Vodiči

Kako resetirati iPhone pomoću slomljenog gumba za uključivanje ili gumba za dom

iPhone ili iPad s iOS operativnim sustavom poznati su po stabilnosti i redovitim ažuriranjima koja nudi Apple za ispravljanje pogrešaka ili dodavanje značajki u iOS. I ne samo to, Aplikacije na iPhoneu imaju tendenciju da budu bolje u pogledu značajki jer Apple zahtijeva od programera da ažuriraju svoje aplikacije kako bi bile kompatibilne s najnovijim iOS-om.

Aplikacije koje ste upravo ažurirali neće uvijek raditi glatko. Ponekad se mogu srušiti i ne ponašati se kako bi trebali. Morate imati na umu da ako aplikacije ne rade ispravno, to može utjecati na performanse iPhonea. Postoji jednostavno rješavanje problema s ovim problemom, a ovdje trebate resetirati iPhone. Jednostavno kao to.

Da biste resetirali / ponovo pokrenuli iPhone, istovremeno pritisnite i držite tipku za uključivanje i početnu tipku istovremeno, otprilike 10-15 sekundi, dok se Appleov logotip ne pojavi na zaslonu iPhonea.

Što učiniti ako vam je gumb za napajanje i / ili početni gumb slomljen? Kako resetirati uređaj u takvoj situaciji? Postoje neka rješenja za ovaj problem. Podijelit ćemo jedan od njih.

Možete resetirati iPhone aktiviranjem određene značajke, poput značajke podebljanog teksta, ili učiniti nešto što zahtijeva ponovno pokretanje iPhonea, na primjer Resetiranje mrežnih postavki.

Da biste aktivirali značajku podebljanog teksta na iPhoneu, možete otići na

Postavke >> Općenito >> Pristupačnost, a zatim prijeđite prstom po značajci podebljanog teksta i vaš će se iPhone ponovo pokrenuti. To se može učiniti na iOS 7 ili novijoj verziji.

Druga je opcija Resetiranje mrežnih postavki bez gubitka podataka ili drugih postavki (izgubit ćete mrežne postavke). Da biste to učinili, možete otići na Postavke >> Općenito >> Resetiraj >> Resetiraj mrežne postavke

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found