Vodiči

Kako popraviti stražnji zvučnik Samsung Galaxy S5

Ako stražnji zvučnik vašeg Samsung Galaxy S5 prestane raditi, možda postoje dva razloga, bilo softverski bilo hardverski. Softverske probleme možemo riješiti mi, ali u slučaju problema s hardverom, morate otići tehničaru da popravi stražnji zvučnik Samsung Galaxy S5. Ponekad stražnji zvučnik prestaje raditi zbog nedavno instalirane aplikacije. Da biste bili sigurni da bilo koja aplikacija ne uzrokuje problem ili ne predstavlja problem u vezi sa softverom, telefon morate unijeti u siguran način. To možete učiniti na sljedeći način:

Vidi također - Kako riješiti problem sa zvukom Samsung Galaxy

> Prvo isključite svoj Samsung Galaxy S5.

> Sada dugo pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje nekoliko sekundi dok na zaslonu ne vidite ‘Samsung Galaxy S5’.

> Čim vidite da otpustite tipku za uključivanje i pritisnite tipku za stišavanje. Držite ga dok telefon ne dovrši postupak ponovnog pokretanja.

> Primijetit ćete tada Sigurni način rada u donjem lijevom dijelu zaslona telefona. Otpustite tipku za stišavanje kako vidite sigurni način rada.

Ako se to dogodi glatko, provjerite stražnji zvučnik Samsung Galaxy S5 u sigurnom načinu rada i provjerite postoje li problemi.

Također možete izvršiti vraćanje na tvorničke postavke da biste znali da operativni sustav savršeno radi i da su na vašem telefonu čisti kompleti aplikacija. Vraćanje na tvorničke postavke vrši se na sljedeći način.

> Prvo spustite traku obavijesti na telefonu i odaberite postavke.

> Dodirnite Natrag, a zatim resetirajte pod Korisnik i Natrag.

> Sljedeće pritisnite Factory data reset.

> Dodirnite opciju Resetiraj uređaj.

> Pritisnite tipku „Izbriši sve podatke“ i pričekajte da se podaci izbrišu.

> Ponovo pokrenite telefon.

Postoji i drugi način da se izvrši ovo vraćanje na tvorničke postavke, a koji se vrši pomoću hardverske sklopke.

> Prvo isključite uređaj.

> Sljedeći pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje, tipku Početna i tipku za pojačavanje zvuka dok se na zaslonu ne pojavi logotip Android.

> Odaberite Wipe data / Reset factory pomoću gumba za stišavanje.

> Ponovno odaberite da za brisanje svih podataka pomoću tipke za smanjenje glasnoće.

> Dalje upotrijebite tipku za napajanje za odabir sustava za ponovno pokretanje.

Ako problem sa stražnjim zvučnicima na Galaxy S5 i dalje postoji, to je problem s hardverom i to može riješiti samo tehničar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found