Vodiči

Najbolje web stranice za čitanje stripova na mreži

Ako ste ljubitelj stripova, kladimo se da ste neke od njih već pročitali na mreži ili to planirate početi raditi. Možda tražite više web stranica koje nude stripove za čitanje, a u ovom ćemo članku podijeliti nekoliko najpopularnijih. Bez daljnjega, pogledajmo neke od najboljih web lokacija za čitanje stripova na mreži.

Vidi također: Gdje besplatno preuzeti knjige

Čudo

Marvelu nije potreban nikakav uvod. Smatra se pionirom u svijetu stripa, kao i u filmskoj industriji. Čak i oni koji se ne smatraju ljubiteljima stripa znaju neke od najpopularnijih Marvelovih stripova, uključujući Spiderman, Deal Pool, The Avengers i još mnogo toga. Ako se želite dočepati ovih super poznatih stripova, morate ravno preko njegove web stranice. Njihovim stripovima možete pristupiti na svim platformama: Windows, iOS i Android. Omogućuju čak i spremanje do 12 stripova za izvanmrežnu upotrebu. Jednom kada kliknete na strip odjeljak, moći ćete pregledavati stripove dostupne na web mjestu. Postoji i mogućnost pregledavanja po serijama, likovima, tvorcima i događajima. Lako ćete pronaći i sve najnovije stripove. Da biste dobili pristup 20 000 + stripova, cijena je 9,99 USD mjesečno.

Posjetite Marvel

Strip Plus

Evo još jedne izvrsne web stranice na kojoj možete čitati stripove. Strip Plus ima veliki izbor stripova i celulozne fantastike. Sav ovdje dostupan sadržaj besplatan je, pa nećete trebati potrošiti ni centa, ali svejedno možete uživati ​​u stripovima. Postoji odjeljak s najnovijim prijenosima, britanskim člancima, stripovima i još mnogo toga. Uz to ćete pronaći i neengleske stripove. Pregledavati stripove lako je pa posjetite Comic Book Plus. Svakako se isplati.

Posjetite Stripove Plus

ComiXology

ComiXology vam nudi mnoštvo različitih opcija koje mogu biti Grafički romani, Indie, Manga ili strip hitovi na vrhu crte. Web stranica omogućuje vam besplatno čitanje tisuća stripova, ali da biste se dočepali svih značajki web stranice, potrebna vam je pretplata za 5,99 USD mjesečno, što će vam omogućiti da pročitate preko 10 000 grafičkih romana i Manga bilo kad i bilo gdje. Na desnoj strani zaslona pronaći ćete i brze poveznice koje mogu biti vrlo korisne. Postoje DC, Marvel Stripovi, Najbolje ocijenjeni stripovi, ljubavne priče i još mnogo toga.

Posjetite ComiXology

DigitalComicMuseum

Još jedna web stranica vrijedna spomena. Ovo strip mjesto omogućava preuzimanje njihovog strip sadržaja besplatno. Novi korisnici trebaju stvoriti račun i prijaviti se - a kad to učine, spremni su za polazak. Stripove možete jednostavno pregledavati i pronaći nešto zanimljivo za čitanje. Postoje odjeljci poput najnovijih učitanih stripova, najbolje ocijenjenih stripova i onih koji se najviše preuzimaju. Pronaći ćete i kanadske stripove, Avonove stripove, Columbia stripove i još mnogo toga.

Posjetite DigitalComicMuseum

DC djeca

Ako tražite web stranicu koja nudi stripove za mlađe generacije, ovo je vjerojatno najbolje mjesto tamo. Mladi će uživati ​​u sadržaju, to je sigurno. Iako neke druge stranice imaju puno više stripova od djece iz DC-a, ipak je to najbolje mjesto za djecu koja vole stripove.

Posjetite DC Kids

Strip Blitz

Još jedna izvrsna web stranica na kojoj možete čitati stripove. Ima sjajnu zbirku knjiga i omogućuje vam izradu polica za knjige i prilagođenih popisa. Dostupno je mnogo serija, što je izvrsna vijest za sve ljubitelje stripa. Comic Blitz nudi dvije mogućnosti što se tiče pretplate. Postoji besplatni plan koji vam omogućuje čitanje stripova koji spadaju samo u besplatna izdanja. S druge strane, možete se odlučiti za neograničeni paket koji košta 7,99 USD mjesečno, ali s ovim paketom možete čitati koliko želite.

Posjetite Comic Blitz

DriveThru Stripovi

DriveThru Comics ima puno besplatnih stripova koje možete čitati. Pregledavanje ponude je vrlo jednostavno. Jednom kada posjetite njihovu web stranicu, vidjet ćete "Pregledavanje kategorija" na lijevoj strani zaslona. Tamo možete pregledavati stripove po publici (za odrasle, općenito ili za djecu), žanru, vrsti proizvoda i formatu. Postoje i stripovi dostupni na drugim jezicima kao što su francuski, španjolski, talijanski itd.

Posjetite DriveThru Stripove

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found