Vodiči

10 najboljih HTC One M8 aplikacija

HTC One M8 nedavno je lansiran pametni telefon prepun raznih značajki. Ovaj je telefon imao izvrsni dizajn i zaslon. Evo nekoliko najboljih aplikacija HTC One M8 za početak.

Najbolje aplikacije HTC One M8

Trojke

play.google.com

To je jednostavna puzzle igra koja je jedna od najboljih HTC One M8 aplikacija za igranje i provođenje slobodnog vremena. Igra je jednostavna za igranje, a definitivno ćete se zabavljati igrajući je. Korisnici koji vole puzzle igre, Threes im je aplikacija koju je potrebno preuzeti. Glazba i vizuala aplikacije za igru ​​također su izvrsni.

Vsco Cam

appcrawlr.com

Iskoristite punu prednost ugrađene kamere vašeg HTC One M8 pomoću aplikacije za uređivanje fotografija Vsco Cam. Omogućuje vam obrezivanje slika i primjenu različitih efekata poput kontrasta, oštrine, filtara itd. Tada se vaše uređene slike mogu dijeliti na stranicama društvenih mreža kao što su Facebook i Instagram.

Wunderlist

play.google.com

Jedna je od najboljih HTC One M8 aplikacija koja vam omogućuje da napravite popis obveza. Ova se aplikacija sinkronizira na svim vašim platformama, a možete dijeliti i popise. Ovu korisnu aplikaciju dobit ćete besplatno.

Džep

androidcydia.com

Ako volite čitati web članke, ali nemate vremena čitati ih uvijek, Pocket je za vas najbolja HTC One M8 aplikacija. Pomoću ove aplikacije možete se držati članaka i čitati kad imate vremena. Pocket aplikacija radi i u oblaku.

Rezati uže

games4android.info

Jedna je od najboljih HTC One M8 aplikacija koja je dostupna besplatno. Aplikacija za igru ​​uključuje mnoge elemente u igri, a postoji i opcija za kupnje u aplikaciji.

Acrus W eather

play.google.com

To je aplikacija za predviđanje vremena koja se koristi za predviđanje vremena na određenom mjestu. Ako planirate izaći, možete provjeriti ovu aplikaciju da biste dobili točne vijesti o vremenu i onome što će se dogoditi u sljedećih sat vremena.

Sada Reddit

play.google.com

Reddit je sjajan izvor za web stvari, ali čitanje web verzije na telefonu zaista je problematično. Dakle, uđite u Reddit sada aplikaciju koja stvari čini vizualno privlačnima.

Upravitelj Android uređaja

play.google.com

Android verzija programa Find My iPhone je upravitelj uređaja koji je Googleova službena aplikacija i pomaže vam u pronalaženju izgubljenog telefona. Ova je aplikacija dostupna besplatno, a svaki korisnik androida trebao bi je preuzeti na svojim pametnim telefonima.

Dropbox

play.google.com

Dropbox je popularna aplikacija za pohranu u oblaku. Besplatno se koristi; dobivate održivu količinu slobodnog prostora. Najfinija stvar u aplikaciji je ta što automatski sinkronizira slike, datoteke i važne dokumente s fotoaparata bez muke s njihovim prijenosom. Može se postaviti privatno ili javno.

Što ima

www.youmobile.org

Najlakši način da uspostavite kontakt s prijateljima i članovima obitelji putem chatova i poruka je pomoću WhatsAppa. Jedna je od najboljih HTC One M8 aplikacija i definitivno aplikacija koju je potrebno preuzeti, a dostupna je besplatno u trgovini Google play.

Povezano- 7 NAJBOLJI BESPLATNI ANDROID APLIKAT ZA OSOBNE TRENERE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found