Vodiči

Kako popraviti nasumično prekinutu WiFi vezu na Galaxy S5

Ažuriranje Android-a lizalica 5.0 bila je dobra vijest za sve android korisnike, no čini se da su se mnogi vlasnici Galaxyja S5 nakon ažuriranja počeli suočavati s problemima wifi povezanosti. Mnogi su ljudi izvijestili da se suočavaju s nasumično prekinutom Wi-Fi vezom. Na Galaxyju S5 telefon se prekida s wifi mreže i ponovno spaja nakon nekoliko minuta.

Također pogledajte- Kako pronaći izgubljeni telefon: Android, Windows telefon i iPhone

Problem je u tome što se ovim neprekidnim odspajanjem i ponovnim povezivanjem wifi veze brže prazni baterija jer nije zabrinut samo wifi već i mobilni podaci. Kad se telefon prekine s Wifi mrežom, počinje se pokušavati povezati s mobilnim podacima kako bi korisnici telefona dobili stabilnu internetsku vezu. Ali ovo je sigurno da će se vlasnici Galaxyja S5 koji su pretplatili na mobilne podatke samo za one korisnike koji će se pokušati povezati s mobilnim podacima. Međutim, na ovaj se način baterija telefona brže prazni.

Koraci za popravljanje slučajno isključene Wi-Fi veze na Galaxy S5

Postoje dva načina za popravljanje slučajno isključene Wi-Fi veze na Galaxyju S5. Prvi je korak isključiti mobilne podatke, a drugi je način da spriječite da vaš Galaxy S5 automatski prebacuje jednu mrežu na drugu. Ali ako isključite mobilne podatke, nećete moći slati ili primati slikovne poruke ili MMS.

Druga metoda je također vrlo učinkovita poput prve metode, ali u ovoj ćete metodi i dalje moći slati i primati slikovne poruke ili MMS. Evo koraka za to:

> Dodirnite ikonu Aplikacije na početnom zaslonu Galaxy S5.

> Dodirnite Postavke.

> Dodirnite Wifi.

> Odznačite potvrdni okvir koji se nalazi pored Smart network switch.

Sada bi trebalo riješiti slučajno prekinutu WiFi vezu na Galaxyju S5.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found