Vodiči

Kako ispraviti pogrešku "Nažalost, galerija je stala" na Samsung Galaxy S3

U slučaju da se suočite s problemom ‘Galerija je stala’, ne brinite jer se to može lako riješiti. To je problem s aplikacijama na vašem telefonu i ništa više od toga. Budući da se ova pogreška uglavnom događa nakon ažuriranja softvera uređaja, većina korisnika misli da je ovaj problem uzrokovan firmwareom telefona, što nije uvijek slučaj.

U većini slučajeva ovaj neugodni problem može biti rezultat nekih oštećenih datoteka koje su uvijek u stanju čekanja i čekaju da se očiste. Ovo je najprihvatljivija radnja koju trebate poduzeti kako biste prevladali ovaj problem koji bi vas mogao mučiti. Trebali biste imati i predmemoriju i sve ostale podatke galerije u aplikaciji galerije kako bi vaš G alaxy S3 mogao savršeno raditi.

Ovdje su navedeni najbolji mogući načini kako popraviti pogrešku "Nažalost, galerija je stala" na Samsung Galaxy S3.

Galerija je zaustavljena ”Pogreška na Samsung Galaxy S3

Kako ispraviti pogrešku "Nažalost, galerija je stala" na Samsung Galaxy S3

1. način: Obrišite predmemoriju i podatke iz aplikacije galerije

Također pogledajte: Kako riješiti problem usporenog punjenja na Galaxy S3

  • Na ‘Početnom zaslonu’ vašeg Galaxy S3 povucite traku s obavijestima.
  • Dođite do ikone postavke koja se nalazi u gornjem desnom kutu i odaberite ikonu Više.
  • Zatim biste trebali otići do Upravitelja aplikacija i odabrati ga.
  • Zatim se možete pomicati ulijevo ili čak udesno kako biste odabrali karticu Sve.
  • Prijelaz na odjeljak Galerija.
  • Dodirnite gumb Prisilno zaustavi.
  • Odaberite jasne podatke, a zatim idite na U redu i kliknite ih.
  • Zatim biste trebali otići do ušne memorije Cl i odabrati je.

Nakon što to učinite, vaš će telefon biti u redu i sada će početi dobro funkcionirati. Slijedom ovih jednostavnih koraka na Samsung Galaxy S3 lako se može popraviti pogreška "Nažalost, galerija je zaustavljena". Međutim, postoje i drugi načini za rješavanje ovog problema, a u slučaju da vam gornja metoda ne uspije, prijeđite na sljedeću metodu.

2. način: Uklonite SD karticu

Razlog ovom problemu ponekad može biti SD kartica. U slučaju da je hardver ili bilo koji sadržaj SD kartice oštećen i pokušavate otvoriti, kopirati ili izbrisati slike koje se nalaze na vanjskoj SD kartici, tada će se pojaviti takav problem. Dakle, ono što morate učiniti je samo izvaditi SD karticu i provjeriti nastavlja li problem ili nestaje. U slučaju da se ne suočite sa istim problemom, tada je sumnja u pravu. Dakle, fotografije morate spremiti na neki drugi uređaj nakon čega morate ponovno umetnuti vanjsku karticu i formatirati je.

3. metoda: Vraćanje na tvorničke postavke

Ako svi drugi procesi ne uspiju riješiti problem, vraćanje na tvorničke postavke konačna je opcija koja vraća tvorničke postavke, uz uklanjanje svih grešaka koje ometaju normalan rad Galaxy S3. Ali prvo napravite sigurnosnu kopiju jer će ovaj postupak sve izbrisati.

Kada završite s sigurnosnom kopijom, idite na Postavke> Izrada sigurnosnih kopija i resetiranje> Vraćanje na tvorničke postavke i uređaj će se ponovo pokrenuti.

www.androidpit.com

Ovo su metode za rješavanje problema s zaustavljenom galerijom na Galaxyju S3, pokušajte ih slijediti jedan po jedan i pomoći će vam da se problema riješite s lakoćom.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found