Vodiči

Najbolja besplatna Android aplikacija za udaljenu radnu površinu

U ovom ću članku podijeliti popis svoje najbolje Android aplikacije za udaljenu radnu površinu. Naletio sam na neke jako lijepe aplikacije za udaljenu radnu površinu koje su mogle raditi veličanstvene stvari u skladu sa svojim značajkama. Udaljena radna površina sklona je popularnosti među infrastrukturama radne površine i Mac računala, ali pronalaženje najbolje besplatne Android aplikacije za udaljenu radnu površinu ponekad može biti nezgodno. Stoga ovaj članak radim za one koji traže najbolju aplikaciju za udaljenu radnu površinu za Android. lagano obavite posao.

Vidi također: TOP 5 NAJBOLJIH APARATA SAMSUNG GALAXY S5 ZA SKLADIŠTENJE OBLAKA

Najbolja besplatna Android aplikacija za udaljenu radnu površinu

Da bih započeo popis Najbolje besplatne Android aplikacije za udaljenu radnu površinu, započet ću s najboljima u skladu s tim.

Microsoft Remote Desktop aplikacija za Android

play.google.com

Microsoft Remote Desktop dobro je zaokružena i neovisna aplikacija. Kao što sugerira ime, radi se o Microsoft operativnom sustavu. Ako koristite Windows PC, ovo je najbolja aplikacija koju ćete ikad dobiti za nju. Štoviše, kreirala ga je Microsoft Corporation.

Pomoću Microsoftove udaljene radne površine moći ćete se povezati s matičnom radnom površinom gdje god se nalazili, iskusiti moć RemoteFX-a u klijentu udaljene radne površine dizajniranom

Značajke

Pristup udaljenim elementima putem vašeg pristupnika za udaljenu radnu površinu

+ Bogato iskustvo dodira s konvencijom udaljene radne površine (RDP) i Remotefxom koji podržava Windows signale

+ Sigurno povezivanje s vašim informacijama i odredbama s inovacijom Network Layer Authentication (NLA)

+ Jednostavno upravljanje svim udaljenim udruženjima iz fokusa udruženja

Udaljena radna površina Chrome

play.google.com

Chrome je jedan od najboljih i široko korištenih internetskih preglednika. Ova je aplikacija vrlo jednostavna za upotrebu. Jednostavno na računalu postavite vezu za daljinski pristup pomoću aplikacije Chrome Remote Desktop: //chrome.google.com/remotedesktop

Teamviewer Za android s udaljenom radnom površinom

play.google.com

Ova kontrola daljinske radne površine je moja osobno najdraža najbolja besplatna Android aplikacija za udaljenu radnu površinu. Široko ga koriste velike tvrtke i radni uredi. Ima sve premium značajke besplatno. Lako se koristi kao 1,2,3. Ne morate biti tehnološki pametna osoba da biste koristili ovu aplikaciju. Osigurajte daljinski pristup sustavima Windows, Mac i Linux.  

Kako ova android aplikacija za udaljenu radnu površinu radi?

Brzi vodič:

1. Instalirajte ovu aplikaciju

2. Instalirajte ili pokrenite TeamViewer na svoje računalo s naše web stranice

3. Unesite TeamViewer ID i lozinku na računalu

Značajke Teamviewer za Android udaljenu radnu površinu

besprijekoran pristup računalima izvan okvira vatrozida i veza proxy poslužitelja

- Intuitivne geste dodira i upravljanja najkompatibilnije s podrškom za dodir Windows 8

- Potpuna integracija tipkovnice

- Prijenos datoteka između klijenata. Prenesite velike datoteke, pjesme, glazbu i igre u trenu

- Značajka podrške za više monitora

- Prijenos zvuka i slike u stvarnom vremenu

- Sigurnosni standardi visokog prioriteta: u rasponu od 256-bitnog AES kodiranja sesije, 2048-bitne razmjene RSA ključeva

Udaljena radna površina Splashtop 2 za android

www.xyzupdate.com

Još najbolja besplatna Android aplikacija za udaljenu radnu površinu je Splashtop. Splashtop vam omogućuje lak pristup vašem Macu ili Windowsu pomoću Android telefona i tableta. Podržava preglednik s podrškom za Flash i Java i igre. Dobivate pristup aplikaciji poput dokumenata, Gmaila, Yahooa i vaše pune biblioteke medija.

VNC preglednik

Izvor slike - www.addictivetips.com

VNC, skraćenica od Virtual Network Computing, platforma je putem koje se možete povezati s udaljenim računalom. Koristi protokole za slanje različitih radnji tipkovnice i miša na udaljeno računalo, a za uzvrat gledatelju prikazuje zaslon tog određenog sustava. Dobra je aplikacija za korištenje na vašem Android uređaju, ali ako ćete je koristiti na računalu, morat ćete je konfigurirati na računalu preuzimanjem s web stranice RealVNC.

Ako će se aplikacija koristiti putem interneta, morate posjetiti web stranicu RealVNC kako biste osigurali optimalne postavke usmjerivača kako biste osigurali učinkovit rad preglednika. Provjera ispravnih koraka na stranici Real VNC također će vam pomoći da izbjegnete zaglavljivanje u pokušaju postavljanja.

Objedinjeni daljinski upravljač

Izvor slike -play.google.com

Ova aplikacija nema previše složenosti. Prilično je osnovno. Instalirajte poslužiteljsku aplikaciju na svoje računalo i instalirajte mobilnu aplikaciju na svoj Android uređaj. To je to. Sada imate praktičnost pristupa računalu odakle god želite. Uz Unified Remote imate mogućnost daljinskog upravljanja radnom površinom, a također pruža virtualnu funkciju tipkovnice i miša, zajedno s brzim i jednostavnim kontrolama za vaš multimedijski softver.

Brzi daljinski upravljač

Izvor slike - play.google.com

Još jedna aplikacija koja vam omogućuje daljinsko upravljanje računalom s gotovo bilo kojeg mjesta je Swift Remote. Jednom kada instalirate poslužitelj na računalo sa sustavom Windows i imate aplikaciju na Android uređaju, možete prenositi datoteke, kontrolirati aplikacije poput Windows Media Player-a i upravljati pokazivačem miša pomoću ove aplikacije.

Daljinski miš

Izvor slike -www.igeeksblog.com

Uglavnom je bio namijenjen daljinskom upravljanju mišem vašeg računala, ali aplikacija također nudi funkcionalnost tipkovnice. Ovu ćete aplikaciju moći koristiti i kao daljinski upravljač za Spotify, a pomoću daljinskog miša možete pristupiti multimedijskim kontrolama računala.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found