Vodiči

5 načina kako popraviti postotak baterije koji se ne prikazuje na iPhoneu

Nedvojbeno, iPhoni su među najpopularnijim mobilnim uređajima na svijetu. Ponekad, bez obzira na to koliko sjajno funkcionira vaš telefon, možda naletite na neki problem i očajnički ćete ga htjeti popraviti. Problemi su najčešće jednostavni, a sve što vam treba je malo strpljenja da biste ga riješili. Neki su ljudi imali problem s uređajem koji nije pokazivao postotak baterije. Sama je opcija korisna jer uvijek znate koliko će trajati baterija, a kad postotci nisu prikazani, to može biti prilično frustrirajuće. U tekstu koji ćete pročitati postoji 5 načina kako popraviti postotak baterije koji se ne prikazuje na iPhoneu i vi ćete riješiti problem.

Također pogledajte: 5 načina kako nasumično popraviti ili smanjiti glazbu na iPhoneu

5 načina za popravljanje postotka baterije koji se ne prikazuje na iPhoneu

Rješenje br.1: Provjerite postavke

U postavkama postoji opcija u kojoj možete postaviti ili isključiti postotak baterije. Provjerite je li postavljeno na UKLJUČENO, tako što ćete otići do Postavke, dodirnuti Općenito i Upotreba. Provjerite postotak baterije i ako je isključen, samo pomaknite klizač da biste ga promijenili.

Rješenje br. 2: Broj ikona na gornjoj traci

Ako imate nekoliko ikona na gornjoj traci, ikona postotka baterije uklonit će se. Kao rješenje možete isključiti nekoliko stvari kao što su zaključavanje portretne orijentacije, usluge lokacije, alarmi itd. Kad to učinite, ikona postotka baterije ponovno će biti na svom uobičajenom mjestu.

Rješenje br.3: Zatvorite aplikacije i ponovo pokrenite uređaj

Drugo rješenje je dvaput pritisnuti gumb Početna na uređaju i zatvoriti sve aplikacije. Kada to učinite, pritisnite i držite gumb za spavanje / buđenje, a kada se pojavi crveni klizač, isključite telefon. Kad se uređaj ponovno pokrene, nadamo se da će se postotak baterije vratiti.

Rješenje br.4: Ažurirajte iOS

Ako postoji nova verzija iOS-a, obavezno je preuzmite i instalirajte na svoj uređaj. Kao što znate, kad to učinite, određeni su problemi popravljeni, što može biti slučaj i s ovim.

Rješenje br.5: Brisanje sadržaja i postavki

Ako prethodne opcije nisu pomogle, napravite sigurnosnu kopiju svih podataka na iCloudu i idite na Postavke, Općenito, Poništi i odaberite Izbriši sav sadržaj i postavke. Za nekoliko minuta zadatak će biti gotov i vaš će uređaj ponovo započeti.

Nadamo se da je ovih 5 načina kako popraviti postotak baterije koji se ne prikazuje na iPhoneu riješio problem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found