Vodiči

Kako riješiti problem s mikrofonom na HTC One M7

Izuzetno tanki, pravokutni i ravni HTC One M7 može se pohvaliti vrhunskim značajkama, četverojezgrenim procesorom i prekrasnim 4,7-inčnim zaslonom koji koristi SoLux tehnologiju za poboljšane i visokokvalitetne slike. Uz sve njegove značajke i sjajan zaslon, dizajn ovog pametnog telefona također je izvrstan.

No, bez obzira na to, ovaj telefon još uvijek ima puno mana. HTC One M7 ima mnogo bugova s ​​kojima su se korisnici suočavali. Problem s mikrofonom na HTC One M7 jedan je od njih. Tijekom poziva pozivatelj s druge strane može prijaviti da se vaš zvuk ne čuje ili da kvaliteta zvuka nije dobra. Prebacivanje na zvučnik može riješiti problem, ali nemoguće je stalno koristiti zvučnik. Na vašem HTC One M7 telefonu pronaći ćete dva zvučnika - jedan je na donjem rubu, a drugi na stražnjoj strani telefona. Evo nekoliko načina za rješavanje problema s mikrofonom na HTC One M7 koje možete isprobati.

Pogledajte također: Kako riješiti problem sa slušalicama na HTC One M7

Potencijalna rješenja za problem mikrofona na HTC One M7

1. Uzmite iglu, ili još bolje limenku sa komprimiranim zrakom i pazite da u bilo kojem od mikrofona nema prašine ili nečistoće.

2. Ako koristite futrolu za telefon, uklonite je i provjerite rješava li to problem. Ponekad se blokiraju jedan ili oba mikrofona, što uzrokuje problem s mikrofonom na HTC One M7.

3. Neki vlasnici HTC One M7 izvijestili su da su rješenje problema s mikrofonom pronašli prekrivajući mikrofon sa stražnje strane. Možete ga držati tijekom poziva na takav način da je pokriven ili preko njega možete staviti mali trak.

4. Uzmite nekoliko malih dijelova niti četkica za zube, lagano umetnite pramen unutar mikrofona, a kad ga umetnete, postupno ga okrećite bez oštećenja mikrofona. Ovo će očistiti mikrofon od prašine i drugih čestica.

Povezano: Uobičajeni problemi na HTC One M7 i njihova rješenja

5. Ako vam nijedan od gore navedenih koraka ne uspije, možete kontaktirati trgovca i zatražiti zamjenu.

Pročitajte također: Kako riješiti problem pregrijavanja na HTC One M7

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found