako to popraviti

Mnogi naši čitatelji prijavljuju problem sa svojim potpuno novim Samsung Galaxy S8 telefonima. Čini se da se Samsung Galaxy S8 nastavlja s nasumičnim ponovnim pokretanjem za neke korisnike. Nekima se problem pojavljuje čak i kada telefon stoji u stanju mirovanja i kada ne koriste nijednu određenu aplikaciju. Mnogim je korisnicima neželjeno jer nisu u mogućnosti učiniti ništa na telefonu zbog stalnog ponovnog pokretanja. Samsung još uvijek nije prepoznao problem i nismo uspjeli utvrditi konkretan razlog slučajnih ponovnih pokretanja. Iako neki nagađaju da je problem SD kartica, drugi vjeruju da je to možda aplikacija. Naveli smo različita rješenja koja su djelovala za korisnike.

Pročitajte također: Kako riješiti probleme s vijekom trajanja baterije Samsung Galaxy S8

Načini popravljanja Samsung Galaxy S8 nastavljaju se nasumično ponovno pokretati

Izvadite Micro SD karticu

Mnogi korisnici smatraju da je Micro SD kartica glavni krivac za stalna ponovna pokretanja. To je zato što su se za određeni broj korisnika slučajna ponovna pokretanja Samsung Galaxy S8 zaustavila kad su uklonili Micro SD karticu. Pokušajte isto i provjerite radi li telefon bez ikakvih problema.

Ako je Micro SD kartica bila problem zbog ponovnog pokretanja, možda ćete trebati drugu Micro SD karticu ili možete pričekati Samsung ažuriranje kako biste osigurali da vaša Micro SD kartica ubuduće može raditi na vašem telefonu. Ovo je samo zaobilazno rješenje do trenutka kada Samsung uvodi rješenje za problem.

Provjerite radi li ista Micro SD kartica dobro i na drugim telefonima. To će vam pomoći utvrditi leži li problem u Samsung Galaxy S8 ili kartici.

Budući da Micro SD kartica pruža dodatni prostor za pohranu što je izuzetno važna značajka telefona, zato se ovo rješenje nudi samo kao zaobilazno rješenje do trenutka kada Samsung osigura popravak. Namijenjen je samo privremenom načinu smanjenja problema s ponovnim pokretanjem sustava S8.

Prenesite sve aplikacije u internu pohranu

Za neke korisnike problem je završio kad su sve svoje aplikacije prenijeli u internu pohranu. Još jedno zaobilazno rješenje je premještanje aplikacija u internu pohranu, umjesto da ih pohranite na Micro SD karticu. Možete i dalje koristiti Micro SD karticu za pohranu drugih datoteka poput fotografija, videozapisa ili glazbe. Jednostavno vraćanje aplikacija u internu pohranu trebalo bi pomoći u smanjenju problema.

Da biste to učinili, morate slijediti ove korake:

 • Idite na izbornik Postavke na uređaju
 • Dodirnite Aplikacije
 • S popisa aplikacija odaberite onu koju želite prenijeti i dodirnite je
 • Dodirnite Pohrana, a zatim Promijeni
 • Na skočnom izborniku odaberite Interna pohrana
 • Na sljedećem zaslonu dodirnite Premjesti i pričekajte da se aplikacija premjesti u internu pohranu uređaja.

Učinite to za sve aplikacije na Micro SD kartici dok ne ostanete bez ijedne. Sada provjerite nastavlja li se uređaj ponovo pokretati. Ako je problem riješen, izbjegavajte pohranjivanje aplikacija na SD karticu dok Samsung ne riješi problem.

Pokrenite održavanje uređaja i provjerite ima li pogrešaka

Pokretanje održavanja uređaja na vašem Samsung S8 radi provjere zlonamjernog softvera i pogrešnih aplikacija također može biti korisno. Primijećeno je da su mnogi korisnici koji su vratili svoj uređaj sa starog počeli primjećivati ​​ove probleme zbog aplikacija koje možda nisu podržane na novom Samsungu S8. Postoji mogućnost da se vaš stari uređaj koristi na drugoj verziji Androida. A promjena u inačicama možda nije uspjela za neke aplikacije koje su mogle postati nevaljale.

Slijedite ove korake za pokretanje održavanja uređaja kako biste mogli provjeriti ima li problematičnih aplikacija;

 • Idite u izbornik Postavke na uređaju
 • Dodirnite Održavanje uređaja
 • Dodirnite Optimizirajte odmah

Dopustite uređaju da dovrši postupak optimizacije i rezultati će identificirati sve aplikacije koje možda stvaraju problem. Ako u nekim aplikacijama pronađete pogreške, provjerite ima li ažuriranja za te aplikacije ili ih izbrišite i provjerite radi li vaš uređaj u redu.

Da biste provjerili ima li ažuriranja aplikacija, možete otići do Trgovine Play, a zatim dodirnuti ikonu hamburgera s lijeve strane i dodirnuti Moje aplikacije i igre. Pronaći ćete popis aplikacija preuzetih iz Trgovine Play. Provjerite treba li ažurirati bilo koju aplikaciju koja je pokazala problem. Ako je odgovor da, ažurirajte ove aplikacije kako biste bili sigurni da imate najnoviju verziju.

Provjerite ima li aplikacija koje se loše ponašaju putem sigurnog načina

Ako održavanje uređaja nije moglo usmjeriti na bilo koju aplikaciju koja možda uzrokuje problem, pokušajte pokrenuti uređaj u sigurnom načinu i provjeriti nestaje li problema kada je u ovom načinu rada. Sigurni način rada u osnovi prestaje koristiti sve aplikacije i funkcije svih proizvođača samo u aplikacijama uređaja. U ovom je načinu lakše prepoznati postoji li uzrok aplikacija treće strane.

Upotrijebite telefon u sigurnom načinu i provjerite zaustavlja li vaš Samsung S8 nasumično ponovno pokretanje. Ako je problem riješen u sigurnom načinu, razlog je problem aplikacija treće strane. Da biste riješili taj problem, možete se vratiti u uobičajeni način i deinstalirati aplikacije treće strane jednu po jednu dok se problem ne riješi ili možete uređaj resetirati na tvorničke postavke da biste uklonili sve aplikacije trećih strana u jednom potezu. Jedini problem s vraćanjem na tvorničke postavke je taj što morate pažljivo stvoriti sigurnosnu kopiju svih podataka ili biste je mogli izgubiti.

Da biste ušli u siguran način, slijedite ove korake:

 • Isključite S8
 • Pričekajte 30 sekundi i pokrenite uređaj pritiskom na tipku za napajanje
 • Ne puštajte tipku za uključivanje / isključivanje. Kada se na vašem zaslonu pojavi logotip Samsung, pritisnite gumb za smanjivanje glasnoće zajedno s gumbom za uključivanje.
 • Kad vidite zaključani zaslon svog telefona s riječima Sigurni način na dnu ispisanim, ušli ste u Sigurni način.

Sada možete ostaviti gumbe i koristiti telefon tijekom odgovarajućeg razdoblja kako biste bili sigurni da je problem trajno nestao.

Da biste deinstalirali aplikacije jednu po jednu,

 • Idite na izbornik Postavke uređaja
 • Dodirnite Aplikacije
 • Dodirnite aplikaciju koju želite deinstalirati, a zatim dodirnite karticu deinstalacije

Za neke aplikacije možda ćete morati dodirnuti Force Stop kako biste ih prestali koristiti prije deinstalacije aplikacije. Ako koristite pokretač, vratite se na uobičajeni GUI sustava prije nego što deinstalirate pokretač.

Vraćanje na tvorničke postavke

Poznato je da vraćanje na tvorničke postavke rješava većinu problema s telefonima jer vraća telefon u prvobitno stanje kao da je izašao iz kutije. Ako je problem s ponovnim pokretanjem započeo nakon što ste sve svoje aplikacije i podatke premjestili na telefon, vraćanje na tvorničke postavke reći će je li problem na samom telefonu ili je neka od aplikacija postala nevaljala ili ste oštetili datoteke. Sa svim što je obrisano s telefona, jedino na što morate biti oprezni jest sigurnosna kopija podataka.

Stvorite sigurnosnu kopiju svih važnih datoteka i aplikacija, a zatim slijedite ove korake:

 • Idite na izbornik Postavke telefona
 • Dodirnite Sigurnosno kopiranje i poništavanje
 • Dodirnite Vraćanje tvorničkih podataka

Dodirnite U redu kad se prikaže upozorenje i kada se telefon ponovo pokrene, vratit će se na tvorničke postavke. Provjerite je li problem riješen i vratite podatke nakon što se uvjerite da je problem nestao.

Ovo su neka od rješenja koja su trenutno djelovala na korisnike. Budući da ne možemo potvrditi glavni korijen problema, različiti su korisnici pronašli različita rješenja koja im odgovaraju. Također, budući da Samsung još uvijek nije priznao problem, pretpostavljamo da će možda biti u toku ažuriranje nakon što prepoznaju problem. Stoga pripazite da se vaš telefon stalno ažurira kako biste bili sigurni da u njemu nema grešaka i pogrešaka.

Pročitajte također: Kako riješiti probleme s Wi-Fi mrežom Samsung Galaxy S8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found