Vodiči

LG V30 Savjeti i trikovi

Nedavno predstavljeni vodeći model - LG V30 - zapanjujući je telefon i dolazi s nevjerojatnim specifikacijama. Osim što je jedan od najfinijih komada, pametni telefon ima nevjerojatne funkcionalnosti. Ako želite iskoristiti značajke ovog telefona, ovdje je popis LG V30 savjeta i trikova.

Također pogledajte: LG Q6 savjeti i trikovi

LG V30 Savjeti i trikovi

Prilagodite plutajuću traku

LG V30 ima plutajuću traku na kojoj možete pristupiti prečacima do aplikacija i kontakata. Plutajuća traka omogućena je prema zadanim postavkama. Međutim, možete ga prilagoditi prema svojim željama. Možete ga i onemogućiti ako ga ne želite na zaslonu.

  • Idite na Postavke> Kartica Općenito> Plutajuća traka i prilagodite je. Odaberite aplikacije koje mu želite dodati. Također možete odabrati kontakte koji će se na ovoj traci pojaviti kao prečac.

Postoji gumb za prebacivanje odmah pored plutajuće trake koji će omogućiti ili onemogućiti plutajuću traku na vašem početnom zaslonu.

Komforni pogled

Ovo je jedan od najpametnijih savjeta LG V30 za vas. Korištenje pametnog telefona noću postalo je uobičajena stvar. Međutim, plavo svjetlo koje emitira pametni telefon šteti očima. Spektar ove svjetlosti pogađa 30 000 stanica unutar vaših očiju koje reagiraju na valnu duljinu svjetlosti koja je plava. Kada se to dogodi, suprahiasmatskoj jezgri šalje se signal koji isključuje proizvodnju melatonina, hormona koji vas uspava. LG V30 nudi Comfort View koji je dizajniran za noćnu upotrebu. Dakle, sada svoj pametni telefon možete udobno koristiti noću bez narušavanja načina spavanja.

  • Idite na Postavke> Odjeljak zaslona> Udobni prikaz> Upotrijebite Udobni prikaz i uključite ga.

Zakažite vrijeme prema vašem izboru, tako da se telefon automatski prebacuje u režim komfornog prikaza svaki dan u određeno vrijeme. Također imate mogućnost podešavanja razine plavog svjetla na klizaču - Filtar plavog svjetla.

Prepoznavanje lica

Jedna od najboljih sigurnosnih mjera na vašem pametnom telefonu LG V30 je prepoznavanje lica. To je pametan način za otključavanje telefona i ujedno jedan od najsigurnijih načina.

Postavke> Zaslon> Zaključani zaslon> Prepoznavanje lica i slijedite upute da biste dovršili korake. Samo trebate držati lice u krugu kako bi ga telefon prepoznao. Da biste prepoznavanje lica učinili sigurnijim, upotrijebite Napredno prepoznavanje lica i dodirnite Poboljšaj prepoznavanje lica kako biste ga omogućili da ga telefon bolje prepozna. Na taj će vas način telefon prepoznati čak i ako nosite naočale ili imate bradu.

KnockON značajka

Ova je značajka jedan od najzgodnijih trikova LG V30 na popisu. Pomoću ove značajke možete uključiti / isključiti zaslon svog telefona. Samo trebate dvaput dodirnuti da biste uključili telefon i brzo provjerili vrijeme ili možda obavijesti, a zatim ga još jednom dodirnite da biste isključili zaslon. Značajku možete uključiti iz:

Postavke> Zaslon> Više> Napredne postavke i uključite ili isključite značajku KnockON.

Koristite glasovnu naredbu za fotografiranje

Volimo dijeliti svoje slike s prijateljima i obitelji te na društvenim mrežama. Prednji strijelci se široko koriste i bilo bi tako cool kad biste se samo morali nasmiješiti i reći sir da biste pucali. Dodirnite zupčanik na lijevoj strani na dnu aplikacije fotoaparata i prebacite zasun za sir. Možete izgovoriti "Osmijeh", "Sir", "Kimchi", "Viski", pa čak i "LG" da biste se slikali.

Prilagodite svoj zaključani zaslon

Zaključani zaslon možete prilagoditi na različite načine.

Postavke> Zaključani zaslon> ovdje možete koristiti i postaviti animacije, pozadinu, sat, vremensko ograničenje i neke druge stvari koje će se prikazivati ​​na zaključanom zaslonu. Također imate mogućnost dodavanja aplikacija ako dodirnete Prečace ispod zaključanog zaslona. Vremenska animacija se također može prikazati, a prijelaz preko zaslona također se može promijeniti. Vremenska animacija prilično je prohladna i prikazuje snijeg ili kišu ovisno o vremenu vani.

Širokokutne fotografije

Ovo je jedan od najboljih LG V30 savjeta i trikova za one koji vole fotografirati. Pejzažni način rada u kameri omogućuje vam snimanje slika u širokom kutu. Dok fotografirate selfie s prednje kamere, kliknite ikonu koja prikazuje više osoba, a ako koristite stražnju kameru, kliknite ikonu više stabala na vrhu zaslona.

Ladica aplikacija

LG nije uklonio tu značajku sa svog telefona, samo trebate slijediti neke korake da biste je pokrenuli.

Idite na Postavke> Odjeljak zaslona> Početni zaslon> Gumb za odabir kuće> Odaberi ladicu za dom i aplikacije.

Uvijek izloženo može se iskoristiti za nekoliko stvari

Always On Display možete prilagoditi i učiniti ga drugačijim.

Postavke> Kartica zaslona> Uvijek prikazano> dodirnite polje Sadržaj> Odaberite izgled koji želite.

Snimite GIF iz videozapisa

Plutajuća traka može se koristiti za stvaranje GIF-a. Trajanje GIF-a trebalo bi biti jako kratko i neće imati zvuka. Možete stvoriti GIF od bilo kojeg videozapisa, a zatim ga podijeliti na društvenim mrežama. Evo što trebate učiniti:

  • Otvorite video. Kliknite strelicu s plutajućom trakom i odaberite opciju GIF.
  • Povucite rubove da biste uhvatili prozor nakon što završite, možete odabrati gumb za snimanje kako biste započeli snimanje GIF-a.
  • GIF će se automatski spremiti u galeriju nakon što završi.
  • Možete ga fino podesiti pomoću gumba za uređivanje, a zatim spremiti.

Uz ove LG V30 savjete i trikove u rukavu možete pametni telefon iskoristiti na najbolji mogući način.

Pročitajte također- Najbolje najbolje značajke LG V30

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found