Vodiči

Kako konfigurirati način rada Ne ometaj u sustavu Windows 10

Windows 10 donio je mnoge sjajne i zanimljive značajke, ali i puno dosadnih stvari koje su neupotrebljive za većinu korisnika. Kad vas aplikacija pokušava obavijestiti o nečemu, klizna poruka pojavit će se u donjem desnom kutu. Ako niste onemogućili ove obavijesti, toliko ćete smetati skočnim prozorima s Facebooka, novom e-poštom, sljedećim sastancima i mnogim drugim ...

Prilično sati izvrsna je značajka koja vam omogućuje da spriječite prikazivanje bilo koje od ovih obavijesti. Kad navršite prilično sati, svim su obavijestima i dalje dostupni u centru za akcije. Najbolje je što možete postaviti prilično sati kad god želite kako biste izbjegli bilo kakve smetnje tijekom rada ili spavanja. U nekim se verzijama sustava Windows 10 ova opcija smanjuje na Uključeno i Isključeno. Ovaj će vam vodič pokazati kako konfigurirati način rada Ne ometaj u sustavu Windows 10.

Možete pročitati i: Kako resetirati Microsoft Edge u sustavu Windows 10

Kako konfigurirati način rada Ne ometaj u sustavu Windows 10

pocketnow.com

Onemogućite prilično radno vrijeme u Action Centeru

Ovu opciju možete pronaći klikom na ikonu obavijesti u području programske trake. Desnom tipkom miša pritisnite i držite ikonu dok se ne pojavi. Pritisnite ga i nećete primiti upozorenja koja vas uznemiruju.

Isključi zvuk upozorenja

Često ste raspoloženi kada samo želite isključiti sve zvukove obavijesti. Možda se pripremate za rad na nečemu zahtjevnom i ovi zvukovi sigurno neće biti od pomoći. Da biste ih sve isključili, otvorite i ispod ćete vidjeti i isključite i.

Windows 10 također je dodao opciju isključivanja svih obavijesti ako otkrije da koristite MicrosoftPower point ili ako je vaše računalo povezano s projektorom. Da biste omogućili ovu značajku, idite na Sustav i kliknite i uključite.

www.technicalnotes.or

Isključite zvuk obavijesti za svaku aplikaciju zasebno

Ako ne želite isključiti obavijesti za sve aplikacije, s popisa možete odabrati za koju želite isključiti. Idite na Sustav i kliknite pomaknite se na dno i pronađite i odaberite da prestanete prikazivati ​​nametljiva upozorenja za bilo koju aplikaciju na popisu.

Izvor slike: www.knowyourmobile.com

Možete pročitati i: Kako ponovno pokrenuti Windows Explorer u sustavima Windows 7, 8 i 10

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found