Vodiči

Najbolje najbolje iPhone avanturističke igre

Trgovina iOS aplikacija puna je bezbroj zanimljivih igara za korisnike. Ali ako tražite one najzanimljivije i najzanimljivije, potražite avanturističke igre i bit ćete uistinu oduševljeni. App store je prepun toliko mogućnosti. Stoga smo ovdje naveli najbolje najbolje iPhone avanturističke igre za vas. Pročitajte!

Također pogledajte: Najbolje najbolje igre za iPhone X

15 najboljih najboljih iPhone avanturističkih igara

The Walking Dead: The Game

Ovo je jedna od najboljih pustolovnih igara za vaš iPhone. Razvio ju je Telltale Games, ova igra može vas dugo zadržati u angažmanu. The Walking Dead: The Game izmišljena je postapokaliptična avanturistička video igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu Lee Everett. Profesor je povijesti na sveučilištu. Također je osuđeni ubojica koji zajedno s Clementine, djevojkom kreće u misiju preživljavanja u zastrašujućem svijetu. Morate puno toga odlučiti kako će igra napredovati. Samo preuzmite igru ​​na svoj iPhone i počnite igrati. S vremenom će postati zanimljiviji.

Preuzmite The Walking Dead: The Game

Bastion

Još jedna uzbudljiva i uvjerljiva avanturistička igra dizajnirana za iOS uređaj. U igri možete uživati ​​na iOS uređajima kao što su iPhone i iPad. Igra se vrti oko postapokaliptičnog svijeta. U igri je dijete čija je misija obnoviti svoj dom. I za to počinje skupljati krhotine kristala. No tijekom toga morat će se boriti s nekoliko strašnih stvorenja. I konačno, shvatit će glavni uzrok koji zadesi njegov svijet. Igra je vrlo ugodna s nevjerojatnim zvučnim zapisom, zabavnim igranjem, pametnim umjetničkim djelima i vrhunskim pripovijedanjem.

Preuzmite Bastion

Šetnja godine

Jedna od najstrašnijih i najzanimljivijih avanturističkih igara koja će vas ostaviti očaranima. Ako ste željni iskusiti drevne švedske pojave tijekom 19. stoljeća, počnite igrati ovu igru. Ući ćete u hladno i tamno drvo koje je ispunjeno mnogim čudnim stvorenjima. Bića tu lutaju zajedno s vama vrebajući. Užas čeka dok napredujete u igri i napokon ćete moći razotkriti tajnu šume. Cijelo putovanje je previše očaravajuće i držat će vas visoko angažiranima. Igrivost i umjetnička djela vrlo su impresivni.

Preuzmite Year Walk

Batman: serija Telltale

Batmana svi vole i kako je nevjerojatno kad možete uživati ​​u igri na svom iPhoneu. Štoviše, prva epizoda dolazi potpuno besplatno. Ali tada trebate kupiti kupnju u aplikaciji da biste uživali u igri. Ovo je igra usmjerena na visoku akciju koja će vas zbuniti između dvojakih likova Batmana i Brucea Waynea. Na kraju će igrači moći otkriti razlog koji je srušio Batmanov svijet. Sudbina Batmana u potpunosti ovisi o vašoj odluci i izboru. Dakle, dobro razmislite i odaberite akciju.

Preuzmite Batman: The Telltale Series

Njezina priča

Ovo je nagrađivana misterija i avantura Sama Barlowa. Ponudit će sjajno iskustvo koje uključuje akcijske snimke uživo uz inovativni pristup. Riječ je o slučaju ubojstva u kojem ćete sjediti u detektivskoj stolici. Priča govori o nestalom mužu žene dok je žena glavni osumnjičenik. Prijavit ćete se u policijsku bazu podataka kako biste razgovarali sa ženom. Upotrijebite bazu podataka za upisivanje pojmova za pretraživanje i također gledanje različitih videoisječaka. Povežite sve ove stvari kako biste došli do zaključka. Igra je zaista očaravajuća izvrsnim igranjem.

Preuzmi Njenu priču

Uređaj 6

Uređaj 6 je definitivno jedna od najboljih najboljih iPhone avanturističkih igara koja je ukrala srce svakog korisnika tko god ga je probao. Ova priča govori o djevojčici Anni. Iznenada se probudi da se sazna u dvorcu na zabačenom otoku. Ali ne može se sjetiti kako je tamo stigla i tko ju je tamo doveo. Sjeća se samo neugodne lutke s kojom je bila. Napisana riječ karta je u igri i također djeluje kao pripovjedač. Kako napreduje prateći kartu, moći će razotkriti tajnu.

Preuzmite uređaj 6

Republique

Još jedna od najboljih očaravajućih i aktualnih iPhone pustolovnih igara koja je epizodna pustolovna igra utemeljena na stealthu. Ovdje je glavni protagonist Nada. Rođena je i odrasla u istraživačkom pogonu zvanom Metamorfoza. Ali ona pokušava nekako pobjeći s mjesta i kontaktirati igrače zbog toga. Vi kao igrač možete pomoći Hope u njezinoj misiji. No trebat će vam upotreba softvera OMNI View koji pomaže u hakiranju i korištenju povezanih uređaja kao što su kamera, vrata i drugi sigurnosni terminali. Kako napredujete u igri, nadograđujte softver Omni View koji će vam omogućiti pristup jačoj sigurnosti.

Preuzmite Republique

Četiri posljednje stvari

Ako tražite jednu od najboljih najboljih iPhone avanturističkih igara koja je i smiješna, Four last things sjajna je opcija koju trebate potražiti. Ova je igra impresivno smiješna i avanturistička. Posjetit ćete svijet prepun slika iz doba renesanse. Ovo je pustolovna igra s poenima i klikovima. Renesansna umjetnička djela, klasična glazba, izvrsno igranje i grešno ponašanje zajedno su vrlo ugodni. Dakle, samo kliknite vezu ispod i nabavite ovu komičnu avanturističku igru ​​kako biste proveli neko kvalitetno vrijeme.

Preuzmite Četiri posljednje stvari

Konačna fantastična dimenzija

Svi znamo o toj vrlo popularnoj Final Fantasy seriji, a Final Fantasy Dimension sjajan je dodatak njihovoj seriji. Igra je vrlo zanimljiva što vas može dugo zadržati u angažmanu. Ovo je poput beskrajne igre koja ima više od 100 sati igranja. Square Enix ovu je igru ​​učinio prilično zanimljivom. Međutim, nije besplatno i trebate platiti za svako poglavlje. Dakle, ako ste spremni potrošiti nekoliko dolara, ova igra je savršena za vas.

Preuzmite Final Fantasy Dimension

Oxenfree

Ovo je hvaljena igra koju možete povezati s tinejdžerskim hororom iz 80-ih. Ovo je zapravo nadnaravna horor igra. Priča je prilično zanimljiva gdje će grupa prijatelja otići na noćno putovanje na napušteni vojni otok. Alex je ovdje glavni lik, a vi ćete glumiti ovog lika. Alex zajedno sa svojim zetom Jonasom i ostalim prijateljima dolaze na noćnu zabavu na pustom vojnom otoku. Stvari dobivaju strašan preokret kad skupina prijatelja iznenada otvori sablasna vrata. Suočit ćete se s različitim događajima i incidentima koje morate riješiti. I konačno, moći ćete otkriti stvari.

Preuzmite Oxenfree

Grim Fandango Remastered

Grim Fandango vrlo je zanimljiva i zanimljiva igra koja ima sasvim drugu priču. Originalna igra predstavljena je prilično unatrag, ali ona remasterirana još je glatkija. Ovo je bez grešaka i zanimljivo je s novim dinamičkim svjetlom, konceptom umjetničkog preglednika i još mnogo toga. Ova se igra vrti oko zemlje mrtvih. Glumit ćete lik Mannyja Calavere. Voditelj je putovanja u odjelu za smrt. Njegov posao je prodati raskošne pakete duši. Ali neki se problem pojavi na nebu i Mannyjev bijeg je ugrožen. Dakle, trebaš pomoći Mannyju da izađe iz situacije.

Preuzmite Grim Fandango Remastered

Povratak misterioznog otoka Julesa Vernea - Deluxe izdanje

Temeljena na priči Tajanstveni otok Julesa Vernea, ova je igra još jedan dodatak na popisu naših pustolovnih igara za iPhone. Kao što i samo ime govori, igra ima toliko misterija koje se mogu otkriti. Ovo je perspektivna igra za jednu osobu. Igrat ćete lik Mine koja je ostala na otoku bez ikakve mogućnosti kontaktiranja s hitnim službama. Morate pobjeći s otoka koristeći svoj osjećaj i sposobnost. Neobična sjena također lebdi otokom. Tijekom cijelog putovanja morat ćete riješiti nekoliko zagonetki skrivenih na tom otoku.

Preuzmite Povratak misterioznog otoka Julesa Vernea - Deluxe izdanje

SMRTNI PUT DO KANADE

Još jedna zanimljiva pustolovna igra za iPhone koju možete igrati i na drugim iOS uređajima. Ovo je RPG igra akcijskog putovanja. Morate proći put smrti od Floride do Kanade, kraja zemlje. Tijekom putovanja upravljat ćete skupinom kretena. Zajedno ćete s njima istraživati ​​različite gradove, upoznati žičane ljude i posebno veliku skupinu zombija (gotovo 500). Sve je u ovoj igri nasumično, poput događaja, mjesta itd. A zanimljiva činjenica je da će vam svaki put kada igrate igru ​​omogućiti da doživite drugu priču.

Preuzmite Put smrti u Kanadu

Uobičajeni izgubljeni telefon

Uobičajeni izgubljeni telefon zaista je uzbudljiv i ne podrazumijeva nikakve radnje, ali potpuno je uzbudljiva i tajanstvena igra. Sve je u vezi s izgubljenim telefonom. Uređaj će pronaći izgubljeni telefon. Telefon će omogućiti pristup svemu poput popisa kontakata, foto role, poruka i drugih važnih stvari. Prikupit ćete sve te podatke i razotkriti ćete priču o Samu, stvarnom vlasniku telefona. Ali, dok otkrijete o Samu, njegovoj vezi i prijateljima, on će navršiti 18 godina i misteriozno će nestati.

Preuzmite normalno izgubljeni telefon

Akvarije

Ovo je podvodna avanturistička igra. To je definitivno jedna od najboljih najboljih iPhone avanturističkih igara s mogućnošću da vas dugo zaruče. Naija je neobjašnjiva i vodena djevojka koja otkriva dubinu Akvarija. Pomoći ćete Najii u njezinoj misiji. Novo mjesto i priča otkrivaju se na svakom koraku. Sve u svemu, ovo je potpuno zanimljiva avanturistička igra koja uključuje i zanimljivu akciju.

Preuzmite Aquaria

Ovo je 15 najboljih najboljih iPhone avanturističkih igara. Iako su neke premium igre, neke su igre potpuno besplatne. No, istina je da biste, kako biste stekli najbolje avanturističko iskustvo, trebali biti spremni potrošiti nekoliko dolara. Samo preuzmite igre na svoj iPhone i počnite uskoro uživati ​​u njima kako biste smanjili vrijeme mirovanja.

Također pogledajte: Najbolje najbolje igre za igranje na Samsung Galaxy Note 8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found