Vodiči

5 Prednosti i nedostaci IPhone 5S

Jedan od omiljenih telefona mnogim korisnicima iz cijelog svijeta definitivno je iPhone 5s. Izvrsna je u pogledu dizajna i performansi, a ako želite znati više o ovom uređaju, nastavite čitati, jer ćemo u ovom tekstu podijeliti 5 prednosti i nedostataka iPhonea 5S.

Pogledajte također-5 Prednosti i nedostaci IOS-a 8.1

5 prednosti i nedostataka iPhonea 5S

Izvor: newsday.com

Prednosti / prednosti iPhonea 5s:

1. 64-bitni procesor

iPhone 5S prvi je mobitel s 64-bitnim dvojezgrenim procesorom i njegova se snaga može vidjeti u svim segmentima, posebno u 3D igrama i surfanju Internetom.    

2. Aluminijsko kućište                                                                                                                   

Nova i poboljšana „s“ verzija iPhonea 5 prekrivena je aluminijskim kućištem.

3. Dodirnite ID senzora otiska prsta                                                                                                       

IPhone 5S možete otključati pomoću dodirnog ID senzora, integriranog u gumb za dom. Nakon što se otisak vašeg prsta skenira, otključat ćete telefon. Nevjerojatno, zar ne?

4. Izvrsna kamera

Izvrsna 8MP kamera daje nevjerojatne fotografije, čak i bolje od nekih drugih telefona s 13MP kamerom. Video isječci su oštri s konstantnom brzinom kadrova, a video snimanje je moguće s razlučivošću do 1080p pri 30fps.

5. EarPods slušalice

S ovim slušalicama i posebnom tehnologijom za uklanjanje buke zvuk je savršen.

Mane / nedostaci IPhone 5S:

1. Ogrebotine

Iako je visokokvalitetno aluminijsko kućište telefona jedna od prednosti telefona, mnogi su korisnici izvijestili da se poklopac može lako ogrebati. Međutim, problem je obično povezan s crnim modelom telefona.

2. Novi Lightning 30-pinski adapter

Apple je odlučio promijeniti iPhone kabel koji je korišten za sinkronizaciju i prijenos podataka. Prijavljena su mnoga pitanja.

3. Baterija se ne može mijenjati

Nešto veću bateriju od 1560 mAh u odnosu na 1440 na 4s ne može se promijeniti, a morate priznati da je pomalo iritantna.

4. Nema memorijske kartice

Izmjenjiva memorijska kartica još uvijek nije opcija.

5. Prikaz samo 4 ”

Zaslon od 4 ”relativno je malen u usporedbi s konkurencijom, zbog čega je ovo možda jedan od najvećih nedostataka ovog iPhone modela.

Ako razmišljate o mogućnosti kupnje ovog uređaja, s ovih 5 prednosti i nedostataka iPhonea 5S možete vidjeti širu sliku i donijeti konačnu odluku.

Copyright flowandchaos.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found