Vodiči

5 načina da se popravi Hey Siri ne radi na iPhoneu 6

Kada je iOS 8 postao dostupan, korisnici iPhonea otkrili su mnoge nove značajke, a jedna od njih je Hey Siri. S ovom je opcijom vaš osobni asistent još bolji jer Siri možete postavljati određena pitanja u načinu rada bez ruku. Svaki put kad želite nešto pitati, prvo morate reći Hej Siri. Ako niste instalirali iOS 9, da biste koristili ovu sjajnu značajku bez pritiska gumba Početna na iPhoneu 6, uređaj mora biti povezan s izvorom napajanja. U slučaju da Hey Siri ne radi na vašem uređaju, ne brinite jer imamo neka rješenja za vas. U ovom članku možete pronaći ta rješenja, a mi smo 100% sigurni da će jedan od 5 načina kako popraviti Hey Siri da ne radi na iPhoneu 6 funkcionirati. Dakle, krenimo.

Također pogledajte: 5 načina za popravljanje aplikacije "Zamrznuta kamera" na iPhoneu 6

5 načina kako popraviti da Hey Siri ne radi na iPhoneu 6

Izvor: imore.com

Rješenje br.1: Siri mora biti uključen

Prvo morate biti sigurni da je Siri omogućen. Da biste to učinili, idite na Postavke Općenito> Siri i pomaknite prekidač pored njega da biste ga uključili.

support.apple.com

Rješenje br.2: Siri isključen / uključen

Ako je omogućena Siri, ovaj jednostavni trik može riješiti problem. Idite na Postavke> Općenito> Siri, isključite je i pričekajte 15 do 20 sekundi, a zatim je ponovno uključite.

Rješenje br.3: Hej Siri isključen / uključen

Još jedna stvar koja bi vam mogla pomoći je ovo, idite na Postavke, Općenito, Siri i isključite "Allow Hey Siri" Pričekajte nekoliko sekundi i ponovo ga uključite.

osxdaily.com

Rješenje br.4: Internet veza

Ako imate problema s internetskom vezom, Siri neće raditi. Ako koristite podatkovnu mrežu, prebacite se na Wi-Fi ili obrnuto. Također možete isprobati ovaj jednostavan trik. Idite na Postavke, uključite način rada u zrakoplovu, pričekajte nekoliko sekundi i ponovo ga isključite. Isključite i ponovno uključite Wi-Fi, a ako upotrebljavate mobilne podatke, idite na Postavke> Mobilna mreža, isključite Mobilne podatke i ponovo ih uključite. Ako se čini da ništa ne radi, idite na Postavke> Općenito> Poništi i dodirnite Poništi mrežne postavke (morat ćete se ponovno povezati s Wi-Fi mrežom i dodati lozinku).

Rješenje br. 5: Ponovo pokrenite iPhone 6

Ako prethodna rješenja nisu riješila problem, trebali biste ponovo pokrenuti uređaj. Da biste to učinili, pritisnite i držite gumb za spavanje / buđenje i povucite klizač kako biste isključili uređaj. Nakon nekoliko sekundi ponovo pritisnite i držite istu tipku i ponovno uključite uređaj.

komputer-info.com

Hej Siri prilično je zgodna značajka i ako naiđete na neku pogrešku s njom, možete je jednostavno riješiti s 5 načina kako popraviti da Hej Siri ne radi na iPhoneu 6. Vaš osobni iPhone pomoćnik savršeno će raditi.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found